...
Rate this post

Misiuni de Crăciun Pokerstars: ofertă specială de sărbători

posted by Flavia
decembrie 1, 2022

Sărbătorile nu aduc doar cadouri, ci și aventuri, cu noile misiuni de Crăciun Pokerstars! Ai patru promoții, care includ provocări și premii palpitante. Te poți bucura de acestea pe tot parcursul lunii decembrie și chiar în începutul lunii ianuarie! 

Fă-ți sărbătorile mai bune cu misiuni de Crăciun Pokerstars!
Misiuni de Crăciun Pokerstars 2022

Așa că, participă la tombole, îndeplinește provocările, sparge seiful de Crăciun și du până la capăt marea misiune finală! În schimb, te vei bucura de zeci de premii și de distracție nelimitată cu aceste misiuni de Crăciun Pokerstars. Nu este de mirare că Pokerstars se află în top casino din România, dată fiind ingeniozitatea lor!

Ce misiuni de Crăciun Pokerstars trebuie să completezi?

Există patru misiuni de Crăciun Pokerstars mai mari, fiecare având propriile provocări. Ai aproximativ câte o săptămână pentru fiecare misiune. Mai jos ți-am lăsat intervalele de timp între care sunt acestea active:

  • Misiunea 1 – Ofertă Cash de Crăciun – 1-7 decembrie 2022;
  • Misiunea 2 – Seif de Crăciun – 8-14 decembrie 2022;
  • Misiunea 3 – Provocări de Crăciun – 15-21 decembrie 2022;
  • Misiunea 4 – Misiunea ta finală – 22 decembrie 2022 – 4 ianuarie 2023;

Ia în considerare că dificultatea acestor misiuni de Crăciun Pokerstars crește, dar și ceea ce tu primești în schimb la fel! Așa că, vezi cât de departe poți să ajungi în această aventură explozivă! Este timpul să vedem, pe scurt, ce exact necesită fiecare misiune.

Ofertă Cash de Crăciun

Una din prezentele misiuni de Crăciun Pokerstars este reprezentată de o ofertă cash. Provocarea ta este să pariezi 240 RON zilnic în orice joc de cazino alegi. În schimb, tu o să primești un bilet într-un timp direct proporțional cu pariurile tale. Dacă pariezi zilnic, vei primi și un bilet zilnic. Cu aceste bilete vei putea să intri în tombolă, care începe la fiecare 24 de ore.

Fiecare provocare zilnică poate să fie îndeplinită de până la 5 ori/ zi, primind astfel bilete suplimentare pentru tombola Ticket Machine. Sumele pe care le poți câștiga sunt cuprinse între 5$ și 10.000$, iar acestea vor fi virate în interval de 24 de ore în contul de jucător. Partea cea mai bună vine acum! Premiile cash nu au condiții de pariere sau restricții. Așa că, poți să te bucuri de ce îți oferă Pokerstars Xmas fără griji! 

Seif de Crăciun Pokerstars

Completarea provocărilor din cadrul acestei misiuni de Crăciun Pokerstars îți aduce, de asemenea, un bilet. De data aceasta, biletul în cauză te așteaptă cu recompense randomizate pentru jocul „Alege un seif”. Poți să câștigi rotiri gratuite, bilete pentru turnee de poker sau chiar bani cash! Sunt disponibile 7 provocări zilnice pe care să le îndeplinești, în ce ordine îți este mai ușor. Ține minte că poți să folosești biletele pentru turneu doar la poker cu buy-in-uri direct proporționale cu valoarea biletului. De altfel, nici rotirile nu sunt fără condiții! Acestea trebuie folosite la jocuri specifice, prevăzute de misiuni de Crăciun Pokerstars.

Provocări de Crăciun Pokerstars

Sunt două provocări valabile la cea de-a treia încercare din oferta „Misiuni de Crăciun Pokerstars”. Trebuie să te înscrii separat la fiecare, iar orice ai jucat anterior activării nu se va calcula spre completare. Finalizarea acestora îți va aduce un cufăr, în care se află recompensa ta. Grăbește-te și deschide-l, deoarece acesta expiră în termen de 7 zile! O să te simți ca un pirat, care ajunge la mult-așteptatul X de pe hartă. Mai ales că recompensele cash nu au restricții sau cerințe de pariere!

Misiunea finală

Ultima din cele 4 misiuni de Crăciun Pokerstars este învăluită de mister și suspans. Dacă ai fost captivat deja, intră pe data de 22 decembrie pentru a afla care este marea surpriză și marea misiune finală! Până atunci, acumulează alte recompense! Te asigurăm că nu o să te plictisești! Și, mai mult ca sigur, cazinoul nu o să te dezamăgească – mai ales dacă citești această recenzie Pokerstars, unde o să vezi toate părerile pozitive și bonusurile atractive.

Misiuni de Crăciun Pokerstars – cum particip?

Pentru a participa la aceste misiuni de Crăciun Pokerstars ai nevoie de un cont. De altfel, condiția cea mai importantă pentru eligibilitate este ca jucătorii să fie înregistrați. O a doua condiție importantă este ca aceștia să fi efectuat cel puțin o depunere la înregistrare. Așa că, ia un bonus de bun venit de pe raftul de cadouri pregătit chiar de noi și fă acest pas, dacă nu l-ai și îndeplinit deja! 

Tot ce trebuie să faci pentru a participa la misiuni de Crăciun Pokerstars este să te încadrezi în cele două condiții de eligibilitate de mai sus, dar și să dai câteva clickuri. Intră în fereastra Provocărilor și acceptă-le separat pe toate. De aici, premiul este deja ca și al tău. Îndeplinește cerințele și revendică-l!

Cerințe pentru misiuni de Crăciun Pokerstars

Dacă vrei să te bucuri întru totul de aceste misiuni de Crăciun Pokerstars, atunci trebuie să respecți câteva condiții. Sacul de cadouri te așteaptă, dar doar dacă urmezi cerințele de mai jos. Pe lângă acestea, mai sunt câteva lucruri de specificat. Iată care sunt!

  • Punctele de eliberare sunt acordare diferit per joc;
  • Trebuie să accepți fiecare provocare separat pentru toate cele 4 misiuni;
  • Jocurile și punctele de recompensă eligibile se găsesc în fereastra Provocărilor;
  • Recompensele sunt depuse direct în contul jucătorului;
  • Rotirile gratuite din oferte de Crăciun Pokerstars expiră după 24 de ore. Nu pot fi schimbate pentru cash sau rotiri gratuite în alte jocuri;
  • Câștigurile rezultate vor fi acordate fără restricții de retragere și fără condiții de pariere, sub format cash;
  • Biletele rezultate din promoție nu pot să fie transferate, schimbate pentru bani sau T-bani sau alte bilete;
  • Se aplică termenii și condițiile generale pentru promoții;

Asta este tot! Iar pentru o astfel de promoție, noi credem că este chiar puțin. Consideră cele mai mari condiții pentru a revendica recompensele chiar provocările prezente în misiuni de Crăciuni Pokerstars!

Concluzii

Misiuni de Crăciun Pokerstars te așteaptă să le completezi, iar noi așteptăm să auzim povești despre următorul Big Win! Nu mai sta pe gânduri și pleacă într-o vânătoare de comori la Polul Nord, dă gata un seif de Crăciun, îndeplinește provocări și distrează-te! Iar dacă tot te bucuri de adrenalina provocărilor și de satisfacția că le-ai îndeplinit, mai ai ceva de câștigat. Te vei bucura automat și de surprizele puse la bătaie de operator, care să îți facă succesul cu atât mai dulce!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.