jocuri ca la aparate

Jocuri ca la aparate de la NetEnt

Deși senzația e că jocuri ca la aparate există dintotdeauna, lucrurile nu au stat mereu în felul acesta. E momentul să vorbim despre un producător de videosloturi care se o,cupă de acest domeniu de aproximativ 20 de ani. Compania NetEnt, originară din Suedia și-a început activitatea în 1996, dar tyradiția construirii brandului este mult mai vechi de atât. Doi parteneri de afaceri din această țară nordică fondau în 1963 proiectul AB Restaurang Rouletter. Aceștia se numeau Bill Lindwall și Rolf Lundström. 33 de ani mai târziu, fiul lui Bill Lindwall, Pontus Lindwall, lansa pe piață NetEnt. 1996 va rămâne un an de referință în istoria jocului și, dacă vreți, înseamnă foarte mult pentru dezvoltarea bonus cu rotiri gratuite. NetEnt a pornit primul cazinou online chiar în anul 2000, nimeni nefiind în stare să anticipeze drumul pe care îl vor urma acele jocuri cu păcănele. Din 2009, NetEnt este listat la principal bursa a Suediei, Stockholm Stock Exchange. Alte repere importante în dezvoltarea NetEnt sunt licența de Malta pe care compania a primit-o în 2005, primele jocuri mobile dezvoltate în anul 201, dar și lansarea plaformei mobile de cazinou live în anul 2016. Să aruncăm o privire pe unele dintre cele mai importante jocuri pe care le-a produs până acum acest operator de top. Care sunt jocurile tale preferate produse de NetEnt? Ți se pare că acest producător are unele dintre cele mai spectaculoase și imaginative videosloturi de pe piața de profil?

Bonus cu rotiri gratuite pentru Gonzo’s Quest

Dacă pronunți NetEnt, spui desigur RTP-uri mari (Return to Player) și desigur că asociezi acest brand cu un joc care a făcut istorie printre gamerii înrăiți. Gonzo’s Quest are o rată de 96%. Jocul a fost lansat în 2010 și are o structură de tipul 5*3. A fost și este disponibil atât pentru mobil, cât și pentru laptopuri sau desktopuri. Gonzo joacă rolul unui explorator care ajunge prin naufragiu pe coasta peruviană. Singurul obiectiv al simpaticului personaj este Acela de agăsi comoara. El are la dispoziție doar o hartă. Drumul spre Eldorado poate fi dificil, dar merită tot efortul. Sunt foarte puține jocuri ca la aparate, care se pot compara cu acest videoslot realizat cu atâta pasiune. Și simbolurile din acest joc sunt extreme de spectaculoase, venind să însoțească grafica 3D care ne însoțește pe tot parcursul jocului. Cele mai interesante simboluri sunt peștele, luna, dar și aligatorul. Jocuri cu păcănele din 2018 arată tot mai bine. NetEnt urmează să lanseze o versiune VR (Virtual Reality) pentru acest iubit videoslot.

Jocuri cu păcănele, Emoji Planet

Continuăm topul nostru NetEnt cu un joc mai foarte actual, care aduce limbajul de Messenger în arena bonus cu rotiri gratuite. Vorbim desigur de videoslotul lansat de suedezi în 2017 și care poartă numele de Emoji Planet. Cine nu trimite în fiecare zi emojiuri prietenilor săi folosind Facebook  Messenger, Whatsapp sau chiar Signal? Nici acest videoslot nu dezamăgește în materie de RTP: 96.4% este chiar un procent excelent. În materie de lucruri pe care le evidențiază acest joc, remarcăm câteva feature-uri importante: Bomb Feature, Pizza Feature, Kiss Mark Feature, Rocket Feature, sau Two Hearts Feature. Sunt multe avantaje de care te poți bucura în acest videoslot, e exact universul virtual în care trăim zi de zi. Viața ta de pe net se mută în mod ideal în jocuri ca la aparate. Desigur că jocul este disponibil atât în versiunea sa de desktop, cât și în cea mobilă.

Jocuri ca la aparate vs pariuri sportive

Deși poate nu te-ai gândit, există variante care îmbină jocuri cu păcănele cu pariurile sportive online. Vorbim tot de un produs al celor de la NetEnt, și anume de Football: Champions Cup. RTP-ul în cazul acestui joc este de 96.82%. Poți avea deopotrivă energia marilor stadioane, dar și adrenalina rolelor de la păcănele. Singurul tău obiectiv trebuie să fie acela de a câștiga Cupa Campionilor. Te bucuri de versiuni speciale precum runda bonus de lovituri de pedeapsă (Penalty Shootout Bonus Round) sau de binemeritată porție de free-spins. Poți începe jocul cu una dintre echipele tale naționale favorite. Noi am început cu Brazilia, dar am ales la un moment dat echipa Belgiei, pe care am remarcat-o la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018. Desigur că ne amintim de performanțele realizate de starul lui Chelsea, Eden Hazard sau de jocul extrem de solid al lui Romelu Lukaku, vedeta de la Manchester United. Bonus cu rotiri gratuite pe campioana mondială en-titre Franța? De ce nu? Orice este posibil în universul vast al păcănelelor. Când fotbalul și magia sloturilor îți dau mâna, lucrurile evoluează diferit.

Sperăm că ți-a plăcut povestea oferită de Netent și că te va inspira în jocul tău viitor. Îți pregătim săptămânile viitoare alte povești frumoase cu jocuri păcănele și cu jocuri ca la aparate. Deviza noastră e să descoperim bonus cu rotiri gratuite pe site-urile partenerilor noștri și să ți le oferim în premieră absolută.