sloturi cu rotiri gratuite

Cum funtioneaza sloturile cu rotiri gratuite

O să întâlnești sloturi cu rotiri gratuite la tot pasul, iar multe dintre acestea îți vor aduce multe premii și câștiguri. Dar cum funcționează totuși aceste jocuri și ce se află în spatele sistemului? Cele mai jucate sloturi online sunt cele cu rotiri gratis; aceste rotiri gratis sunt un tip de bonus, des întâlnit la jocurile online. Dacă îți place să te joci la sloturi, atunci sigur te vor încânta jocurile de sloturi cu rotiri gratuite. Citește mai departe despre cum funcționează sloturile online cu rotiri gratis și care sunt cele mai bune bonusuri de care poți profita.

O gamă variată de sloturi cu rotiri gratuite și multiplicatori

Sunt mii de astfel de jocuri de unde poți alege, cu diverse tematici, povești interesante, animații sau simboluri speciale. De exemplu, dacă ești pasionat de istorie sau mitologie, atunci te poți orienta către sloturile online care au la bază o astfel de poveste. Sunt multe jocuri inspirate din mitologia greacă sau egipteană. Iar partea bună este că multe dintre aceste jocuri au runde bonus cu rotiri gratis. În principiu, sloturile cu rotiri gratuite sunt declanșate atunci când formezi o anume combinație de simboluri pe role. Numărul de rotiri gratis variază de la joc la joc, iar de multe ori pot fi redeclanșate. Uneori, poți alege chiar tu câte rotiri vrei, în funcție de simbolurile pe care le ai pe role. O altă caracteristică esențială a acestor jocuri este funcția de multiplicator. Cum funcționează aceasta? Să zicem că ai câștigat o anumită sumă de bani în timpul rundei bonus de rotiri gratuite. Multiplicatorii îți vor multiplica suma respectivă – de două ori, trei ori sau chiar de mai multe ori, în funcție de valoarea multiplicatorului. La unele sloturi cu rotiri gratis poți activa acești multiplicatori în timpul rotirilor gratuite. Spre exemplu, să presupunem că ai câștigat 50 de lei la sloturi cu rotiri gratuite, iar în timpul rundei bonus câștigurile îți vor fi triplate. La finalul bonusului, suma câștigată va fi de 150 de lei. Mai departe vom vedea ce jocuri online îți aduc cele mai multe rotiri gratis.

Care sunt cele mai bune sloturi online cu rotiri gratuite

Te interesează care sunt cele mai bune sloturi cu rotiri gratuite în mediul online? Așa cum am zis și anterior, ai o gamă variată de jocuri de unde poți alege. Dar sunt totuși anumite sloturi online care te răsplătesc cu mai multe rotiri, premii bonus și multiplicatori. În plus, contează foarte mult și dacă această rundă bonus poate fi redeclanșată. Dacă îți amintești, rotirile gratuite sunt declanșate atunci când formezi o anumită combinație de simboluri pe role. În cazul în care această combinație îți apare din nou pe role, dar de data aceasta în timpul rundei bonus, atunci vei primi rotiri gratis adiționale. Unul dintre cele mai profitabile sloturi cu rotiri gratuite este jocul Gladiator de la Microgaming. De ce? Pentru că la slotul Gladiator poți câștiga 100 de rotiri gratis! Doar încearcă să îți imaginezi ce înseamnă asta. Deși nu există multiplicatori în runda bonus de rotiri gratis, slotul Gladiator este foarte avantajos datorită numărului mare de rotiri pe care îl poți primi. Un alt joc online bun este Great Blue de la Playtech. Acesta te răsplătește cu mulți bani pentru că rundele sale cu rotiri vin cu diverse bonusuri mari și multiplicatori. Alte sloturi online profitabile sunt cele care îți oferă un premiu progresiv, pe lângă bonusul cu rotiri. Un astfel de joc este Mega Fortune de la NetEnt. Sunt multe jocuri de sloturi cu rotiri gratuite care merită jucate și descoperite.