bonus cu rotiri gratuite

Lucky Dragons îți oferă bonus cu rotiri gratuite

Lucky Dragons este un joc format din 5 role, 3 rânduri și 50 de linii de plată. Acest joc online sigur îți va aduce multe câștiguri! Te așteaptă o nouă aventură palpitantă! Te poți juca acest joc pe desktop, mobile și tabletă. Tema acestui joc de aparat este China și creaturile sale mistice, și anume dragonii!

Jocul o să te introducă în fascinanta lume a culturii chinezești și o să cunoști dragonii de aproape. Așadar, dacă ai fost pasionat de această cultură sau de dragoni, acest joc este perfect pentru tine! O să aflii tot ce vrei despre dragoni de la acest joc online.

O să ai parte de multe rotiri gratuite, în runda bonus cu rotiri gratuite. În runda bonus primești 6 rotiri gratuite! Este un joc extraordinar și merită încercat! Hai și tu în lumea minunată a culturii chinezești!

Acest joc de aparat online are un design aparte, deoarece este un joc detaliat. Predominată este cultura chinezească! Are un design tradițional al Chinei, iar culoarea predominantă, roșu, creează o atmosferă plăcută vizual.

În acest joc o să descoperi diverse simboluri speciale. Acestea sunt: broaște de aur, pești, dragoni, tigri și o pasăre phoenix. Cel mai important simbol, al jocului Lucky Dragons, este chiar dragonul. Acesta o să apară pe rolele 2, 3, 4 sau 5. Simbolul dragonului va plăti de 10, 50, 200 sau 800 de ori valoarea câștigului.

Simbolul Wild al acestui joc de apart este moneda de aur. Simbolul wild înlocuiește orice alt simbol, în afară de Scatter. Simbolul Scatter al acestui joc este chiar Buddha. Dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri Scatter, o să primești 6 rotiri bonus.  Te așteaptă multe câștiguri la slotul online Lucky Dragons.

De ce ai nevoie de un bonus cu rotiri gratuite

În cazul în care nu vrei să începi din prima un joc pe bani reali. Un bonus cu rotiri gratuite este un început minunat pentru un joc. O să ai parte de rotiri gratuite pe care le poți folosi pentru orice joc. Tu îți alegi jocul unde vrei să îți epuizezi rotirile!

Dar înainte de a-ți epuiza rotirile gratuite, te poți antrena cu jocurile gratuite. Așadar, dacă nu ești sigur pe tine, sau ești jucător începător este foarte bine să începi cu sloturile gratuite.  Acesta este un început bun, pentru că nu este obligatoriu să depui bani sau să îți epuizezi rotirile gratuite! Te joci relaxat și te distrezi, în același timp! Hai într-o nouă aventură!

Profită acum de 50 de rotiri gratuite! Ca să intri în posesia celor 50 de rotiri, trebuie să te înregistrezi și să-ți validezi contul. După ce ai făcut toate acestea, rotirile sunt ale tale! Bucură-te de fiecare minut pe site-ul nostru împreună cu un bonus cu rotiri gratuite. Acum este șansa ta de a începe o sesiunea de jocuri gratuite online! Nu rata această șansă!  Vezi cu ochii tăi câte beneficii sunt în mediul online față de mediul fizic! Totul se află, chiar sub nasul tău!