isoftbet

Top 5 sloturi de la iSoftbet

Jucătorii pasionați de jocuri de noroc sunt cu siguranță la curent cu celebra companie de sloturi iSoftBet. Aceasta este recunoscută pentru jocurile de ultimă generație, destinate utilizatorilor desktop și mobile.

Oferta producătorului este compusă dintr-o gamă variată de jocuri, de genul păcănele dar și alte jocuri de masă cu o complexitate crescută. În plus, se pot accesa o serie de jackpot-uri progresive care îți pot aduce câștiguri mari dacă reușești să nimerești combinațiile potrivite.

În următorul articol vei afla mai multe despre cele mai interesante jocuri de slot oferite de companie, precum și alte informații legate de bonus sloturi și număr de rotiri gratuite. Multe dintre jocurile pe care ți le prezentăm în continuare se pot testa în cazinoul Netbet. mai multe oferte speciale, găsești în secțiunea dedicată bonusurilor.

iSoftbet casino – un furnizor de jocuri de renume

isoftbet slots

Acest furnizor are o experiență de aproape 10 ani în industria jocurilor de cazino, cu un portofoliu de aproape 400 de jocuri. Între acestea se menționează sloturi clasice, jackpoturi, ruletă, BlackJack, poker, jocuri de bingo și loterii online. Cel mai mare succes provine din categoria jocurilor tip slots, având o rată de profit de 96% – 97%.

Jocurile de tip slots sunt din ce în ce mai jucate datorită ratelor de payout extrem de profitabile. RTP-ul, sau rata de payout a unui joc constă în procentul returnat jucătorilor, sub forma de câștiguri din suma totală utilizată într-un slot. Acest indice măsoară de fapt cît de profitabil poți fi într-un joc, așadar, cu cât un RTP este mai mare cu atât jocul este mai avantajos pentru jucător.

În continuare îți prezentăm 5 dintre cele mai distractive și profitabile jocuri oferite de producătorul iSoftBet.

1. Booster – bucură-te de o serie de bonus sloturi

Pentru jucătorii pasionați de jocurile clasice, Booster reprezintă o alegere foarte bună. Acest joc vine cu o rundă bonus cu rotiri gratuite și multiplicatori precum și cu o rată de profit ridicată, de 97.40%. Acest joc este dovada clară că producătorii de la iSoftBet dezvoltă sloturi cu rată de profit ridicată. Jocul este dotat cu 5 role, 3 rânduri, 25 de lini de plată fixe și simboluri cu 7, BAR și steluțe.

Runda bonus poate fi activată prin intermediul a cel puțin 3 simboluri Bonus așezate aleator pe role. Apoi se va selecta una din caracteristicile speciale din acea rundă, unde premiul maxim va însuma 100 de rotiri bonus și 6000 de monede. Bucură-te și tu de avantajele jocului Booster și activează un bonus sloturi pentru a-ți mări șansa de câștig.

2. Red Dragon Wild – numeroase rotiri gratuite

Un alt joc cu un RTP ridicat este Red Dragon Wild, de 96.8%. Tematica asiatică este deosebit de interactivă, fiind un joc cu 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de plată. Ca și în cazul precedent, există și aici o rundă bonus care oferă mai multe rotiri gratis în schimbul a 3 simboluri Bonus cu dragoni.

În cadrul acestui joc poți câștiga până la 20 de rotiri, iar pe lână acestea poți primi de 5, 10 sau 15 ori pariul plasat de tine. Jocul este dotat și cu o serie de alte funcții speciale, așadar înscrie-te și tu în cursa pentru câștig chiar de azi. Ține cont, în cazul în care pierzi, vei putea primi înapoi o parte din suma pierdută.

3. Paranormal Activity – numeroase linii de plată

Fanii filmelor de groază se vor bucura la vederea jocului Paranormal Activity. Această tematică se inspiră din seria filmelor cu același nume, deosebindu-se de celelalte jocuri prin faptul că are 243 de linii diferite de plată. Acest lucru îți va da oportunitatea de a obține câștiguri pentru fiecare combinație de simboluri identice, de la stânga la dreapta.

Rata de profit pentru acest joc este de 96.75%, însemnând că acest tip de slot îți va asigura câștiguri mari pe o perioadă extinsă. Vei avea ocazia și aici de a te bucura de runda bonus cu rotiri gratis, pe care o vei putea activa prin așezarea a 3 simboluri Bonus pe rolele 1, 3 și 5. Dacă reușești acest lucru vei primi unul din următoarele jocuri bonus:

  • Paranormal Spins (rotiri bonus nelimitate până la formarea a 5 combinații câștigătoare)
  • Possessed Free Spins (10 rotiri bonus)
  • Demon Free Spins (15 rotiri bonus)

Pe lângă rotirile de mai sus vei putea primi o serie de simboluri speciale, cum ar fi Stacked Wilds, care te vor ajuta să îți rotunjești câștigurile.

4. Platoon – rată de payout generoasă

O altă tematică interesantă poate fi întâlnită în cadrul jocului Platoon, bazat pe filmul cu același nume din anii 80. Fundalul de joc face trimitere către jungla în care are loc acțiunea filmului, iar simbolurile reprezintă actorii principali care te vor ajuta să nimerești combinațiile potrivite.

Acest slot este cunoscut printre cazinourile din România, fiind structurat pe 5 role cu 30 de linii de plată diferite. Jocul este dotat cu o serie de funcționalități care să îi ajute pe jucători să acumuleze câștiguri. Una dintre aceste funcționalități este reprezentată de simboluri, precum Wild, Scatter, rotiri bonus dar și multiplicatori. Ca și în celelalte jocuri prezentate anterior, Platoon are o rată de payout foarte bună, de 96.66%.

5. Million Coins Respin – clasic și modern

Un alt joc de tip slot creat de membrii echipei iSoftBet este Million Coins Respin. Acesta vine cu o rată de payout mare, de 95.49% și se caracterizează printr-uun stil de joc clasic combinat cu o grafică modernă. Jocul se folosește de diverse combinații între simboluri cu fructe, șeptari, zerouri și altele.

Jucătorii pasionați de sloturi clasice se vor îndrăgosti la vederea acestui joc, format din 5 role și 20 de linii diferite de plată. Acestea te vor ajuta să formezi combinațiile potrivite pentru a acumula câștiguri foarte mari. Mai mult decât atât, vei avea la dispoziție și un simbol Wild care va ajuta la înlocuirea unor elemente lipsă pentru a-ți mări șansele de câștig.

Acesta a fost topul cu cele 5 jocuri de tip slot oferite de producătorul iSoftBet. Dacă vrei să intri și tu în posesia unui bonus sloturi, înscrie-te astăzi la unul din jocurile de mai sus și bucură-te de o serie de rotiri gratuite într-un cadru interactiv. Poți accesa o serie de jocuri variate cu scopul de a alege tematica ta preferată sau stilul de joc pe care îl consideri a fi cel mai avantajos.