...
Rate this post

Tipuri de simboluri wild în sloturile online

posted by Gabriel
iunie 5, 2019
simboluri wild

Probabil că ai auzit de vreo câteva ori termenul de simboluri wild, dar pentru că abia ai luat contact cu lumea sloturilor online nu prea știi despre ce este vorba. În acest caz, articolul de față se va dovedi extrem de util pentru că vei afla mai multe despre aceste simboluri îndrăgite – și pe bună dreptate – de împătimiții jocurilor de noroc.

Wild sloturi – cum se utilizează?

Simbolurile wild existau încă de când au apărut sloturile, așadar cei care sunt familiarizați cu aceste noțiuni cunosc rolul important îndeplinit de aceste elemente. În schimb, cei care nu au interacționat încă cu cazinourile online, și mai precis, cu sloturile de casino se pot confrunta cu o oarecare stare de confuzie dacă nu cunosc câteva noțiuni de bază referitoare la wild sloturi.

Dacă ești un fan al jocurilor de tip game board și te-ai jucat remi, atunci cu siguranță, știi ce funcție importantă îndeplinea jokerul la remi, fiind o piesă importantă ce putea înlocui cu ușurință o altă piesă. Prin analogie, când vorbim de wild aparate, este vorba despre același lucru – adică un simbol wild poate înlocui orice alt simbol de pe role, în vederea constituirii unei linii de plată. De exemplu, dacă ai prins două simboluri identice pe rolele 1 și 2, iar pe rola 3 vei prinde un simbol wild, atunci în mod automat vei beneficia de o combinație câștigătoare.

De ce sunt atât de utilizate simbolurile wild ?

Pentru a face jocul cât mai atractiv și cât mai dinamic pentru jucători, dar și pentru a-i ajuta să câștige mai ușor, cazinourile online apelează la wild sloturi. Așa cum spuneam mai sus, rolul pe care îl au aceste simboluri este de înlocuire a unui alt element. Spre deosebire de jokerul de la remi care poate înlocui, într-adevăr, orice altă piesă, în cazul simbolului wild lucrurile nu stau chiar așa. Cu alte cuvinte, există anumite simboluri cum sunt rotirile gratuite, rundele bonus și simbolurile scatter care nu pot fi înlocuite pentru că aduc și ele la rândul lor anumite beneficii utilizatorilor.

În funcție de producător, fiecare joc are propriul său simbol Wild, ales în funcție de grafică și de tematica jocului. La unele wild sloturi, simbolul poate apărea doar pe anumite role (de exemplu 1, 3 sau 5), iar pe altele poate apărea doar pe rolele pare (cum ar fi, de pildă, 2 și 4). Din acest motiv, devine important ca înainte să te joci să citești cu atenție instrucțiunile și regulile jocului.

De altfel, în majoritatea jocurilor cu sloturi online, simbolurile wild fac parte din categoria celor mai importante simboluri datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă jucătorilor. Să vedem, în continuare, care sunt cele mai frecvente tipuri de wild sloturi și cum ne pot aduce acestea mai aproape de câștig.

Cele mai frecvente tipuri de simboluri wild în sloturile online

Simbolul Wild Multiplicator

Simbolul Wild, în general, are puterea de a transforma o rotire ce părea sortită eșecului într-una câștigătoare, oferindu-i utilizatorului o senzație de neuitat. De ce să nu multiplici câștigul dacă ai această posibilitate? Simbolul Wild de tip multiplicator face acest lucru pentru tine, oferindu-ți oportunitatea de a-ți dubla câștigul.

Simbolul Stacked Wild 

Acest tip de simbol își face apariția grupat în secvențe de câte două sau trei simboluri pe o rolă de joc. Jucătorul la wild aparate care nimerește un grup de 3 simboluri stacked wilds se poate considera norocos deoarece acest lucru înseamnă că va obține un câștig substanțial pe linie. Mai mult decât atât, aceste tipuri de simboluri wild se pot dovedi cu real folos, ajutându-l pe jucător să completeze o combinație câștigătoare. O altă situație – destul de rară – este cea în care simbolurile stacked wilds acoperă întregul ecran de joc. De asemenea, este important să citești mai mult despre aceste simboluri pentru a vedea când apar mai exact în timpul jocului ales de tine. Există anumite sloturi online unde aceste tipuri de simboluri apar doar în rundele bonus, pe când în alte jocuri, acestea pot apărea în orice moment.

Simbolul wild extensibil – Expanding Wild

Partea bună la aceste tipuri de wild este că ele pot înlocui toate simbolurile ce apar pe rola lor. Expanding Wilds sunt acele wild sloturi care se caracterizează prin faptul că se pot extinde și astfel pot ocupa mai multe poziții sau chiar o rolă întreagă. De regulă, simbolurile wild extensibile pot ocupa mai multe linii de plată pentru a genera câștiguri consistente.

Simbolul Overlay Wilds

Simbolurile de tipul Overlay Wilds se remarcă printre cele mai recente astfel de elemente și din acest motiv nu se regăsește la toate sloturile online. Jokerul de tip Overlay Wilds acoperă atât poziții orizontale, cât și verticale pe rolă, iar caracteristica esențială este că apare într-o secvență specială, urmând un anumit model sau design – fie în cerc, în x ș.a.m.d. Atunci când își face apariția, simbolul de tip overlay Wilds acoperă o porțiune mare din ecranul de joc ceea ce înseamnă că automat se măresc și șansele de câștig.

Simbolul Sticky Wilds

Simbolul Sticky Wilds mai poartă denumirea și de simbol wild fix sau lipicios întrucât își păstrează poziția inițială pe parcursul mai multor runde de joc succesive. Astfel, jucătorul se bucură de mai multe șanse ce îi pot fi de folos în ceea ce privește completarea unor combinații de simboluri sau linii de plată, fără ca simbolurile wild să dispară.Pentru a putea fructifica la maximum oportunitățile date, ar fi bine ca înainte să optezi pentru un joc de sloturi să citești cu atenție ce simboluri wild conțin și cum pot fi ele valorificate. Numai așa îți vei mări șansele de câștig! Și nu ar fi păcat să nu profiți la maximum de wild aparate? Mai ales că, în zilele noastre există cazinouri online care îți oferă bonusuri și oferte promoționale încă din momentul în care te înregistrezi. De exemplu, la Vlad Cazino beneficiezi de un bonus la înregistrare în exclusivitate de 150% de până la 300 de RON, plus 50 rotiri gratuite. Profită acum de cele mai bune oferte!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.