joacă cu bonus fără depunere

Batman: Joacă cu bonus fără depunere

Dacă ți-au plăcut filmele cu Batman și modul cum încearcă el să apare lumea de răufăcători, joacă cu bonus fără depunere acest slot. Ei, bine, acum este momentul să-l ajuți pe Batman ca să-i prindă pe răufăcători. Batman este comparat cu un liliac. De ce această asemănare? Pentru că el își urmărește infractorii pe timpul nopții, precum liliacul care iese noaptea din vizuina lui. Acesta are nevoie de ajutorul tău, pentru capturarea răului. Dacă o să-i demonstrezi că îți dai toată silința pentru a-l ajuta, el nu o să te lase baltă. Batman o să te recompenseze când nici nu te aștepți.

Batman răsplătește mereu oamenii care îl ajută și nu îi lasă la greu. Ajută-l pe Batman să câștige lupta împotriva adversarului său, Joker-ul, pentru a scăpa de răul suprem. Rolele sunt de culoare gri, iar fundalul este proiecția orașului Gotham. Simbolurile acestui joc sunt: Batmobile, Batcycle și Joker. Simbolul Wild al jocului este chiar, Batman, iar simbolul Scatter este logo-ul Black. Aceste 2 simboluri sunt foarte importante pentru tine ca să câștigi, în lupta cu răul. Dacă simbolul Batman face parte dintr-o combinație câștigătoare, atunci câștigurile tale vor fi dublate. Dacă declanșezi simbolul Scatter primești din partea lui Batman rotiri gratuite. Așadar, după cum observi, Batman nu te lasă la greu și vine cu surprize pentru tine!

Cine ar fi crezut că Batman îți poate aduce atâtea rotiri gratuite și câștiguri? Alătură-te în echipa lui și vei afla cât de mult te poate recompensa Batman. Înainte de toate, antrenează-te pentru a intra în echipa eroului Batman, și încearcă varianta gratuită a jocului.

Joacă cu bonus fără depunere în orașul Gotham

Gotham, este unul dintre cele mai periculoase orașe de pe timpul nopții, deoarece este plin de răufăcători. Cel mai important infractor, este Joker-ul, pe care Batman vrea să-l prindă! Acesta vrea să-și facă o echipă, formată din cei mai buni oameni. Joacă cu bonus fără depunere și dezvoltă o strategie împreună cu Batman, pentru a-l captura pe Joker!

Te informez că ai două funcții bonus cu care poți să joci acest slot online. Poți să te joci cu modul normal sau cu modul Bonus. Cu funcția Bonus ai șanse mai mari să câștigi mai mult și îți poți multiplica câștigul de 50 de ori mai mult. Modul bonus mai vine și cu o funcție specială și anume, Decent into Madness. Aceasta se activează atunci când inspectorul Gordon apare pe rola cu numărul 1, iar eroul Batman pe rola 5.

Ai multe motive ca să îl ajuți pe Batman în lupta cu răul. Ți-am zis ca are o mulțime de surprize pentru tine! Demonstrează-i că ești unul dintre cei mai buni parteneri pe care îi are, și cine știe poate o să devii chiar mâna lui dreaptă. Sunt sigur că o să-ți placă adrenalina pe care ți-o oferă jocul, în lupta cu răufăcătorii! Așadar, capturează-i pe cei care fac rău în lumea asta și bucură-te de premiile pe care ți le oferă Batman. Ți-am zis că nu te lasă la rău! Joacă cu bonus fără depunere chiar de astăzi! Nu pierde bonusul pe care ți-l oferă Batman! Pe site puteți să găsiți un bonus de 50 ron fără depunere! Ia-l acum!