Microgaming pacanele de top

Cele mai tari sloturi de la Microgaming

Microgaming este unul din cei mai importanți producători de software pentru cazinouri online. Lansată în 1994, compania are un portofoliu masiv, și a lansat de-a lungul timpului o gamă variată de sloturi tip păcănele și jocuri aparate, multe din ele fiind extrem de populare. Află care sunt cele mai tari păcănele produse de Microgaming! Rotiri Gratuite îți ghidează drumul în această călătorie.

Mega Moolah de la Microgaming

Pacanele Mega Moolah Microgaming

Nu puteam vorbi despre un top al păcănelelor de la Microgaming fără să menționăm poate chiar cel mai faimos joc cu jackpot progresiv, Mega Moolah. Este jocul care a reușit să câștige producătorului un loc în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare jackpot atunci când un britanic a câștigat marele premiu în valoare de £13,213,838.68.

Jocul de aparate Microgaming are ca temă safariul, și combină simboluri clasice tip cărți de joc cu simboluri cu animale precuim girafe, maimuțe, lei, elefanți, zebre și altele.

Maimuța reprezintă simbolul Scatter, și îți poate aduce 15 rotiri gratuite. E bine de știut și faptul că rotirile pot fi declanșate de mai multe ori dacă ești norocos și întâlnești alt simbol Scatter în rundele gratuite, astfel având posibilitatea să primești și mai multe rotiri! Ca să declanșezi acest bonus e nevoie să întâlnești simbolul Scatter de cel puțin 3 ori. Și încă o veste bună: toate câștigurile pe care le obții în timpul rotirilor gratuite la acest joc de aparat Microgaming vor fi triplate!

Leul reprezintă simbolul Wild și te va putea ajuta formezi combinații câștigătoare, putând înlocui simbolurile după nevoie. Jocul este structurat pe 5 role și oferă 25 de linii de plată. Dacă vrei să joci Mega Moolah îl vei găsi în lista de păcănele la WinMasters. Așa cum te-am obișnuit, dacă te înregistrezi de pe site-ul nostru poți beneficia de bonusul nostru exclusiv și la acest cazino!

Immortal Romance – jocuri aparate

Immortal Romance este unul din acele jocuri aparate bazate pe tematica mistică a poveștilor și filmelor cu vampiri. Mulțumită faimoaselor serii precum Twilight si Vampire Diaries, tema vampirilor se bucură de o popularitate enormă. Jocul se bazează pe povești imposibile de dragoste dintre vampiri, fiecare caracter având o poveste unică, iar câteva din ele sunt îndragostite nebunește însă nu vor putea fi împreună niciodată.

Immortal Romance e structurat pe 5 role, 3 rânduri și are 243 de linii de plată, și îți pune la dispoziție o serie de instrumente care te vor ajuta să câștigi precum rotiri gratuite sau multiplicatori. De asemenea, poți beneficia de 4 bonusuri diferite care constau în rotiri gratuite.

Astfel, simbolul Wild este un multiplicator care poate lua forma oricărui simbol în afara celui Scatter, îți dublează câștigurile și te poate ajuta să formezi combinații câștigătoare. Dacă reușești să găsești 3 simboluri Scatter pe o linie activă de plată, vei declanșa bonusul special Chamber of Spins, unde vei putea să beneficiezi de cele 4 bonusuri structurate pe nivele diferite: Amber Bonus Game, Troy Bonus Game, Michael Bonus Game sau Sarah Bonus Game.

Fiecare din aceste bonusuri vine cu diverse avantaje și ești liber să-l alegi pe oricare îl dorești. Astfel, bonusul Amber îți va aduce 10 rotiri gratis și va multiplica sumele castigate de 5 ori, cel Troy îți oferă 15 rotiri gratuite și o “putere specială” de combatere a vampirilor prin care îi poți transforma în multiplicatori, varianta Michael îți aduce 20 rotiri gratuite și funcția “Rolling Reels”, iar bonusul Sarah, ultimul nivel, îți va aduce 25 de rotiri gratis și funcția Wild Vine care poate transforma simboluri în simboluri Wild.

Dacă vrei să încerci Immortal Romance, îl vei găsi împreună cu multe alte păcănele celebre în oferta celor de la NetBet. Dacă te înregistrezi pornind de la unul din linkurile către acest cazino depe site-ul nostru vei putea beneficia de bonusul nostru exclusiv!

Lucky Leprechaun – păcănele

Un alt joc de aparate Microgaming, cu o tematică inspirată din poveștile despre spiridușii de pe Insula Emerald. Slotul îți oferă simboluri Wild, Scatter precum și rotiri gratuite pentru a te ajuta să obții câștiguri cât mai mari.

Simbolul cu logoul jocului reprezintă simbolul Wild și poate înlocui orice element cu excepția Scatterului și al bonusului.

Trifoiul cu patru foi este simbolul Scatter și dacă reușești să-l descoperi vei fi recompensat cu 5 rotiri gratuite și un multiplicator de 2x pentru toate câștigurile rezultate din aceste runde! În plus, dacă pe durata acestor runde bonus reușești să găsești fie un trifoi verde vei primi o rotire gratuită în plus, și dacă găsești unul auriu îți va mai mări odată multiplicatorul.

“Găleata” din aur reprezintă simbolul bonus, care va declanșa funcția ”Trail o’ Fortune” dacă îl descoperi de cel puțin 3 ori. Astfel, vei primi 4,5 sau 6 rotiri gratuite, și fiecare simbol bonus pe care îl descoperi în plus îți va mări multiplicatorul. Poți încerca Lucky Leprechaun la NetBet, împreunp cu multe alte jocuri de aparat Microgaming.

Footbal Star

De asemenea un joc de păcănele Microgaming destul de cunoscut, Football Star este un joc care cu siguranță este pe placul foarte multor jucători, având una din cele mai iubite teme, fotbalul.

Jocul include o varietate de elemente precum simboluri Wild, Scatter, rotiri gratuite și multiplicatori. Este dispus pe 5 role și îți oferă 243 de moduri de a câștiga. Grafica este una foarte modernă, și e important de menționat că în acest joc nu vei găsi niciun simbol tradițional: toate au fost concepute special pentru acest joc li sunt specifice tematicii.

Simbolul cu logo-ul jocului reprezintă simbolul wild, iar cel cu mingea de fotbal este Scatter. Cea din urmă îți poate oferi diverse câștiguri, și de asemenea, poate activa și funcția de bonus. Dacă reușești să o găsești de minim 3 ori oriunde pe role, vei fi recompensat cu până la 25 de rotiri gratis, o șansă să joci la funcția de Rolling Reels a jocului și un multiplicator care poate crește până la 10x!

Vei putea găsi Footbal Star și alte jocuri aparate de la Microgaming în lista de cazino a celor de la UniBet și Netbet. Dacă te înregistrezi de pe site-ul nostru poți beneficia de ofertele exclusive. Este vorba de oferta Unibet cu 100% până la 1000 RON + 20 de rotiri gratuite pentru slotul Super Flip și oferta Netbet cu 150% până la 1000 RON + 50 de rotiri gratuite la sloturi NetEnt!