Hot Safari : Sloturi cu bonus fără depunere

Intră în minunata lume a savanei africane și descoperă animalele sălbatice care ascund multe premii. Dacă ai chef de soare, deșert, și de o excursie exotică, atunci slotul Hot Safari este alegerea perfectă pentru tine! Ți-ai dorit de mult să descoperi Africa?!

Acum este momentul să vezi cum este o viață în deșert! Pe role o să vezi mai multe animale sălbatice, precum: zebre, rinoceri, galeze, elefanți și suricate. 5 elefanți se legănau pe o pânză de păianjen, aici, pe o linie de plată și îți aduc până la 400 de monede. Simbolul Wild al acestui joc este leul feroce. Simbolul wild înlocuiește toate simbolurile în afară de Scatter.

Jocul este format din 5 sau 6 tamburi, 3 rânduri și 25 de linii de plată. Când ai nimerit o combinație câștigătoare, apare a 6 rolă care îți va multiplica câștigul de până la 10 ori. Minunat! Trebuie încercat acest joc! Dacă pe rolă îți apare funcția Supe Wild Bonus, aceasta îți va aduce rotiri gratuite și un simbol wild pe fiecare rolă din jocul Hot Safari! Premii amețitor de mari sunt în acest slot! Cu Hot Safari poți câștiga o groază de bani!

Grafica și sunetul sunt impecabile. Pentru grafică s-a folosit tehnica 3D. Poți să te bucuri de o calitate bună a imaginii. Din punct de vedere vizual, jocul te duce direct în Africa. Datorită sunetului o să te simți ca în deșert! Animațiile acestui joc parcă ar fi desprinse din filmele Disney! Nu o să fi dezamăgit de acest joc! În plus, acesta face parte din categoria sloturi cu bonus fără depunere! Da, o să-ți ofere numeroase premii!

De ce să alegi sloturi cu bonus fără depunere

Sloturi cu bonus fără depunere sunt printre cele mai căutate jocuri la ora actuală! De ce? Pentru că este ideal să primești un bonus fără să depui niciun ban! Crezi că fabulez? Da, chiar este posibil! Dacă te înregistrezi o să primești instant un bonus fără depunere. Bonusul fără depunere este un cadou care constă în rotiri gratuite.

Aceste rotiri te vor ajuta, pentru că dacă le folosești o să înțelegi mai bine jocurile de păcănele. Nu ai nevoie de bani ca să te joci. Primești acest bonus pentru a te perfecționa în jocurile de noroc. Este o șansă pentru tine ca să devii un expert la aparate online. Cu toate astea, poți să încerci și variantele gratuite de joc ca să nu îți consumi imediat bonusul! Cu sloturile gratuite poți să alegi jocul preferat și să te focusezi pe el. Înveți regulile jocului și cum se joacă respectivul slot.

Varianta gratuită a jocului este benefică pentru că nu îți epuizezi așa ușor rotirile gratuite! După ce ai terminat cu varianta gratuită, poți folosi rotirile gratuite ca să te distrezi și mai tare la jocul acesta. Este timpul să te bucuri de sloturi cu bonus fără depunere!

Profită chiar acum de 50 de rotiri gratuite! Nu rata această șansă! Să știi că ofertele noastre se epuizează repede! Așa că pune mâna pe rotiri, cât sunt calde!