...
Rate this post

Top patru păcănele gratis online de la IGT

posted by Gabriel
februarie 27, 2019
IGT

Anul 2019 va fi cu păcănele sau va fi mult mai trist. Asta ar zice un proverb reactualizat la momentul în care trăim. Pe piață există foarte mulți furnizori de jocuri, care oferă material de lucru cazinourilor online din România cu licență activă de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Am scris deja de jocuri tentante de la Yggdrasil sau de la Microgaming și acum a venit rândul pentru un top spectaculos de la IGT (International Game Technology), companie americană cu mare experiență în zona jocurilor.

Un cazinou cu notorietate din România care pune la dispoziția userilor păcănele gratis online de la acest provider este Netbet. Vorbim de un cazinou cu un portofoliu extrem de bogat în materie de sloturi cu runde gratuite. Poți vedea mai multe promoții și bonusuri în secțiunea dedicată din site-ul nostru.  Ai aici campanii de la Betano, Maxbet, Efortuna. Admiral, Vlad Cazino sau Unibet. Orice opțiune ești pregătit să alegi, îți vei crea un avantaj important față de ceilalți jucători. Dar să ne concentrăm pe topul pe care ți l-am pregătit astăzi și să începem cu câteva cuvinte despre IGT.

Evoluția IGT în lumea păcănelelor gratis online

Compania este activă pe piața de gambling încă din 1990. Pentru a putea înțelege dimensiunea demersurilor IGT, vă oferim un amănunt important. International Game Technology este listată la New York Stock Exchange, fapt ce conferă un mare grad de încredere portofoliului și acțiunilor acestei companii. Poți juca cu încredere sloturile oferite de aceștia, însă asta nu e întreaga ofertă pe care aceștia o pun la dispoziție.

IGT oferă și servicii integrate de loterii, poker, lăsându-ne impresia unei abordări complexe asupra industriei de iGaming. International Game Technology este o multinațională, birourile lor fiind împânzite în orașe precum Las Vegas (inima jocurilor de noroc), Roma, Providence (Rhode Island) și Reno (Nevada). Din aceste locuri pornește experiența cu păcănele gratis online.

#4 – Bubble Craze, șansa de a obține runde gratuite

Prima data când am testat acest spectaculos slot, sentimentul a fost acela că avem în față un frate al Starburst la fel de talentat. Senzația era aceea de complementaritate cu jocul celor de la NetEnt. Vorbim despre Bubble Craze, un slot pe care IGT îl are de foarte mult timp în portofoliu și pe care îl poți testa în România cu Netbet. Jocul acesta nu are o structură a rolelor foarte ortodoxă, forma acestora fiind aceea de hexaedre. Experiența jocului devine mult mai interesantă în acest mod.

Vorbim de un Return to Player Rate de 94%, o valoare medie. Nu acesta este de fapt capitolul la care slotul IGT excelează. Există 50 de linii de plată care îți pot audce până la finalul jocului un premiu record de 25 milioane de monede. Avem în față o alternative cu păcănele gratis online ce readuce la suprafață tradiția jocului arcade. Și pentru asta merită testat.

#3 – Pixies of the Forrest, direct în lumea basmului

Primul cuvânt cu care asociem Pixies of the Forrest este poveste. Acest slot chiar spune o poveste în care protagonistele sunt câteva runde gratuite. Cinci role, trei rânduri și 99 de modalități de câștig sunt coordonatele pe care le vei întâlni în această aplicație misterioasă. Simbolurile importante la care e bine să fii atent sunt zânele. Jocul prevede și cărțile de joc standard precum J, K și Q. Acestea sunt simbolurile cu valoare redusă. Jocul cuprinde și simbolul Wild, dar și o rundă bonus.

Return to Player Rate nu este cel mai bun de pe piață, însă câștigurile pot fi însemnate chiar și în acest caz. Și aici, cumva traditional, există un jackpot de 25 milioane de monede. Pare un fel de lucru pe care îl observe imediat la o aplicație realizată de International Game Technology. Dacă îți place sentimentul de liniște, dar și culorile pădurii care îți aduc serenitatea.

#2 – Crown of Egypt și redescoperi plăcerea jocului

Nu este deloc ușor să concurezi cu Novomatic în ceea ce privește explorarea Egiptului. Book of Ra cu toate variantele sale (inclusiv cele de lux) rămâne o legendă a păcănelelor gratis online. Crown of Egpt cu runde gratuite este un adevărat festin pentru jucătorii care prefer istoria cu toate adevărurile sale. Istoria este făcută doar de câștigătorii de la păcănele. Iar Crown of Egypt este un joc care deja face istorie, având deja șapte ani de când a fost lansat la apă. Cinci role, patru rânduri și 20 de linii de plată formează acest tablou perfect marca IGT.

Spre deosebire de Pixies of the Forrest și de Bubble Craze, aici premiul cel mare este mult mai modest, 5000 de monede, cu un Return to Player Rate de 95% (ceva mai profitabil decât în cazul primelor două jocuri). Vei beneficia și de opțiunea de runde gratuite, dar și de un simbol wild, asta dacă duci jocul la nivelul următor.

#1 – Family Guy – și avem un câștigător

Cine nu a văzut măcar câteva episoade din acest serial de animație și comedie, serial care a fost lansat prima data în 1998? Cine nu cunoaște rivalitatea dintre Family Guy, Simpsons și South Park? IGT a transpus povestea lui Peter, Lois, Meg, Brian, Stewie, Brian și Chris în păcănele gratis online. Jocul vine cu un format clasic de cinci role, trei rânduri și 30 de linii de plată, format îndrăgit de foarte mulți pariori.

Return to Player Rate este și el în parametrii propuși de IGT. Aici avem o valoare de 94.275%. E bine să știi că marele pot ajunge chiar la 250000 de monede. Există mai multe bonusuri în jocul family Guy, printer care amintim de Drunken Clam Bonus (barul unde Peter și prietenii săi beau mereu bere), Chicken fight (o scenă memorabilia din serial) și Hot Spins (îți adduce 10 runde gratis).

Dacă aceste jocuri te-au convins poți să revendici un bonus în cazinoul Netbet pentru a le testa în variant demo și apoi a le juca ăpentru câștiguri fabuloase. Jocul devine mai interesant atunci când e pe bani. Însă ai grijă să folosești un buget pe care ți-l permiți și să îl depășești niciodată. Fii parte a  programului Joc Responsabil!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.