Jocuri cu aparate online vs. jocuri în agenții

posted by RGcristinaR
noiembrie 6, 2018
4.8 / 5 ( 1357 votes )

posted by RGcristinaR
noiembrie 6, 2018

În după-amiezele răcoroase de toamnă, când ceaiul stă aburind pe masă, te gândești cum să  profiți de ofertele cazinourilor online. Cu alte cuvinte, cum să câștigi la jocuri cu aparate, la acele sloturi pe care toată lumea le apreciază. Știm cu toții că nu cad pacanele gratis din cer, dar că uneori planetele se aliniază și te poți bucura de asemenea oferte. Echipa Rotiri Gratuite e numai ochi și urechi la dinamica pieței reglementată de ONJN și te trage de mânecă atunci când mai apare o ofertă de nerefuzat. Vrem să afli care sunt avantajele jocului online în fața jocului direct în agenție sau în cazinourile din centrul orașului.

Avantaje pentru pacanele gratis online

Pe lângă clasicul avantaj al comodității (liniștea propriei locuințe) și al disponibilității oricărui videoslot în orice moment, jocurile online prezintă și multe alte avantaje. De exemplu, în cazinoul din colțul străzii vei găsi în mare parte jocuri cu 3 role, în timp ce în online jocuri cu aparate conțin 5 sau chiar mai multe role. Complexitatea e un lucru bun, mai ales că aduce venituri suplimentare în contul tău de cazinou online. Cine nu a câștigat la păcănele înseamnă că nu a citit postările de pe blogul Rotiri Gratuite sau nu s-a antrenat destul în olimpiada de sloturi.  

La fel de importante ca rolele sunt și liniile de plată. Multe dintre aparatele din agenții vin cu soluții universală de o singură linie de plată (situată chiar în mijlocul rolelor respective). Sloturile online dinb contră vin cu o sumedenie de linii de plată. Numărul lor poate ajunge la un moment dat chiar la 1.024. Cele din agenție (în varianta fericită) ajung la un număr de cinci linii de plată. E momentul ca pacanele gratis să strălucească în cazinoul virtual. Te poți bucura de oferte de la foarte mulți dintre operatorii noștri în cazinourile virtuale. Netbet, Maxbet, Admiral, Efortuna, Winmasters, Winbet, Unibet, 888, Circus și Sportingbet au fiecare lucruri de spus în materie de oferte spectaculoase.

Sloturi și jocuri cu aparate online, alte avantaje

pacanele gratis online cazinou

Știm că tuturor jucătorilor le plac Specialele, acele aspecte care sunt mult mai prezente în mediul online decât în cazinourile stradale. În cazinourile clasice vei găsi cel mult simboluri Wild și Multipliers. Totuși, simbolurile de tip Scatter,  rotirile gratuite speciale (cu simboluri deosebite) și rundele bonus (cu precădere) sunt rezervate aproape exclusiv jocului din online.  Legat de aceste runde bonus, putem spune că ele practic nu există în cazinourile clasice, ci sunt rezervate aventurii tale online de zi cu zi.

Programatori dedicați discută și construiesc aceste jocuri timp de mai multe luni, poate chiar ani. Mai mult, folosind platformele deja clasice (iOS și Android) aceștia au o audiență încă și mai mare pentur jocurile respective. Vorbim de producători importanți de jocuri precum Microgaming, NetEnt, EGT, Novomatic. Toți aceștia au făcut istoria de la mutarea păcănelelor în online și până astăzi.

Jackpoturile se simt mai bine în online

Sunt foarte puține agenții stradale cu pacanele gratis, dar care nu pot să acopere cerințele unui videoslot cu acumulare progresivă. Sau, cum îți place ție să le numești, potul cel mare sau marele jackpot. Partea frumoasă în jocuri cu aaprate online este că jackpotul poate fi câștigat în mod aleator, norocul surâzând unor jucători în momentele în care se așteaptă mai puțin.  

În mediul online, casele de pariuri și cazinourile vor plăti întotdeauna poturile jucătorilor și lucrurile nu se petrec ca în offline, unde adesea au existat cazuri (cel puțin în țara noastră) unde patroni cazinourilor au refuzat să plătească câștigul sau, în cel mai bun caz, să negocieze o parte din câștig. Jackpoturile progresive online aferente sloturilor câștigătoare se vor plăti întotdeauna până la ultimul bănuț.

Nu în ultimul rând, tematica este cea care de multe ori face diferența. Sau, cum am putea spune, jocuri cu aparate se prezintă mult mai bine când în spatele jocului se află povestea unui film (Batman de exemplu), povestea unui actor de success (James Dean de la Nextgen Gaming), succesul unei trupe rock sau heavy metal (Motorhead de la NetEnt) sau, de ce nu, un serial de success pe care ai face oricând binging (Game of Thrones de la Microgaming). Pacanele gratis, cu farmecul lor online și jocuri cu aparate de care nu te saturi niciodată! Te așteptăm la un nou episod cu rotiri gratuite.

Mr Bit opinii: ce spun jucătorii despre Mr Bit?
posted by RGdenisaM
25 oct. 2021
Cum faci o depunere sau retragere Mr Bit?
posted by RGdenisaM
20 oct. 2021
Mr Bit mobile: cum joci de pe telefon?
posted by RGdenisaM
18 oct. 2021