bonus fara depunere

Bonus fără depunere sloturi: Interactiv și Fun

Datorită tehnologiei care a făcut posibilă jocurile de noroc online, sloturile au trecut de la bandiți simpli, cu o singură ocazie de a câștiga, oferind simboluri identice. În ziua de astăzi văd tot mai multe opțiuni de joc gratuit, care cresc valoarea distracției și vin cu o varietate de mecanisme diferite, adesea multiple, combinate într-o singură rundă de bonus pentru o experiență mai plină de satisfacții.

Runde bonus cu rotiri gratis

Cea mai obișnuită rundă bonus vine sub forma de rotiri gratis pentru jucători. Acestea sunt activate mereu dacă se află într-o combinație câștigătoare de simboluri și oferă jucătorului opțiunea de a redeclanșa caracteristica și de a beneficia de rotiri gratis suplimentare. De asemenea, nu este greu să ne dăm seama că orice câștig realizat în timpul rundelor bonus acestea vin la pachet cu un multiplicator sau cu un extra wild.

Realtime Gaming este cunoscut este cunoscut ca fiind foarte generos în această privință. Așa cum a demonstrat încă o dată cu una dintre cele mai recente versiuni alea sale și anume Fantasz Mision. Jocurile Dynamite Free oferă inițial 7 rotiri gratis și un multiplicator 3x miza. Playtech´s Great Blue te tratează cu un Bonus Sea Shells cu runde gratuite care pot fi declanșate infinit și cu caracteristici asemănătoare jocului Bătălia Zeilor. Acest joc face un număr nelimitat de rotiri gratuite disponibile în modul Gods, care se joacă până când un un simbol specific se mută în modul Titans. Dacă îl nimerești pe Zeus pe tamburul din mijloc s-ar putea să se rotească continuu oferindu-ți o mulțime de rotiri gratis.

Pick and Clik pentru plăți instante

Un alt tip de rundă bonus, de obicei activată de Scatters oferă destul de multe rotiri gratuite, dar asta depinde de fiecare joc în parte. Firma BetSoft folosește acest mecanism destul de frecvent pentru a oferi un gameplay interesant pentru jocurile 3D, cum ar fi Night Falls. Pictogramele de lansare a criminalilor lansează 5 camere de Click Me, care îți va permite să alegi un apartament. Dacă nimerești apartamentul cu un croitor o să ai plăți instante. Trei granneri vor declanșa o altă rundă de alegere click cu o șansă de a juca un detectiv și de a căuta indicii. Fiecare indiciu găsit te va recompensa cu bani reali.

Bloodsuckers II creat de către firma NetEnt are o rundă bonus Hidden Treasure în care ți se oferă să alegi printre sicrie pentru a dezvălui un câștig, simbol cheie, Scatter sau demon.

Mail multe runde bonus pentru jocuri

Mai mulți dezvoltatori de jocuri ne-au propus sloturile 2 în 1. Sunt incluse jocuri mini arcade, dintre care pentru unele necesită o cantitate suficientă de pricepere pentru a putea solicita cele mai mari recompense. Seria de jocuri Comic Quest de la Rival vine cu runde bonus care îți solicită să tragi spre asteroizi sau să zbori cu o navă spațială printr-o cavernă pentru a ajunge la platforma de aterizare. Cu câți mai mulâi asteroizi reușești să distrugi cu atât este mai mare premiul.

Viking Fire by Lightning Box îți pune la dispoziție tunuri de ardere și nave care se scufundă pentru a arăta extra Wilds și pentru a câștiga mai multe runde bonus. Pentru jocul Money Merry de la Barcrest trebuie să ajungi la săgețile de foc pentru a câștiga mai multe runde sau intrarea în House of Plenty. După ce ai obținut acces o să ai de ales între niște porți ca să colectezi comorile lui Robin Hood până când șeriful se va trezi și va chema gărzile. Vezi și tu ce premii te așteaptă la acest jocuri online

Jocuri inspirate din filme și basme

Sunt tot felul de jocuri video cu bonus fără depunere sau pe care le poți încerca în mod gratuit. Acestea au fost inspirate din cele mai cunoscute filme sau basme. Ca și exemplu avem Planet of The Apes ( Planeta Maimuțelor ) inspirat din filmul de Oscar cu același nume. Acesta are 2 jocuri încorporate, și anume Rise of The Apes și Down. După cum spune și numele, cele mai importante simboluri sunt Rise și Down. Fiecare dintre cele două jocuri plătesc diferit pentru fiecare câștig. Dar dacă ai noroc și nimerești mai multe simboluri cu Rise o să fii transferat către jocul Down.

Un alt film de excepție care a fost preluat pentru jocurile online este The Invisible Man. Dacă ești fan al filmului Omul Invizibil și vrei puțină acțiune acesta este un joc potrivit pentru tine. O mulțime de runde și câștiguri uriașe te așteaptă la acest joc online. Vei descoperi misterul Omului Invizibil și ferește-te de polițist! După cum am menționat, sloturile cu bonus fără depunere au ca și teme poveștile nemuritoare. Ca un exemplu avem Alice in Wonderland. Este basmul de excepție care și în ziua de astăzi este foarte apreciat de către mulți cititori. Dacă vrei să pornești într-o lume plină de fantezie acesta este jocul ideal.

Ce este un bonus fără depunere?

Un bonus fără depunere este oferit ca o recompensă pentru jucătorii începători. Sau un fel de bun venit pentru tine dacă ești nou! Dar și jucătorii fideli primesc bonusuri fără depozit pentru că au demonstrat că au fost activi în mediul online.

Un bonus fără depunere oferă, de regulă rotiri gratuite. Dar sunt firme online de aparate care îți dau și bani reali ca să îi folosești la jocurile tale preferate. Trebuie să cercetezi ca să vezi ce oferă firmele online ca și bonus fără depunere. Un alt aspect pe care trebuie să-l verifici înainte de a profita de un bonus este să citești termenii și condițiile. Fiecare firmă îți pune propriile cerințe de pariere. Vezi care bonus online se potrivește cel mai mult cerințelor tale!

Mediul online a venit cu foarte multe beneficii pentru jucători. Nu ai nimic de pierdut doar distrează-te la aparate online! Bucură-te de jocurile tale preferate și nu rata ocazia de a te distra. Relaxează-te din patul tău la orice joc online pentru că poți să te joci și gratis!

Profită de 50 de Ron Gratis de la Maxbet! Revendică-ți chiat astăzi bonusul de 50 Ron Gratis! Fii următorul câștigător pentru aparate online!