bani online

Cele mai bune jocuri cu bani online de la NetEnt

Astăzi am să-ți prezint mai multe detalii despre ce înseamnă un bonus fără depunere și cele mai bune jocuri de la NetEnt. Citește articolul pentru a vedea ce beneficii îți oferă!

Dacă dorești să încerci unul dintre sutele de jocuri care pot fi găsite în online, atunci poți fii sigur că dezvoltatorul NetEnt are foarte multe opțiuni pentru tine. Furnizorul suedez a câștigat nenumărate premii pentru jocurile de primă clasă pe care le oferă. Există câteva caracteristici unice ale jocurilor create de către NetEnt. Acestea sunt: grafica excepțională, sunet de calitate și caracteristici inovatoare și câte un RTP mare pentru diferite jocuri create de către aceștia.

De fapt, toate sloturile au un RTP cuprins între 95-98%. Acest lucru este mult mai favorabil jucătorilor în comparație cu jocurile furnizate de alți dezvoltatori. Este clar că toate jocurile de la acest dezvoltator oferă jucătorilor un mediu plăcut de a se distra. Cu toate acestea, există unele care sunt mai favorabile decât altele. Astăzi am să-ți prezint 3 jocuri pe bani online de la NetEnt care plătesc cel mai bine și nu ar trebui să le ratezi. Citește articolul și vezi care sunt acestea!

Blood suckers – bani online

Acest joc care are ca și tematică vampirii, deține un RTP mare, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune jocuri de la NetEnt. Acesta cuprinde multe caracteristici unice care o să-ți ofere o mulțime de oportunități pentru a obține un câștig. Pentru început există un simbol wild. Acest înlocuiește toate celealte simboluri cu excepția simbolului Scatter, și formează combinații câștigătoare.

În ceea ce privește Scatter-ul ( mireasa lui Dracula) îți aduce multe recompense. Pentru 2 sau mai multe simboluri Scatter pariul total este multiplicat până la 100. Pentru 3 simboluri Scatter primești 10 free spins. Și dacă tot nu este suficient, toate victoriile în timpul rotirilor gratuite sunt triplate. Se pare că acest joc oferă premii foarte mari!

Blood Suckers are și o rundă specială care se numește bonus de vânătoare. Caracteristica specială este declanșată atunci când 3 simboluri sunt așezate pe o linie de plată activă. O să ai de ales unul dintre cele 12 sicrie și dacă există un vampir înăuntru o să fii recompensat cu bani online. Jocul continuă până când o să deschizi un sicriu cu lilieci. Dacă ai noroc și nimerești cu precizie, acest lucru poate să-ți ofere plăți foarte mari!

Reel Rush

Acest joc este unul absolut super produs de către firma NetEnt. Încă de la prima rotire vei observa că există unele poziții pe role care sunt blocate. Jocul îți oferă 45 de moduri de a câștiga. Cu fiecare combinație câștigătoare, două poziții dintre cele ascunse de pe role vor deveni active.  Acest lucru crește numărul de câștiguri și îți oferă mai multe șanse să nimerești o victorie. Respin-urile continuă să fie declanșate din nou pentru fiecare câștig.

După a cincea repetare, toate pozițiile de pe role sunt active, creând astfel 3125 moduri de a câștiga pentru Reel Rush. Mai mult decât atât o să primești 8 rotiri gratuite. Acest lucru este foarte bine venit și benefic pentru tine! Simbolul wild pentru Reel Rush înlocuiește celelalte simboluri pentru a forma o combinație câștigătoare. Potrivit experților, RTP-ul jocului este de 97%.

Gonzo’s Quest

Acest joc se află printre favoritele jucătorilor, datorită temei distractive, a caracteristicilor inovatoare și a plăților mari. Pentru acest joc rolele tradiționale au dispărut. În locul lor simbolurile intră în poziții. Ori de câte ori o să obții o combinație câștigătoare, simbolurile explodează și dispar, iar altele noi cad de sus pentru a fi înlocuite. Această funcție poartă numele de avalanșă și creează o mulțime de oportunități de câștig. Un alt element minunat este winner-ul, care crește cu fiecare câștig dintr-o avalanșă și oferă un multiplicator de 5x pariul.

Jocul conține și caracteristica de free spins și aceasta este declanșată de 3 simboluri Scatter. O să primești 10 rotiri gratuite, iar caracteristica avalanșă rămâne activă în timpul acestei funcții bonus. În timpul rundei de rotiri gratuite multiplicatorul poate ajunge de până la 15x pariul. Simbolul wild pentru acest joc înlocuiește celelalte simboluri pentru a forma o combinație câștigătoare, excepție făcând Scatter-ul.

Ce este un bonus fără depunere?

Bonusul fără depunere sau fără deposit se poate defini ca fiind o unealtă de ajutor la jocurile online. Acest bonus fără depunere oferă de cele mai multe ori rotiri gratuite sau bani online reali. Acum depinde de fiecare firmă de aparate online în parte. Unele pot să ofere bani sau rotiri.

Mai sunt firme de aparate care oferă acest bonus fără depunere cu rotiri gratuite doar pentru anumite jocuri. Este foarte important să citești termenii și condițiile firmelor online înainte de a profita de un bonus.

După cum poți să observi bonusurile sunt foarte beneficie. Dar mai sunt și bonsurile cu depozit. Acestea sunt de forma 100% bonus în limita a 1800 de lei. Adică, depui suma de 200 de ron și te joci cu 400 de ron.

Multe firme de aparate au diferite bonusuri cu sau fără depunere. Verifică mai multe site-uri și vezi ce bonus fără depunere sau cu depunere ți se potrivește cel mai mult. Și nu uita să citești termenii și condițiile unui bonus.

După cum poți observa mediul online este mult mai benefic decât cel offline de aparate. Primești bonusuri, ai peste sute de jocuri cu bani online sau gratis. Pe lângă toate acestea nu este necesar să te depalsezi ca să te poți bucura de jocurile tale preferate. Poți face acest lucru din incinta casei tale. Nu mai trebuie să te deplasezi pentru a te bucura de jocurile din mediul offline când poți face acest lucru din incinta casei tale!

Bucură-te de jocurile gratis dacă ești începător. Este un beneficiu pentru tine să începi o serie de jocuri gratuite pentru a căpăta experiență. Învață ce înseamnă pariul și liniile de plată pentru jocurile de aparate online. Bucură-te de ce poate să-ți ofere mediul online!

Profită și de cele 25 de rotiri gratis pentru jocuri online cu bonus! Le poți folosi la orice joc vrei tu! Nu rata această ofertă exclusivă!