Rate this post

Ghid depunere și retragere Betfair

posted by Gabriel
mai 22, 2023

Pentru a putea profita de cele mai tari oferte din gama operatorului, va fi nevoie să cunoști procesele de depunere și retragere Betfair, fiecare dintre ele având importanța lor. Și, crede-ne, merită! Gama de jocuri din secțiunea Vegas atrage mii de jucători pentru că poți să găsești sloturi exclusiviste și inedite. Ei bine, pentru a putea accesa astfel de păcănele Betfair online, dar și să te bucuri de alte promoții, citește în continuare! Vei afla ce fel de comision se aplică, cum se desfășoară întreg procesul, care este nivelul de depunere minimă, cât și ce fel de metodă de plată ai la dispoziție.

depunere si retragere betfair

Depunere și retragere Betfair- metode disponibile

Pentru o retragere Betfair sau o depunere, trebuie să știi ce modalități ai la dispoziție. Ai la dispoziție o mulțime de astfel de metode de plată Betfair, pentru orice fel de preferințe ai. Acestea fiind spuse, iată de ce te vei putea folosi!

  • Card de credit sau debit – acestea pot fi Mastercard, Visa sau Maestro. Desigur, te poți folosi și de cardul Revolut pentru a efectua o depunere Betfair.
  • Skrill și Neteller – cele mai populare portofele electronice din țară, folosind aceste modalități poți efectua tranzacții instantaneu.
  • PaySafeCard – cartela prepaid prin care poți să faci o depunere cu bani cash, prin încărcarea unui cod unic pe platformă.
  • Transfer bancar – dacă dorești să te deplasezi până la cea mai apropiată bancă, poți printa informațiile cazinoului direct de pe site.

Acestea au fost metodele. În continuare, vom începe să discutăm despre cum poți să efectuezi o depunere și retragere Betfair. Astfel, vei afla ce fel de comision plătești la bugetul de stat, dar și care sunt valorile minime de plată. Iar în cazul unui bonus, după ce îndeplinești cerințe rulaj Betfair vei putea să îți retragi câștigurile!

Cum faci o depunere Betfair?

Începem în funcție de care este prima tranzacție pe care o face un jucător nou, adică, depunere Betfair. Și, înainte de toate, trebuie să știi că totul este foarte ușor. Există trei etape principale pe care va fi nevoie să le parcurgi pentru a fi sigur că ai parte de o experiență sigură. Așadar, iată tot ce trebuie să faci!

  • Pasul 1 – Intri în contul de jucător. Dacă nu ai unul, va trebui să-ți faci înainte de toate. Pentru asta, îți recomandăm articolul ghid Betfair înregistrare.
  • Pasul 2 – Accesează secțiunea Plăți – Depunere. De aici ți se va deschide și fereastra cu toate modalitățile de plată și detaliile despre depuneri.
  • Pasul 3 – Alege metoda pe care o dorești și introdu suma. Aici poți alege una dintre modalitățile pe care ți le-am enumerat mai sus. Fii foarte atent când introduci datele cardului sau ale celorlalte portofele.

De îndată ce apeși pe butonul de depunere, fondurile ar trebui să apară instant în balanța contului de jucător. Există și un comision Betfair pe care va trebui să îl plătești pentru fiecare tranzacție, cu o valoarea de 2%, redirecționat direct către bugetul de stat. Dar, cazinoul îl plătește automat pentru tine. 

Depunerea minimă diferă în funcție de modalitatea aleasă. Astfel că, pentru cardul bancar și pentru PaySafeCard este de 25 RON, pentru Skrill și Neteller de 70 RON, iar pentru transferul bancar de 60 RON.

Cum faci o retragere Betfair?

Să continuăm și cu procesul de retragere Betfair, care este la fel de simplu ca cel pe care ți l-am prezentat anterior. În esență, este vorba de aceleași trei etape, doar că trebuie să ai în vedere mai multe aspecte pe care ți le vom prezenta. Așa o să fii echipat cu toate informațiile necesare. Iată ce trebuie să faci!

  • Pasul 1 – Accesezi contul de jucător, exact ca la procesul de depunere.
  • Pasul 2 – Intri în secțiunea de Plăți – Retragere. Aici vei vedea că secțiunea va deveni disponibilă de-abia după ce faci verificarea contului și ai deja fonduri în cont.
  • Pasul 3 – Selectezi metoda de retragere Betfair dorită și suma dorită.

Durata de procesare a retragerilor este mai lungă pentru că sunt implicate mai multe părți. Dacă dorești ca lucrurile să se miște ceva mai repede, atunci cea mai bună variantă este un portofel electronic, adică Skrill sau Neteller. 

Valoarea retragerii minime este de 40 RON pentru cardul bancar, de 70 RON pentru portofelul electronic și de 60 RON pentru transferul bancar.

Depunere și retragere Betfair- ce mai trebuie să știi?

Am menționat durata lungă de procesare pentru o retragere Betfair. Ei bine, aceasta depinde foarte mult de ce metode de plată ai folosit. Pentru cardul bancar poate dura chiar și până la 5 zile, în timp ce pentru portofelele electronice maxim 24 de ore. Similar pentru transferul bancar, procesul poate fi îngreunat și de banca emitentă.

Un alt element important este reprezentat de obligativitatea validării contului. Asta dacă vrei să faci o retragere! Acestea fiind spuse, va fi nevoie să trimiți o poză cu buletinul tău la adresa de contact a cazinoului. Procesul acesta este obligatoriu pentru ca identitatea ta să fie validată, și nu numai! Operatorul trebuie să se asigure că îndeplinești vârsta legală de joc, de 18 ani. Dacă întâmpini vreo problemă sau ai vreo întrebare, nu ezita să apelezi la contact Betfair pentru a te lămuri!

Concluzii 

De fiecare dată când vei dori să faci o retragere Betfair sau o depunere, poți să te consulți cu acest ghid complet creat de noi! Nu uita faptul că pentru activarea bonusuluii îți recomandăm să te folosești doar de cardul bancar, nu de alte variante de plată. Îți dorim mult succes și spor la cât mai multe câștiguri!