...
Rate this post

Calendarul Advent Las Vegas – află cum se sărbătorește Crăciunul în Vegas!

posted by Flavia
decembrie 12, 2023

Doar deschizând Calendarul Advent Las Vegas o să simți magia sărbătorilor cum te înconjoară! Iar cum știi deja că la Las Vegas se câștigâ bine, și la casino și în oraș, nu te poți aștepta la ceva mai prejos. Așa că, haide să explorăm împreună ce a pregătit acest operator pentru jucătorii săi. Atenție: vei câștiga ca un VIP Las Vegas!

Calendarul Advent Las Vegas
Calendarul Advent Las Vegas

Dacă vrei să revendici Calendarul Advent Las Vegas trebuie să înțelegi, înainte de toate, ce este această promoție. Practic, într-un calendar advent primești o supriză zilnică, dar nu ai voie să le deschizi pe cele din fața zilei în care te afli. Acest principiu funcționează și la cazinouri – în fiecare zi primești câte ceva. Dar, mai precis ce? Deși este un mister, îți putem prezenta ce îți aduce ziua de 12 decembrie din ofertă Crăciun Las Vegas – pariuri gratuite! În funcție de ce miză plasezi tu, o să te bucuri de un pariu gratuit în valoare de:

 • Pariu de minim 50 RON – 30 RON pariu gratuit
 • Pariu de minim 500 RON – 60 RON pariu gratuit
 • Pariu de minim 1000 RON – 250 RON pariu gratuit
 • Pariu de minim 3000 RON – 600 RON pariu gratuit
 • Pariu de minim 5000 RON – 1500 RON pariu gratuit

Acestea sunt disponibile pentru bilete Live și Pre-match. Dar, nu sunt singurele beneficii care te așteaptă! Descoperă și alte surprize intrând zilnic pe site, precum rotiri gratuite Las Vegas!

Pentru a te bucura de Calendarul Advent Las Vegas ai de urmat câțiva pași. Nu durează mult, și e chiar ușor! Dacă nu ai un cont Las Vegas, ar trebui să te pui pe completat formulare, căci vei avea nevoie obligatoriu de unul. Cât despre etapele promoție, le poți vedea mai jos:

Dă click pe „Profită Acum’’ pentru a ajunge pe pagina ofertei, unde va trebui să îți faci un cont sau să te înregistrezi. Ai ghidul nostru atașat mai sus, ca procesul să fie cât mai simplu!

Intră zilnic și vezi ce ți-a pregătit acest Calendar Advent Crăciun Las Vegas. Fiecare zi va aduce ceva nou și palpitant!

Vezi ce condiții trebuie să îndeplinești. Poate o să fii nevoit să pariezi, sau chiar să depui – ce contează este că, la final, te așteaptă un cadou!

Calendarul Advent Las Vegas oferă de toate, da, dar include și câteva condiții. Mai sunt și câteva detalii importante de care am vrea să îți spunem, dacă tot ești aici. Așa că, poți să le vezi în mare mai jos:

 • Nu poți să vzi ce s-a dat în zilele ratate, nici să revendici din urmă.
 • Oferta se schimbă zilnic.
 • Ai timp toată ziua să revendici promoția aferentă din Christmas Countdown Las Vegas.
 • Poți beneficia o singură dată pe săptămână de oferta respectivă.
 • Trebuie să ai un cont validat și verificat.
 • S-ar putea ca unele oferte să includă și un Las Vegas rulaj.

O privire la Calendarul Advent Las Vegas o să te convingă să apeși butonul magic ce te va trimite la ofertă! După, te așteaptă numai bunătățuri în șosetuțe și cadouri sub brad, dar și în contul tău de jucător Las Vegas! Iar ca să intri și mai bine în spiritul sărbătoilor, vezi top 5 sloturi de sărbători!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.