jocuri de casino

De ce să profiți de bonusurile Baumbet online

Noi, echipa Rotiri Gratuite, ne uităm în fiecare zi la alte și alte jocuri de cazino pentru a ți le semnala cu prioritate. În ultima vreme ne-a atras atenția Baumbet, un operator 100% autohnton, cu origini în Ardeal, mai precis în Sibiu. Baumbet online este o continuare a proiectului demarat în 1993.

Nu cu mult timp în urmă, acest operator a luat decizia de a se muta și în mediul virtual, după ce multă vreme a făcut carieră în agențiile stradale și de cartier. Pentru a fi și mai convingători mai ales în materie de pariuri sportive, strategia acestui cazinou a fost de a-l coopta în echipa de marketing ca ambassador de brand pe nimeni altul decât fostul mare fotbaslist roman, Ionel Ganea. Acesta a evoluart la cluburi puternice din Occident precum Wolverhampton (Anglia) și Stuttgart (Germania).

Promoțiile Baumbet online

Bonusurile acestui operator se impart în trei categorii foarte bine delimitate. Vorbim de bonusuri pentru pariuri sportive, de bonusuri pentru cazinou live și de bonusuri pentru jocuri de cazino. Desigur că pentru comunitatea Rotiri Gratuite cele mai importante sunt acestea din urmă. Selecția noastră de oferte este mereu actualizată și mereu cu un pas în fața concurenței. La noi găsești oferte mult mai bune decât dacă te-ai fi înregistrat direct în cazinoul respectiv. Baumbet a intrat și el pe această listă exclusivistă.

Prima ofertă despre care vrem să îți vorbim se referă la promoția de bun venit pentru jucătorii care aleg să se distreze cu păcănelele online. 100% bonus de bun venit până la 500 de lei. Cu alte cuvinte, vei depune 500 de lei și vei primi să joci 1.000. Nouă ni se pare o afacere foarte bună, mai ales că poți accesa bonusul prin orice variantă de depunere cu care lucrează Baumbet online.

În plus, pentru a putea retrage fondurile, vei juca acest bonus de 40 de ori pe variantele propuse de această casă de pariuri. Nu omite nici faptul că acest bonus se va juca timp de 30 de zile de la acordarea lui, în caz contrar el expirând. Poți vedea în contul tău în orice moment stadiul la care a ajuns bonusul tău (procentul pe care l-ai efectuat până în prezent).

Jocuri de cazino de la Baumbet

Pe lângă oferta de bun venit, mai există și alte două variante speciale de care e bine să profiți. Vorba proverbului, bate fierul cât e cald. De ziua ta, Baumbet online te premiază cu 25 de lei bani bonus pentru a te bucura în cazinoul virtual. Și acest bonus are niște condiții generoase de rulaj, de 40 de ori timp de 30 de zile. Ne-ar plăcea să ne spui când e ziua ta pentru a-ți semnala din timp acest bonus excelent de jocuri de cazino.

Al treilea bonus, și el extrem de tentant, este bonusul fără depunere. Ce trebuie să faci tu? Îți vei deschide un cont, vei completa câmpul de înregistrare cu cuvintele magice COD PROMOȚIONAL. Imediat contul tău va fi creditat cu 10 lei. Și acest bonus e nevoie să fie jucat de 40 de ori înainte de a fi retras.

Depunere și retragere

Cu Baumbet, poți folosi și metoda depunere cash direct în agenții, dar și alte metode clasice precum portofelele electronice Skrill și Neteller, cardurile de credit sau de debit (Mastercard și Visa), dar și Trustly (plata bancară) sau Paysafe Card (cartela preplătită). Aceleași metode pot fi folosite cu mare încredere și la procedura de retragere. Suma minimă pe care o poți depune în contul tău online la acest operator este de 20 lei, iar suma minima pe care o poți retrage este de 50 de lei.

Prezența în social-media

Baumbet este unul dintre cei mai activi jucători în rețelele sociale. Operatorul este present în Facebook, Instagram, Twitter și Youtube. Pe blogul celor de la Baumbet vei găsi constant pariuri în cota 2. În materie de echipă de support, Baumbet se laudă cu un formular de contact online, cu o adresă de mail, cu un număr de telefon disponibil între orele 9 și 22, dar și cu un chat live pe care îl poți accesa la momentele potrivite. Comunicarea este cheia spre un joc solid pentru jocuri de cazino. Poți alterna sesiunile pe bani reali de pe site-ul Baumbet online cu perioade de antrenament la jocuri gratuite. Lucrurile bune se întîmplă cu un scop pentru pasionații de jocuri de cazino.