Rate this post

Betano Master – intră în joc și ia premiul cel mare, de 500.000 RON!

posted by Gabriel
octombrie 3, 2023

Noul Betano Master este aici, iar premiile puse la bătaie sunt de sute de mii de lei! Poți câștiga o grămadă de pariuri gratuite, iar totul depinde de cât de bun ești la prezis rezultatele meciurilor de fotbal. Știm, la noi găsești mai mereu promoții cu free spins, dar nu puteam rezista acestei oferte Betano! Vezi de ce mai jos!

betano master
Betano Master: premii de până la 500.000 RON!

Ce este Betano Master?

Betano Master este un campionat de predicții. Ce înseamnă asta? Păi, în fiecare zi sunt niște evenimente. Tu alegi una din variantele de predicții, iar dacă nimerești mai multe la rând, câștigi un premiu. Crede-ne, e foarte simplu! Poți să-ți faci chiar acum un cont nou Betano și nu vei avea probleme cu participarea.

Totul se bazează pe un clasament. Cu cât ești mai sus, cu atât premiile sunt mai bune. Dar, pe ce se bazează clasamentul Betano Master? Păi, pe predicții! Dacă ai 30 predicții corecte consecutive, atunci ești înscris la premiul cel mare. Dacă ai mai puține, vei ocupa un loc pe clasament, în funcție de câte au și restul de jucători.

Ar mai trebui să știi că la o singură greșeală, scorul tău se resetează. Dar, există premii și mai mici, deci tot poți să pleci acasă cu ceva! Vezi exact despre ce e vorba în continuare!

Cum participi la campionatul de predicții?

Sună interesant? Atunci, hai să-ți arătăm cât de ușor este să participi și tu la Betano Master! Sunt doar câțiva pași de făcut la început, apoi doar faci predicții și îți urmărești locul în clasament. Așa că, iată pașii!

  1. Întâi, mergi mai sus și dă click pe „Joacă Acum”! Butonul te va duce direct la pagina promoției Betano Master. De aici, intră în contul tău sau fă-ți unul dacă nu ai. Apoi, mai dă un click pe „Joacă”.
  2. Vezi ce evenimente sunt disponibile. La fiecare eveniment ai 4 variante. Alege-o pe cea pe care o crezi mai potrivită. Apoi, vino și mâine pentru următoarele evenimente, fă iar predicții și tot așa!
  3. Urmărește clasamentul și ia premii! De aici, tot ce trebuie să faci este să menții predicțiile și să activezi ce primești în baza locului tău din clasament. Îți prezentăm și premiile Betano Master în secțiunea următoare!

Betano Master premii – ce câștigi?

Acum e momentul mult așteptat, momentul în care vorbim de premiile de la Betano Master! După cum am zis la început, atracția cea mare este premiul de 500.000 RON cash, bani care se vor împărți la toți jucătorii care fac 30 de predicții corecte consecutive. Dar, nu este singurul premiu, așa că hai să le vedem pe celelalte!

  • 500.000 RON Freebet: acesta este premiul pentru clasament. Mai exact, jucătorii ce se clasează pe locurile 1 – 5000 vor primi un pariu gratuit, iar totalul premiilor ajunge la 500.000 RON.
  • Până la 60 RON Freebet: dacă finalizezi cele 4 provocări, poți primi un premiu suplimentar, adică un pariu gratuit de până la 60 RON.

Avem un sfat și pentru jucătorii noi! Dacă îți faci cont acum, credem că un bonus sport Betano te va ajuta. Vei avea mai mulți bani în cont, cu care poți paria mai mult, iar astfel aduni informație. Așa că, poți face predicții mai educate, cu ce ai aflat din pariurile pe propria experiență.

Se câștigă la Betano Master?

Sigur, Betano Master pare să fie o promoție destul de bună, dar merită să participi și tu? Păi, pentru a te ajuta, vrem să-ți aducem la cunoștință puțin din istoricul său. Vezi tu, a mai fost o ediție de Betano Master acum câteva luni, desfășurat pe Liga 1. Aici, au concurat peste 63.000 de jucători pentru o șansă la cele 5.000 de premii puse la bătaie. Primii 5.000 de jucători din clasament au luat acasă premii în formă de bonus cash, adică bani pe care-i puteau retrage din contul online pe loc, fără condiții suplimentare. Primul loc a fost recompensat cu 50.000 RON, iar totalul premiilor cash a fost de 500.000 RON. Deci, chiar se câștigă la Betano Master!

Concluzie

Așadar, merită să participi și tu la Betano Master? Noi zicem că da! Chiar dacă specificul nostru este strâns legat de aparate și promoțiile la acestea, nu ne ferim să prezentăm oportunități excelente la pariuri. Credem că și această promoție este o astfel de oportunitate. Iar, acum că ai aflat toate detaliile, e rândul tău să ne spui ce crezi: participi sau nu?