Rate this post

Alegerea potrivită la jocuri cu bonus fără depunere

posted by RGmihaiS
octombrie 4, 2017
jocuri cu bonus fără depunere

De ceva timp, jocurile cu funcții speciale au devenit opțiunile noastre de top, iar jucătorii au început treptat să fie mai curajoși și mai deschiși față de sloturile noi. Un motiv în plus pentru noi să aducem pe site creații de ultimă oră ale programatorilor care lucrează în domeniu de ani întregi. Care este, așadar, alegerea potrivită atunci când vine vorba de jocuri cu bonus fără depunere? Din ce am testat până acum, ajungem în continuare la concluzia că noile aparate întrunesc toate caracteristicile pe care ar trebui să le ai un slot: o grafică captivantă și posibilitatea de a face bani rapid și ușor. Un exemplu execelent pe care l-am testat de curând este Cloud Quest.

Multiplicatori la fiecare rundă

Sigur că atunci când parcurgi recenzia unui slot, ești interesat în primul rând de bonusuri cu rotiri gratuite sau premii cash disponibile, însă noi spunem că un indicator excelent de profit sunt multiplicatorii. Aceștia apar de fiecare dată când ai combinații de simboluri cu valoare ridicată pe liniile de plată, astfel că suma acumulată este multiplicată de un anumit număr de ori. La Cloud Quest ești întâmpinat de multiplicatori de 5x miza de joc, alături de simboluri norocoase wild și scatter care rămând blocate pe rolele jocului.

În plus, interfața este făcută în așa fel încât fiecare rând al jocului în care se infiltrează simboluri norocoase explodează pentru a lăsa loc altor simboluri câștigătoare. Rândurile se succedă, exact ca la clasicul joc Tetris, iar plăcile cu personaje care vin din urmă completează combinațiile pentru profituri uriașe.

Jocuri adiționale și runde bonus

Sloturile cu funcții speciale au avantajul de a fi printre puținele jocuri cu bonus fără depunere, oferit de fiecare dată când aduni simbolurile cheie wild. Bonusul din slotul ales de noi se activează atunci când rândul ales de coloana Bonus este completat cu aceleași simboluri. Ulterior începe mini-jocul adițional cu rotiri gratuite, iar tu poți să primești între 5 și 20 de runde gratis. Acestea se vor derula pe un ecran separat de jocul de bază, pe o singură linie cu 3 role. Scopul tău, în timpul jocului bonus cu rotiri gratuite, este să învingi un monstru inamic care se va schimba pe măsură ce parcurgi fiecare din cele 5 niveluri. Fiecare monstru este învins atunci când obții combinațiile cerute în prealabil pe cele 3 role.

Partea cea mai bună la jocuri cu bonus fără depunere este că funcțiile speciale sunt completate de regulă de alți multiplicatori ai mizei și alte premii avantajoase. Câștigi fără efort și fără să epuizezi resursele personale, totul în timp ce te bucuri de grafica extrem de realistă a slotului Cloud Quest. Nu uita că fiecare monstru învins de duce mai aproape de premiul final al bonusului, adică 100x miza pariată de tine!

Intră pe pagina noastră cu Jocuri și descoperă surprizele din spatele fiecărui joc. Tematicile inedite nu sunt singurele care ar trebui să îți atragă atenția la jocuri cu bonus fără depunere, dar sunt un punct de plecare excelent. Ce-ai zice de o aventură alături de Batman sau de Zeus?