Rate this post

Beneficiile unui bonus de bun venit

posted by RGmihaiS
august 31, 2017
bonus de bun venit

Bonusul de bun venit se adresează tuturor celor care vor să se înregistreze pe o platformă online de jocuri, însă mulți nu știu care sunt adevăratele beneficii pe care le au în momentul în care aleg să joace pe un site specializat. Jucătorii continuă să apeleze zilnic la site-uri pe care găsesc sloturile preferate de ei, dar ajung să fie profund dezamăgiți de rezultatele pe care le obțin. Nu ne surprinde acest lucru, mai ales că la sloturi contează într-o proporție mare unde optezi să joci. Dacă ești la început de drum în domeniu, e bine să pornești la joc cu toate atuurile pe care le poți avea. Aici intervin promoțiile la înregistrare!

Bonus de bun venit cu rotiri gratuite

Cele mai multe oferte pe care o să le întâlnești sunt aproape de fiecare dată însoțite de rotiri gratuite, alături de procentajul pe care îl primești din suma depusă la înregistrare. Vorbim de zeci de runde bonus la sloturi, un avantaj excelent de care te poți folosi pentru a câștiga mai mult decât ai reușit vreodată să obții la jocuri cu aparate de pe platforme aleatorii. 

Mai multe runde la sloturi înseamnă mai multe posibilități de a-ți multiplica suma cu care începi jocul ales. De altfel, în timpul rotirilor gratuite nici nu îți consumi banii din contul de jucător, deci avansezi fără să cheltui nimic. Nu uita că pe măsură ce continui să joci slotul vei avea din ce în ce mai multe simboluri norocoase, deci câteva runde în plus o să facă diferența între un câștig mulțumitor și un profit consistent.

Dublează-ți depozitul

Atunci când găsești o ofertă cu bonus de 100% nu trebuie să stai pe gânduri. Înseamnă că indiferent de suma pe care o depui, de exemplu 50 de ron, vei primi automat în contul tău dublul acesteia, sau 100 de ron în cazul nostru. De regulă, platformele cunoscute de jocuri își modifică periodic pachetele promoționale, deci nu știi niciodată când dublul sumei se poate transforma în triplul acesteia. Imaginează-ți cum ar fi să îți începi slotul preferat cu un super bonus de bun venit și rotiri gratuite. 

Unele oferte se adresează în mod special unui singur slot, de obicei un joc aparat lansat de curând pe care platformele cunoscute vor să îl popularizeze în rândul clienților lor. Prin urmare, trebuie să acorzi o atenție deosebită specificațiilor pe care le găsești atașate de promoție pe site. Dacă ești genul de jucător căruia îi face plăcere să experimenteze jocuri noi cu grafică indedită, atunci o să te încânte cu atât mai mult un bonus de bun venit dedicat unui astfel de slot.

Pe site-ul nostru ai mereu la îndemână cele mai bune oferte de bonus de bun venit, actualizate constant în funcție de îmbunătățirile pe care le aduc partenerii noștri. Cei informați vor fi întotdeauna cu un pas înaintea tuturor, iar tu ai toate informațiile de care ai nevoie chiar aici!