Rate this post

Bonus Mr Bit de Bun Venit

posted by Flavia
ianuarie 20, 2023

Deși se numără printre cei mai noi operatori din țară, cazinoul a dar lovitura în domeniul ofertelor cu noul bonus Mr Bit de bun venit. Acesta îți aduce până la 2500 RON și încă 600 rotiri gratuite. Da, are rotiri, deci știi deja un motiv pentru care ne place oferta. Ei bine, în articolul de azi o să-ți prezentăm restul de motive, dar și cum iei bonusul imediat după ce ți-ai făcut cont nou la Mr Bit. Să începem!

bonus mr bit de bun venit adice premii de nemaiîntîlnit!

Bonus Mr Bit de bun venit – merită să-l revendici?

Primul lucru pe care trebuie să-l știi despre acest bonus Mr Bit de bun venit este că oferă multe avantaje. Mai mult de atât, este o ofertă importantă. Da, îți aduce mulți bani bonus și multe rotiri, dar ăsta nu este singurul motiv. Pe lângă valoarea premiilor, poți activa bonusul o singură dată – atunci când faci prima prima depunere Mr Bit. Deci, este o șansă unică, iar combinat cu valoarea premiului, deja merită.

Important! Oferta bonus Mr Bit de bun venit este un pachet promoțional. Asta înseamnă că vrei primi cei 2500 RON și 650 RON treptat, la primele tale 3 depuneri. Mai exact, la prima depunere poți primi până la 1000 RON și 200 rotiri, la a doua 500 RON și 100 rotiri, iar la a treia 1000 RON și 100 rotiri.

Totuși, mai avem puncte pozitive de prezentat. Cele 600 de rotiri gratuite care ne plac așa mult sunt valabile la unele dintre cele mai bune sloturi din industrie, cele de la AmusNet Interactive (EGT). Pe lângă asta, depunerea prin care activezi acest bonus Mr Bit de bun venit trebuie să fie de minim 50 RON. Deci, este și accesibil. Hai să vedem care-s pașii de revendicare!

Bonus Mr Bit de bun venit – pașii de revendicare

Este foarte ușor să profiți de promoția bonus Mr Bit de bun venit. După cum ai aflat deja, va trebui să faci 3 depuneri. Dar, până să ajungi la depozit, mai sunt încă 2 pași de urmat. Vezi mai jos cum arată întregul proces!

Dă scroll puțin mai sus și dă click pe butonul „Profită acum”. Acesta te va duce direct la pagina ofertei cu Mr Bit rotiri gratuite. De acolo, dă click pe „Creează un cont”.

Acum, completează formularul cu date reale. După ce te-ai înregistrat, validează-ți contul de jucător pentru a beneficia de pachetul complet Mr Bit bonus de bun venit.

Efectuează 3 depuneri minime și bucură-te de adrenalina câștigurilor! Vei primi bonusul automat, așa că mai trebuie doar să începi distracția.

Mr Bit bonus de bun venit – cum este împărțit?

  • Prima depunere: depui minim 50 de RON și primești un bonus Mr Bit de bun venit de 100% până la 1000 RON + 200 runde gratis, disponibile câte 40 timp de 5 zile.
  • A doua depunere: efectuezi o depunere de minim 100 RON și obții un bonus de bun venit Mr Bit de 75% până la 500 RON + 100 rotiri gratuite, distribuite câte 20 pe o perioadă de 5 zile.
  • A treia depunere: cu un ultim depozit de minim 150 RON, ești răsplătit cu un bonus înregistrare Mr Bit de 75% până la 1000 RON + 100 rotiri gratis, împărțite tot câte 20 pe un interval de 5 zile.

Odată ce îți verifici contul de jucător și efectuezi prima depunere pentru un bonus Mr Bit de bun venit, cazinoul te răsplătește cu încă 100 free spins la slotul Golden Coins. Ele sunt disponibile timp de 5 zile de activare.

Unde joci cele 600 Mr Bit rotiri gratuite?

În pachetul bonus Mr Bit de bun venit primești, în total, 600 rotiri gratuite. Până acum, ai aflat că ele sunt disponibile la mai multe jocuri de la producătorul EGT. Dar, care sunt jocurile, mai exact? Sunt cele legendare, pe care le știe fiecare păcănitor, sau unele ce au apărut abia astăzi?

În recenzia Mr Bit vei găsi mai multe informații despre întregul portofoliu de jocuri al operatorului. Totuși, astăzi nu ne interesează întregul portofoliu, ci doar titlurile care sunt legate de acest bonus Mr Bit bonus de bun venit. Și, stai liniștit, răspunsul la întrebările de mai sus este unul bun. Păcănelele sunt excelente!

Este vorba despre sloturile Supreme Hot (la prima depunere), 20 Super Hot (la a doua depunere), 10 Burning Heart (la a treia depunere) și 20 Golden Coins (la rotirile în plus oferite după validarea contului și prima depunere de minim 50 RON).

Bonus Mr Bit de bun venit – cerințele de rulaj

Înainte să te poți bucura de câștigurile din acest bonus Mr Bit de bun venit printr-o retragere, va trebui să îndeplinești niște condiții. Acestea sunt special făcute pentru bonusuri, dar nu doar pentru cel de la cazinoul cyberpunk. Rulajul este procesul prin care convertești banii bonus în bani reali, pe care poți să-i retragi. Iată ce condiții are oferta bonus înregistrare Mr Bit!

  • Suma formată din depunere și banii bonus ce vin cu aceasta au condiții de rulaj de 35x. Asta înseamnă că va trebui să joci suma de 35 de ori înainte de a face o retragere.
  • Câștigurile din rotirile gratuite din bonus Mr Bit de bun venit au condiții de rulaj de 45x. Deci, trebuie să joci suma pe care o câștigi cu rotirile de 45 de ori.
  • Cele 100 rotiri gratuite pe care le primești după procesul de validare cont Mr Bit au rulaj de 40x.
  • Trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj de la fiecare parte a bonusului în maxim 7 zile de la activarea sa.
  • Ai la dispoziție 24 de ore pentru utiliza fiecare set de rotiri gratuite primit din bonus.
  • Dacă soliciți o retragere înainte de a fi îndeplinit rulajul, bonusul și câștigurile din el vor fi anulate automat.

Concluzie

Sperăm că ți-am oferit toate informațiile necesare pentru a intra în posesia acestui generos bonus Mr Bit de bun venit și că te-am convins de toate avantajele pe care ți le oferă. Nu mai sta pe gânduri, înregistrează-te, ia oferta și joacă la cele mai distractive sloturi marca AmusNet! Bonusul este unul foarte avantajos, iar păcănelele sunt dintre cele mai bune. Mult noroc!