rotiri gratuite

Cele mai bune jocuri online cu bonus fără depunere de la IGT

Compania IGT este lider de piață în ceea ce privește jocurile de aparate. Au creat unele dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, atât pentru firmele de aparate din mediul fizic, dar și pentru mediul online. Ei creează în mod regulat jocuri care au caracteristici inovatoare și cu grafică remarcabilă.

Există jocuri de la IGT care au devenit extrem de populare și apreciate de către jucători. Dacă vrei să încerci jocuri cu bonus fără depunere de la IGT și nu știi de unde să începi poți să citești articolul și vezi care sunt cele 3 sloturi pe care ți le propunem. Dar o să îți povestesc puțin și despre runde gratuite!

Pharohs’s Fortune –runde gratuite

Este ușor de observat că acesta este unul dintre cele mai populare jocuri cu bonus fără depunere de la IGT. Nu numai că este un joc plin de distracție și umor, dar are și caracteristici unice. Există multe caracteristici la acest joc online care îți pot aduce premii în bani sau runde gratuite.

Jocul are în componența sa simboluri Wild și Scatter, ceea ce sporește șansa de a obține un câștig. Mizele cele mai mari sunt prezente în runde gratuite. Ca să activezi runda bonus este necesar să nimerești trei simboluri cu capul Faraonului pe o linie de plată, iar bonusul este activat.

Dacă nimerești 3 simboluri scatter pe role ești premiat cu 3 rotiri gratis și un multiplicator de 1x pariul. Cu toate acestea, înainte de a începe runda cu rotiri gratuite o să intri în mormântul Faraonului, unde poți avea șansa de a câștiga până la 25 de rotiri gratuite cu un multiplicator de 6x pariul.

Miss White

Acest joc online cu temetica basmului Alba ca Zăpada are o gamă largă de caracteristici speciale și runde gratuite care mențin plățile în timp ce te joci. Caracteristica MultiWay Xtra oferă un număr de 1024 ori de a câștiga. Această caracteristică unică atribuie o plată pentru simbolurile care se potrivesc în orice poziție din coloanele adiacente. Nu o să fii plătit doar pentru câștigurile din ambele direcții, ci și dacă nimerești o combinație câștigătoare pe role.

După cum îți poți imagina, acest lucru oferă numeroase oportunități pentru a alinia o combinație câștigătoare și menține plățile în mod regulat pe măsură ce se rotesc. În plus, pentru fiecare combinație câștigătoare pe role pariul ți se multipică, ceea ce înseamnă că o să ai câștiguri mult mai mari.

O altă caracteristică unică pentru acest joc online creat de către IGT este expansiunea simbolurilor End2End. Orice simbol care este așezat între 2 simboluri Miss White sunt transformate într-un mod magic în caractere identice. Același lucru este valabil și penru simbolul Dwarf. Dacă nimerești aceste caracteristici plățile tale o să fie dublate, atât pentru victoria simbolului original cât și pentru combinația de simboluri transformate.

Runda bonus Magic Mirror este un alt punct culminant al jocului. Plasează 3 simboluri oriunde pe rolele centrale, iar jocul bonus este lansat. În această rundă poți să câștigi între 5 – 15 rotiri gratuite. În timpul rotirilor gratis exită mai multe extensii de simbol End2End decât în jocul de bază. În plus, bonusul Magic Mirror poate fi reactivat de mai multe ori și îți poate oferi până la 280 de rotiri gratis per runda bonus.

Da Vinci Diamonds Dual Play

Jocul Da Vinci Diamonds Dual Play a fost creat de către firma IGT. Acest slot nou a menținut în continuare toate caracteristicile din jocul original. Acesta s-a îmbunătățit prin grafică. Este un slot format din 5 tamburi și 3 rânduri. O să vezi multe simboluri în stil renascentist pe role. Așadar, dacă ai fost pasionat de pictură sau ți-a plăcut artistul Da Vinci o să fii mulțumit de acest joc online.

Când obții o combinație câștigătoare, caracteristica Tumbling Reels este activată. O să explodeze de simboluri câștigătoare, iar noi simboluri o să cadă pentru a le înlocui pe cele care se află în combinația câștigătoare. Această caracteristică de stil tetris este foarte benefică pentru tine pentru că poți obține multe victorii dintr-o singură rotire. Această caracteristică va continua până când nu vor mai fi create noi victorii. Mai mult, caracteristica Tumble Thru va înlocui simbolurile de sus cu cele de jos pentru a oferi mai multe oportunități de câștig.

O altă caracteristică a acestui joc este runda bonus. Dacă nimerești 3 simboluri scatter pe primele 3 role o să ți se acorde 6 rotiri gratuite. Ceea ce face acestă rundă bonus să fie atât de avantajoasă se datorează faptului că îți sunt adăugate 20 de linii suplimentare pe durata rotirilor gratuite. Trebuie să știi că rotirile gratuite pot fi redeclanșate în timpul jocului și este posibil să primești până la 300 de rotiri gratuite.

Ce este un bonus fără depunere

Un bonus fără depunere este un fel de bun venit din partea firmelor de aparate online. Acestea pot să îți ofere rotiri gratuite sau bani, în funcție de fiecare firmă în parte. De cele mai multe ori un bonus fără depunere online îți oferă rotiri gratis.

Dacă ești jucător începător o să primești acest bonus de bun-venit. Dar și jucătorii fideli pot să primescă bonusuri fără depunere pentru că au fost activi. Acesata este o metodă de recompensare a jucătorilor fideli de pe site. Bucură-te de toate bonusurile online și fii cu ochii în patru pe promoțiile online!

Profită de cele 25 de rotiri gratis și joacă-te orice slot vrei tu! Ca să primești aceste rotiri este necesar să te înregistrezi și să-ți validezi contul de jucător! După ce ai finalizat acești pași o să obții cele 25 de free spins. Revendică-ți chiar astăzi oferta exclusivă de free spins!

Dacă nu ești încă un expert la jocurile online, atunci poți încerca și variantele gratis de sloturi online! Este foarte bine dacă începi o serie de jocuri gratis pentru că așa înveți totul despre sloturi online. Cum să te joci mai bine, ce înseamnă un pariu, liniile de plată și mai multe detalii despre simboluri și runde gratuite! Bucură-te de aparate online și distrează-te la jocuri cu bonus online!