...
Rate this post

Eldorado bonus de bun venit: 500 Rotiri Gratuite + 2500 RON

posted by Gabriel
februarie 21, 2023

Un nou cazino înseamnă noi jocuri, noi oportunități, dar și noi oferte, iar azi facem cunoștință cu Eldorado bonus de bun venit! Cu Eldorado Online Casino am făcut cunoștință în recenzie, iar acolo vei găsi mai multe detalii despre platformă. Astăzi ne vom concentra asupra bonusului la prima depunere, pe care-l poate lua orice nou jucător și care conține niște super rotiri gratuite. Hai să vedem!

Revendică bonus de bun venit Eldorado acum!

Eldorado bonus de bun venit – despre ofertă

Cu pachetul Eldorado bonus de bun venit poți să iei până la 2500 RON și 500 rotiri gratuite. Noi suntem cu ochii în patru după rotiri, fiind preferatele noastre, dar și banii bonus sunt bine veniți. Și, că tot vine vorba, ar trebui să știi că acest bonus este doar pentru jucătorii noi, ce-și fac cont acum. Deci, e un fel prin care cazinoul îți urează „bun venit”!

Noi avem pe site și un ghid pentru depunere și retragere Eldorado. Cu ce te va ajuta asta? Păi, oferta Eldorado bonus de bun venit este una ce se acordă la primele depuneri. De asemenea, după ce îl joci, probabil vei face și o retragere. Dar, hai să ne întoarcem la primele tale depuneri și să vedem cum este împărțită oferta înregistrare Eldorado:

  • La prima depunere – 100% până la 1000 RON + 100 rotiri
  • La a doua depunere – 50% până la 200 RON + 100 rotiri
  • La a treia depunere – 50% până la 300 RON + 100 rotiri
  • La a patra depunere – 100% până la 500 RON + 100 rotiri
  • La a cincea depunere – 100% până la 500 RON + 100 rotiri

Bonus prima depunere Eldorado online – cum profiți?

Acum că știi ce conține oferta Eldorado bonus de bun venit, trebuie să știi și cum profiți de ea. Până la urmă, e o promoție excelentă! Atât de excelentă încât o vei putea revendica în doar 3 pași, foarte simpli de altfel. Hai să-i vedem!

  1. Întâi, dă scroll puțin mai sus. La începutul articolului vei găsi o casetă cu bonusul, alături de un buton pe care scrie „Profită acum”. Apasă-l și te va duce direct la ofertă!
  2. Acum, va trebui să-ți faci cont nou. Pentru asta, apasă butonul de înregistrare din pagina de bonus bun venit Eldorado și completează formularul. Apoi, îți recomandăm să-ți și validezi contul.
  3. Ultimul pas este depunerea. Pentru a activa la Eldorado bonus de bun venit, fiecare din primele tale 5 depuneri trebuie să fie de minim 50 RON. De asemenea, după ce ai făcut-o pe prima, rulează bonusul și abia apoi fă a doua depunere.

Atât! Deci, până acum știi că promoția Eldorado bonus de bun venit se revendică foarte ușor și îți aduce mulți bani bonus și rotiri. Dar, merită cu adevărat s-o activezi? Hai să vedem!

Eldorado bonus de bun venit – merită să-l iei?

Promoția Eldorado bonus de bun venit este una bună, chiar extraordinară. Suntem siguri că ai început să vezi de ce zicem asta, mai ales după ce ai cunoscut conținutul pachetului și ușurința prin care activezi oferta. Dar, asta nu este tot! Bonusul poate fi folosit la niște jocuri Eldorado cazino cu adevărat deosebite, iar condițiile sunt și ele ușor de îndeplinit, iar ambele fac bonusul unul extraordinar. Hai să vedem cum stă la partea de jocuri, apoi trecem la condiții!

Partea de bani extra din Eldorado bonus de bun venit este cea mai versatilă. Poți folosi banii bonus la mai toate jocurile din cazino. Dar, rotirile gratuite sunt făcute să meargă la un singur joc. Mai exact, e vorba de Little Gem, o super păcănea de la Pragmatic Play. Tema ei se învârte în jurul bijuteriilor, toate simbolurile fiind nestemate. Dă-i un spin și vezi ce pietre prețioase poți câștiga!

Bonus bun venit Eldorado – condiții

La fel ca orice altă promoție de cazino și nu numai, oferta Eldorado bonus de bun venit are un set de reguli. Va trebui să respecți fiecare cerință în parte, altfel este posibil să pierzi întreaga ofertă și câștigurile din ea. Dar, după cum am menționat și mai devreme, credem îți va fi foarte ușor să respecți regulile. Hai să vedem!

  • Pentru a activa bonusul, un jucător trebuie să depună minim 50 RON, în agenții sau online.
  • Rulajul este de 25x pentru banii bonus primiți și de 25x pentru depunere. Deci, va trebui să joci de 25 de ori banii primiți de la cazino și de 25 de ori cei depuși. Vezi articolul nostru de ghid rulare bonus Eldorado pentru mai multe detalii și sfaturi.
  • Rulajul pentru banii câștigați din rotiri este de 40x. 
  • Pentru a rula oferta Eldorado bonus de bun venit, trebuie să joci cu maxim 20 RON per rotire. Dacă joci mai mult, doar 20 de lei vor fi considerați ca fiind rulați.
  • Ai timp de 7 zile să rulezi bonusul în bani și depunerile.
  • Ai timp de 3 zile pentru a activa rotirile și încă 3 zile pentru a le rula.
  • Suma maximă ce poate fi retrasă este de 5000 RON.

Concluzii

În concluzie, dacă ai de gând să-ți faci cont la acest cazino, nu uita să activezi pachetul Eldorado bonus de bun venit! Vei începe cu dreptul încă de la prima ta depunere, deoarece oferta îți face balanța contului mai plină. Deci, ai mai multe șanse la câștig! Bine, vei avea nevoie și de noroc pentru asta, de aceea îți urăm multă baftă!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.