Rate this post

Ghid depunere și retragere Unibet

posted by Flavia
aprilie 21, 2023

În acest articol ne vom concentra atenția doar pe depunere și retragere Unibet, două dintre procesele de care te vei lovi imediat după înregistrare. Acestea sunt folositoare și dacă vrei să profiți de un bonus de bun venit Unibet. Deci, vei putea descoperi care este nivelul de depunere minimă Unibet, ce fel de metode retragere Unibet ai la dispoziție, dar și ce comisioane va trebui să te aștepți să plătești către bugetul de stat. Să începem!

Ghid depunere și retragere Unibet!

Depunere și retragere Unibet – metode disponibile

Înainte de a-ți explica exact cum poți efectua o retragere Unibet sau o depunere, va fi nevoie să cunoști ce fel de metode de plată ai disponibile. Există destul de multe modalități de plată, dat fiind faptul că Unibet este o platformă destul de mare. Totodată, dacă nu te descurci în a alege modalitatea dorită, poți apela fără niciun fel de problemă la echipa de contact Unibet, ei te vor ajuta în doar câteva minute prin telefon sau email. 

Revenind la Unibet depunere și retragere, modalitățile disponibile sunt în avantajul fiecărui tip de jucător. Spunem asta pentru că vei putea să efectuezi o Unibet depunere și printr-o cartelă prepaid folosind bani cash la oricare dintre aparatele disponibile din țară! Haide să vedem exact ce metode retragere Unibet și depunere ai la dispoziție:

  • Card de credit sau de debit – Visa, Mastercard sau Maestro;
  • Portofel electronic – Skrill;
  • Cartelă prepaid – PaySafeCard.

Valoarea pentru depunere minimă Unibet este diferită în funcție de fiecare modalitate aleasă, însă despre acest lucru vom vorbi chiar în paragrafele următoare. După ce le vei parcurge vei putea afla exact cum se face o retragere Unibet sau o depunere!

Unibet depunere – care sunt pașii?

Să începem cu procesul de efectuare pentru o Unibet depunere. Pașii nu sunt deloc dificili. În momentul în care ai deja un cont creat pe platformă lucrurile devin mai ușoare. Cu toate acestea, noi îți vom prezenta pașii din postura unui jucător nou. Iată ce va trebui să faci:

  • Pasul 1 – Intră în contul de jucător: loghează-te folosind datele introduse în formularul de înregistrare;
  • Pasul 2 – Navighează către secțiunea FONDURI – Depunere: în acest moment ți se va deschide fereastra cu modalitățile de plată;
  • Pasul 3 – Alege metoda preferată pentru Unibet depunere și introdu suma dorită: odată ce ai apăsat pe modalitatea de plată, va fi nevoie să introduci datele necesare și suma pe care dorești să o depui.

Fondurile ar trebui să ajungă instant în contul de jucător și te vei putea juca imediat la cele mai tari sloturi prin aplicația Unibet sau de pe desktop. Comisionul obligatoriu pe care îl plătești la stat este de 2% din valoarea tranzacției. Deci, dacă depui 100 RON vei avea în cont 98 RON. Totodată, trebuie să știi și că există o depunere minimă Unibet în funcție de modalitate. Astfel, pentru cardul de credit/debit și PaySafeCard valoarea este de 25 RON, în timp ce pentru Skrill va fi nevoie să depui cel puțin 65 RON.

Cum faci o retragere Unibet?

Haide să vedem acum și cum se face o Unibet retragere. Procesul este destul de similar, fiind vorba de parcurgerea acelorași pași cu o mică precizare. Iată cum se face o retragere Unibet corectă și rapidă:

  • Pasul 1 – Accesezi profilul tău de jucător: folosind aceleași date menționate mai sus;
  • Pasul 2 – Navighezi prin secțiunea FONDURI – Retragere: de unde vei putea vizualiza balanța disponibilă din contul de jucător;
  • Pasul 3 – Alegi modalitatea de plată și suma pe care dorești să o retragi: exact așa cum am discutat și la Unibet depunere.

Pentru procesul de retragere Unibet durata de procesare este ceva mai lungă, îți vom detalia în următoarea secțiune acest lucru. Pentru a efectua o retragere Unibet, valoarea minimă a acesteia este de 65 RON, indiferent de modalitatea pe care o alegi. Totodată, vei plăti un comision retragere Unibet de 3% pentru cee mai mici de 10.000 RON. Acest comision nu este păstrat de către cazinou, ci este transferat direct către bugetul de stat.

Depunere și retragere Unibet – ce mai trebuie să știi?

Am menționat timpul îndelungat de procesare pentru o retragere Unibet. Ei bine, aceasta poate dura între 24 și 78 de ore, în funcție de volumul de solicitări primite de operator. Procesul retragere poate dura și din cauza timpului de procesare al băncii emitente. Deci fiecare bancă poate să transfere mai rapid sau mai încet suma.

Tot la capitolul Unibet retragere, este important să ai contul de jucător validat. Acest lucru se face prin trimiterea unei poze clare cu buletinul la adresa de email Unibet. Procesul, denumit și KYC, este obligatoriu pentru orice casă de pariuri sau cazino online pentru a dovedi identitatea și vârsta legală a jucătorului.

Trecând peste retragere Unibet, trebuie să cunoști și care sunt metodele disponibile de Unibet retragere pentru a putea activa bonusul de bun venit. Poți primi până la 1000 RON și 150 free spins doar dacă folosești cardul de credit sau debit ca prima ta modalitate de plată. Deci PaySafeCard și Skrill sunt excluse din promoție.

Nu uita ca de fiecare dată când efectuezi tranzacții pe site să îți calculezi propriul buget! Doar așa vei putea practica un joc responsabil Unibet

Concluzii

Acestea au fost cele mai importante detalii despre procesele de retragere Unibet și depunere. Fii foarte atent de fiecare dată la detaliile prezentate de noi pentru a știi mereu care sunt modalitățile disponibile, dar și depunerile și retragerile minime pentru tranzacții. Spor la joc!