bonusuri

Bonusuri pe care le întâlnești la sloturi clasice

Oricât de mult ne place să testăm jocuri care tocmai ce au apărut pe piață, ne întoarcem din când în când la aparatele cu care încep toți jucătorii. Sunt acele sloturi clasice care se aseamănă cu cele pe care le întâlnim în cazinourile fizice, dar care vin cu o serie de îmbunătățiri în mediul online. Dacă până acum te-ai ferit de aparatele cu 77777 și fructe colorate pe motiv că ți s-au părut învechite și neprofitabile, atunci noi îți aducem argumente în favoarea lor. Vorbim de bonusuri care îți pot face drumul spre succes mult mai ușor și mai rapid.

Funcții speciale și bonusuri la sloturi cu șeptari

Interfața aparatelor clasice este în mare aceeași pentru fiecare slot. Ai butoanele de spin și autoplay, precum și un număr fix de role și linii de plată. Simbolurile norocoase sunt reprezentate de cifra 7, plus alte simboluri scatter care pot fi sub formă de fructe, stele aurii, trifoi cu patru foi sau monezi. În funcție de combinațiile pe care le ai pe liniile de plată și numărul de simboluri identice pe care le aduni, câștigi o anumită sumă de bani. Aici intervine funcția speciale Gamble, tipică pentru orice aparat clasic. Practic, e o șansă în plus pe care o ai ca să îți mărești câștigurile de fiecare dată când îți este atribuită o sumă de bani la una din rundele jocului. 

În timpul funcției Gamble, jocul de bază se oprește iar jucătorul trebuie să ghicească culoarea unei cărți de joc care va apărea pe ecran întoarsă. Dacă răspunsul este corect, iar cartea este fie roșie fie neagră, suma de bani este dublată. Funcția poate să continue cu și mai multe bonusuri care se adaugă sumei câștigate inițial, însă un răspuns greșit poate să anuleze tot profitul adunat până în punctul respectiv. Cu alte cuvinte, funcția Gamble este extrem de utilă în cazul în care joci cu o miză mică și vrei să îți maximizezi câștigurile, altminteri este destul de riscant să pui la bătaie o sumă mai mare de bani. 

Profită de bonusuri la cele mai populare aparate

Jocurile cu 777 se bucură în continuare de aprecierea jucătorilor de pretutindeni. Este și motivul pentru care le găsim într-un număr atât de mare pe platformele cu jocuri ale marilor competitori din industrie. Sloturile clasice sunt un punct de plecare excelent, tocmai pentru că grafica este destul de simplă și intuitivă. Pentru a atrage cât mai mulți clienți dornici să câștige din numai câțiva pași, ofertanții de top propun tot felul de bonusuri atractive. Rotiri gratuite și bani cash, cam asta te așteaptă dacă te-ai decis să încerci jocurile testate de atâția alții înaintea ta. Tot ce ai de făcut este să te înregistrezi pe un site acreditat și deja ai un avantaj față de cei care optează pentru platforme găsite la întâmplare online. Poți să fii sigur că informațiile personale și identitatea sunt strict confidențiale, iar bonusurile pe care le încasezi sunt accesibile strict din contul tău.

Ești gata să intri în joc cu toate atuurile de care poți beneficia? Fii cu ochii pe noile noastre oferte!