Rate this post

NetBet 200 rotiri gratuite – întâlnește-te cu zeii Olimpului, câștigă premii!

posted by Flavia
septembrie 13, 2023

NetBet 200 rotiri gratuite fără depunere este o ofertă perfectă pentru jucătorii care vor ceva mai mult, fără să trebuiască să își alimentează contul. Dacă vrei să ai și tu o vară cât mai palpitantă și plină de adrenalină, această ofertă este răspunsul! Mai ales că îți oferă și 40 RON gratis de jucat la încă un joc. Deci, vei avea ocazia să încerci două sloturi foarte populare în prezent! Hai să-ți arătăm cum poți și tu să revendici această promoție de la NetBet Casino!

NetBet 200 rotiri gratuite
200 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 40 RON Gratis

Cum revendici NetBet 200 rotiri gratuite?

Dacă vrei să te vezi în cont cu NetBet 200 rotiri gratuite, dar și cu 40 RON gratis, trebuie să fii atent la următorii pași pe care îi vom prezenta. O să vezi că procesul este foarte ușor, fiind realizabil indiferent dacă ești începător. Uite mai jos ce trebuie să faci:

  • Pasul 1 – Apasă pe „Profită Acum”! Astfel, vei ajunge pe site-ul cazinoului foarte rapid, direct pe pagina de înregistrare. Până la urmă, vei avea nevoie de un cont NetBet activ! Așa că, începe să completezi formularul!
  • Pasul 2 – Când ajungi la secțiunea cod bonus, asigură-te că introduci codul specific acestei promoții. Acesta este SPECIALA200.
  • Pasul 3 – Asigură-te că îți validezi noul cont. Acesta este ultimul pas care trebuie îndeplinit pentru a-ți revendica atât rotirile, cât și banii bonus pentru rotiri.
  • Pasul 4 – Dacă vrei și speciala de 40 RON, va trebui să depui 50 RON.

Deci, știi cum revendici 200 rotiri gratuite NetBet, dar poate nu știi exact ce vei juca. Hai să te lămurim și cu asta!

NetBet 200 rotiri – ce primești și ce joci?

NetBet 200 rotiri gratuite sunt oferite la un joc care te va transporta într-o lume a mitologiei și aventurii, alături de zeii panteonului grecesc. Acesta este chiar Gates of Olympus, creat de celebrul producător Pragmatic Play. Plata este rară, dar mai mare, volatilitatea fiind mare. De asemeneam și RTP-ul este bun, de peste 96%. Mergi într-o epopee și construiește-ți propriul destin!

Dacă vorbim de cei 40 RON, aceștia pot să fie jucați la Wisdom of Athena, și el aparținând de Pragmatic Play. Partea aceasta din ofertă îți permite mai multă flexibilitate, fiind posibil să decizi cum îți împarți rotirile și pe ce mize le vei da.

Oferta cu 200 de rotiri NetBet – termeni și condiții

Dacă tot știi totul despre NetBet 200 rotiri gratuite, nu poți să treci mai departe fără să citești câte ceva despre termeni și condiții. Noi te sfătuim să arunci un ochi pe ele indiferent ce oferte NetBet revendici! Ca să-ți fie mai ușor, uite mai jos esențialul:

  • Suma maximă care poate să fie retrasă în urma rotirilor gratuite este de 50 RON.
  • Rulajul acestui bonus este de x40.
  • Bonusul este valabil 7 zile de la acordare. Acesta este și termenul pentru îndeplinirea rulajului.

Deci, acestea sunt condițiile dacă vei dori să te  bucuri de  200 rotiri NetBet și 40 RON gratis. 

Concluzie

În concluzie, NetBet 200 rotiri gratuite este o ofertă benefică pentru orice începător. Îți oferă destule rotiri și mai ai și un bonus în bani flexibil! Ce ai putea să mai dorești de la o ofertă de început? Revendic-o și tu acum!