jocuri admiral shizzling hot

Top 5 cele mai bune jocuri Admiral

Deși sunt pe piața din România de mai puțin de doi ani, cei de la Admiral s-au poziționat confortabil în preferințele jucătorilor pasionați din România. Furnizorul tuturor jocurilor pe care acest cazinou le oferă este Novomatic, un producător foarte important de jocuri, provenind din Austria. Jocuri Admiral înseamnă pe lângă sloturi foarte competitive (cu Return to Player rate foarte competitive) și multă discracție și și mai multă adrenalină. În continuare îți prezentăm un top 5 realizat de specialiștii de la Rotiri Gratuite. Topul cuprinde jocuri care sunt hituri în cazinoul Admiral, dar și alte păcănele care au perspective să devină hituri în perioada imediat următoare. Pe multe dintre ele le găsești în secțiunea de jocuri din site-ul nostru Rotiri Gratuite.

Ce sloturi Novomatic jucăm iarna aceasta

Vom începe cu a cincea poziție în topul zilei. Golden Sevens e un joc Novomatic care vine la pachet cu un jackpot ce a sărit bine de 1.000.000 de lei. Această aplicație este o încântare pentru conceptual de jocuri Admiral în general. Despre sloturile din familia Novomatic am mai vorbit și cu alte ocazii și nu vom ocoli nicidecum acest subiect pe viitor. Cele cinci role sunt minunate, iar pe ele s-au așezat simboluri-fructe de toată frumusețea.

Cireșe, lămâi sau  prune sunt toate pe alese. Totuși, cel mai mai valoros symbol este desigur șeptarul norocos. Știm cu toții cât de mult îți plac șeptarii. Pe locul al patrulea în topul propus de echipa Rotiri Gratuite s-a situate clasicul video-slot intitulat Lord of the Ocean. În acest joc, ai șansa să te bucuri de frumusețile adâncurilor oceanelor, dar și să explorezi viața marină și câștigurile de neegalat.

Cinci role, 3 rânduri și 10 linii de plată îți aduce acest minunat videoslot. Nici Return to Player rate nu sună foarte rău pentru acest joc produs cu mare atenție de divizia sloturi de la Novomatic. Printre atracțiile prezente în acest joc sunt de remarcat simbolurile care se extend, modul de joc numit Risk Double Game, simbolul Scatter, dar și Wildul jocului. Până la urmă jocuri Admiral trebuie să fie o sărbătoare.

Jocuri Admiral pentru toate gusturile

Din top 3 nu pot lipsi vedetele de la acest cazinou cu origini în Austria. Înainte de a fi cele mai iubite păcănele în mediul online, Lucky Lady’s Charm, Book of RA și Shizzling Hot (toate produse de Novomatic), aceste jocuri au reprezentat adevărate hituri atât în cazinourile de lux, cât și în sălile de jocuri de cartier. Dar să le luăm pe rând. Primul pe listă, jocul cu frumoasa blondă. Lucky Lady’s Charm e prima alegere a echipe Rotiri Gratuite.

Cu cinci role și zece linii de plată, acest joc impresionează prin grafică, dar și prin simbolurile foarte atent desenate. Printre acestea se remarcă următoarele: simbolurile de cărți (9, 10, J, Q, K și A, piciorul de iepure, trifoiul cu patru foi, buburuza și chiar personajul jocului, Luck Lady. Rotirile gratuite sunt disponibile în cadrul acestui joc, poți acumula până la 15 astfel de freen spins. Lucrurile arată din ce în ce mai bine în universal Novomatic al sloturilor și al jocurilor Admiral.

Sizzling Hot, favoritul tuturor jucătorilor

Locul al doilea este ocupat de jocul istoric Book of RA. Pentru cei care iubesc piramidele egiptene, poate fi o alegere excelentă. Return to Player rate este un alt parametru greu de neglijat, în sensul în care 96% reprezintă un procent de vârf în industria de gambling online a momentului. Nu rata rotirile gratuite și nici posibilitatea de a extinde simbolurile scatter.

Sizzling Hot este unul dintre acele jocuri pe care aboslut toată lumea le iubește. Cu un jackpot fix de 5000 de monede și cu un Return to Player Rate de 95.66%, acesta este în mod categoric unul din hiturile de top de la Novomatic și pe care și Admiral le oferă între acele sloturi de vârf. De ce este acest joc atât de iubit?

Doar cinci role și doar cinci linii de plată nu ar trebui să îl facă foarte popular. Sizzling Hot înseamnă mai mult decât acești parametric, este istoria jocului de păcăneel în forma sa vie. Ai curaj să testezi toate aceste aplicații în variantele propuse de jocuri Admiral? Acceptă provoicarea și la finalul zilei te vei număra printer evidențiați.