...
5/5 - (1 vote)

Validare cont Winner – Cum faci verificare cont Winner

posted by Gabriel
februarie 14, 2022

Verificarea identității este un pas crucial pe care trebuie să-l faci pentru a deveni un jucător cu drepturi depline. Citește acest ghid despre verificare cont Winner pentru a vedea ce presupune acest proces și care sunt pașii pentru a duce la îndeplinire operațiunea de validare cont Winner.

 

validare cont winner

Ce presupune procesul de verificare cont Winner?

La validare cont Winner, trebuie să trimiți o copie după buletin sau alt act de identitate care să confirme că datele pe care le-ai introdus la înregistrare sunt cele reale. Așadar, cu ajutorul buletinului, operatorii vor putea vedea că ai vârsta legală și că numele, prenumele și CNP-ul corespund cu cele din contul tău. În acest mod, Winner previne apariția fraudelor și utilizarea platformei lor de către minori. Se evită conturile duplicat și conturile create în numele altcuiva.

De asemenea, procesul de verificare cont Winner se mai numește și procesul KYC (care este acronimul pentru Know Your Customer). Prin intermediul acestuia, operatorul știe câte ceva despre client, așa cum și tu știi câte ceva despre operator. Informațiile precum numărul de înregistrare, numele companiei deținătoare și numărul de licență sunt date publice pe care le poți găsi în subsolul site-ului.

Procesul este unul 100% legal și se întâlnește oriunde sunt tranzacționați bani reali. De exemplu, la orice amanet, casă de schimb valutar sau bancă ți se cere buletinul pentru a verifica identitatea persoanei. La validare cont Winner, nu este nimic diferit în principiu, doar că procesul are loc online și nu la ghișeu.

Altă grijă (perfect normală) a clienților noi ține de siguranța datelor. Informațiile tale din buletin sunt exclusiv pentru verificare cont Winner. Nu vor fi folosite în alte scopuri și vor fi văzute numai de cei care se ocupă cu procesul KYC. Site-ul este bine securizat, astfel că baza de date este bine protejată împotriva hackerilor.

Citește și despre bonus de bun venit la cazinouri și despre Winner bonus bun venit!

Validare cont Winner: care sunt pașii?

Operațiunea de verificare cont Winner este făcută să fie cât mai simplă cu putință. Mai jos, vei putea vedea cei câțiva pași pe care trebuie să-i faci pentru a-ți verifica identitatea:

  1. Intră în contul tău de jucător Winner. Dacă nu ai unul, iată cum se face Winner înregistrare.
  2. În dreapta sus, apasă pe avatarul tău, apoi pe „Detalii”.
  3. În stânga, selectează „Verifică-ți identitatea”.
  4. Apasă pe „Încarcă document”, apoi alege „Choose files” pentru a-l selecta din computer sau mută-l prin drag & drop.
  5. Apasă „Send” pentru a trimite documentul.

După acest scurt proces extrem de simplu de validare cont Winner, trebuie să aștepți. Durează una sau două zile lucrătoare pentru ca un operator să confirme. Pentru ca operațiunea de verificare cont Winner să fie încununată de succes, în continuare îți vom prezenta câteva detalii de care trebuie să ții cont atunci când vei trimite documentul.

Încă nu ai jucat la ruletă online sau blackjack online? Încearcă să vezi cum e!

Verificare cont Winner: ce trebuie să mai știi?

În cele ce urmează, poți vedea câteva informații de care vei avea nevoie pentru o validare cont Winner din prima:

  • Documentul se poate trimite în formatul BMP, PNG, TIFF sau JPG. Orice alt format va rezulta în refuzarea documentului.
  • Fișierul poate avea maxim 12MB.
  • Imaginea trebuie să fie clară, astfel încât toate informațiile, precum numele, CNP-ul și altele să fie perfect lizibile. Așadar, nu trebuie să acoperi vreo informație, iar rezoluția trebuie să fie bună.
  • Toate cele 4 colțuri ale documentului trebuie să se vadă.
  • Dacă plătești cu cardul, va fi cerută și o copie față-verso a acestuia.
  • În acest caz, va fi nevoie să acoperi câteva cifre din numărul cardului de pe față. De pe spatele acestuia, este necesară acoperirea codului CVV (cel format din 3 cifre).
  • Se pot cere și alte documente care să ateste adresa de domiciliu, cum ar fi o factură recentă de utilități.
  • Fără validare cont Winner, nu poți efectua retrageri, dar poți face depuneri și te poți juca. Vei vedea că la orice încercare de retragere, se deschide o fereastră de unde poți fi direcționat către secțiunea de verificare.

Vezi oferta completă la casino online!

Concluzii

Prin intermediul procesului de verificare cont Winner, dovedești că ești aceeași persoană ca cea arătată în detaliile contului de jucător. Pașii pentru validare cont Winner sunt simpli, deci nu îți va lua mult timp. Apoi, ai liber la distracție cât cuprinde și câștiguri pe măsură cu cele mai captivante jocuri!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.