Rate this post

Calendarul de Halloween Betano: BOOcură-te de surprize zilnice!

posted by Gabriel
octombrie 30, 2023

Dacă simțeai nevoia pentru niște rotiri gratuite la un slot înfricoșător, Calendarul de Halloween Betano s-ar putea să fie soluția! Spunem „s-ar putea ” pentru că promoția are un mecanism special, care te premiază în fiecare zi din perioada 23 octombrie – 5 noiembrie. Dacă te interesează, ar fi bine să citești în continuare! La fel de bine ar fi să-ți instalezi și aplicația Betano, dar hai să vedem ce-i cu oferta întâi!

calendarul de halloween betano
Calendarul de Halloween

Calendarul de Halloween Betano – cum funcționează?

Deci, spuneam că vei putea pune zilnic mâna pe premii în Calendarul de Halloween Betano. Ei bine, acesta are 2 etape, iar în fiecare zi ai o misiune. Mai exact, în fiecare zi vei găsi una sau mai multe oferte, iar ca să „îndeplinești” misiunea trebuie să revendici oferta și s-o joci. Vezi exact pașii mai jos!

  1. Dă click pe „Joacă Acum”! Butonul de mai sus te va duce direct la oferta Betano Calendar de Halloween, loc de unde vei putea să-ți faci cont dacă nu ai unul.
  2. Deschide Calendarul de Halloween Betano! Apoi, selectează ziua curentă și vezi ce misiune este disponibilă. Acolo găsești pașii de participare, premiul, dar și condițiile.
  3. Finalizează misiunea! Fă exact ce scrie la misiune, inclusiv rulajul (dacă e cazul) și vei primi un punct. Dacă finalizezi toate misiunile până la sfârșitul etapei, te așteaptă un premiu mai mare!

Important! Fondul cel mare de premiere este de 100.000 RON. Deci, poți lua și tu o parte din acești bani la sfârșitul perioadei, alături de multe alte rotiri gratuite pe parcursul campaniei. 

Calendar Halloween Betano – poți să profiți și tu?

Acum că ai văzut că-s premii mari în joc, dar și că se participă ușor, probabil te întrebi dacă poți participa la Calendarul Halloween Betano. Păi, vom afla împreună! Pentru a participa, trebuie să ai peste 18 ani, reședința în România și un cont la Betano, dar să fie validat. Dacă ai bifat toate cele de mai sus, ar trebui să te mai uiți în cont, la secțiunea de oferte.

În cazul în care ai oferte activare, dar la care încă nu ai terminat rulajul, acum este timpul. Vezi tu, Calendarul de Halloween Betano este, în sine, o promoție, iar asta înseamnă că nu o poți cumula cu o alta. De asemenea, dacă rulajul pentru o altă ofertă nu este terminat, s-ar putea să te încurci în balanța de fonduri reale și cele bonus, iar din greșeală să încerci o retragere, lucru care s-ar putea să-ți anuleze o ofertă.

Calendarul de Halloween Betano – condiții

La fel ca orice altă promoție din lumea cazinourilor online, Calendarul de Halloween Betano are niște condiții. Problema este că, aici, condițiile diferă în funcție de premiu, iar tu vei putea afla care este premiul, alături de condiții, în ziua respectivă. Până atunci, îți putem oferi niște sfaturi legate de asta:

  • Calendarul de Halloween Betano are 2 etape: una în perioada 23-29 octombrie, iar următoarea în perioada 30 octombrie – 5 noiembrie.
  • Fiecare etapă are un obiectiv, adică un premiu mare. Pentru a-l revendica, trebuie să finalizezi fiecare misiune din etapă.
  • Ofertele din fiecare zi au și o limită de timp. Asta înseamnă că, dacă nu o finalizezi până la termenul limită, oferta/misiunea este considerată eșuată.
  • La sfârșitul fiecarei etape primești o cheie de etapă. După ce colectezi toate cheile, poți debloca o recompensă calendaristică.
  • Calendarul de Halloween Betano te așteaptă cu promoții noi în fiecare zi. Fiecare are cerințe puțin mai diferite, așa că nu uita să citești secțiunea de T&C a fiecărei oferte Betano!

Concluzie

În final, dacă ai intrat și tu în spiritul sărbătorii, credem că promoția Calendarul de Halloween Betano este perfect. Jocurile sunt atent selectate, premiile sunt mai mult decât bune, iar diversitatea de promoții te va face să revii în fiecare zi. Așa că, ce mai este de făcut? Îți spunem noi: joacă responsabil!