jocuri cu bonus fara depunere

Bonus fără depunere pentru jocurile cu cele mai bune pariuri

Astăzi am să-ți prezint câteva jocuri online pe mobile care au cele mai bune pariuri și care sunt eligibile pentru un bonus fără depunere. O să vezi ce premii te așteaptă și o să-ți vorbesc și despre ce reprezintă un bonus fără depunere. Evident, că o să ai parte și de multe suprize!

Momentele în care ai fost legat de scaun s-au termiant – acum poți plasa pariuri cu bani reali sau bani din bonus în timp ce te afli în mișcare. Jocurile online sunt făcute să funcționeze atât pentru a se potrivi pe desktop, cât și pe mobile. Convenabil, nu-i așa? Am enumerat câteva jocuri care le poți juca pe mobile folosind Android sau IOS. Fii pe fază!

Terminator II – runde gratuite

Disponibil din 2014, slotul Terminator se bazează pe o continuare a filmului din 1991. Acest joc video creat de către dezvoltatorul Microgaming are 243 de moduri de a câștiga cu efecte sonore autentice și un cu un design robotic. O să faci cunoștință cu celebrele personaje: John Connor, Sarah Connor, originalul T-800 Terminator, Arnie și noul T-1000. În timpul de runde gratuite poți beneficia de 1,024 modalități de a câștiga și se mai adaugă și rotiri gratuite. Se pare că este un slot captivant!

Blood Suckers II

Acest joc creat de către firma NetEnt este o continuare a slotului Blood Suckers. Grafica pentru Blood Sucker II este detaliată și caracteristicile sunt impresionante. Ca și predecesorul său, Blood Suckers II este un joc cu tema vampirilor. Personajul principal este Amilia. Jocul conține un simbol Wild, un scatter și runde gratuite. Te mai poți bucura de o rundă specială de Blood Rose Free Spins, un joc Bonus de comori ascunse și de simboluri scatter care apart aleatorii. Blood Suckers II arată uluitor pe ecranele mici și are un RTP mare de peste 95%.

Viking Runecraft

Nu este un slot tipic norvegian, Viking Runecraft este unul dintre cele mai bune lansări ale dezvoltatorului Play’ N Go. Prezintă caracteristici speciale și o rețea neobișnuită de 7 x 7, cu un peisaj nordic dur în spatele rolelor. Viking Runecraft te va duce într-o călătorie cu ajutorul unui sistem Leveling Up. O să poți obține bonusuri aleatorii de la Dumnezeu, iar funcțiile Runes of Valhalla și caracteristica Charge of Destruction meter o să-ți ofere premii foarte mari. Jocul conține simboluri wild, multiplicatori și rotiri gratuite.

Starburst

Este un joc produs de către NetEnt, supra-numit regele aparatelor online. Acest slot video simplu, dar extrem de plăcut poate fi jucat și pe dispozitivele mobile. Este format din 5 tamburi și 10 linii de plată, cu o rundă de premii speciale și fără prea mari pretenții. O să te bucuri de simbolurile wild suplimentare și de free spins care fac parte din runde gratuite. Dacă ești în căutarea unui joc simplu de utilizat și care oferă premii spectaculoase acesta este potrivit pentru tine! Încearcă-l începând de acum!

Zeus: God of Thunder

God of Thunder a fost realizat de WMS Gaming. Este un slot cu 5 bobine, cu 4 rânduri și 30 de linii de plată fixe. După cum dezvăluie și numele, personajul principal este chiar Zeus. Grafica este excepțională și te va duce în lumea zeilor. God of Thunder este plin de carcateristici, precum: Wheel of Fortune care include simboluri wild suplimentare, rotiri gratuite și un jackpot. Acest joc îți mai aduce și un Extra Bet care vine cu un upgrade față de prima caracteristică pentru că se adaugă un alt simbol wild. RTP-ul pentru Zeus este de 96%.

Lights

Acest joc are o tematică orientală. Este produs de NetEnt și dezvoltatorul se mândrește că a introdus simboluri frumos proiectate ale felinarelor chinezești. Muzica de fundal este relaxantă. Simbolurile wild și Scatter declanșează acțiunea, prin caractersticile Floating Wilds, Free Spins și Floating Spins. Dacă nimerești 5 simboluri Yang Scatter în timpul rotirilor gratis o să primești 30 de runde gratuite.

Dead or Alive

Acesta este o altă creație marca NetEnt, și conține 5 role și 9 linii de plată. Simbolurile pe care o să le observi în acest slot sunt: Cowboy, arme, whiskey, wild west. Posterul „Wanted” este simbolul wild pentru acest joc, iar perechea de pistoale încrucișate acționează ca Scatter. Dacă activezi runda bonus o să primești 12 rotiri gratuite și un multiplicator de 2 x miza. Simbolurile wild rămân blocate în timpul rotirilor gratuite și poți obține și mai multe rotiri gratuite.

Justice League

Liga pentru Justiție este un slot video format din 5 tamburi și 40 de linii câștigătoare. Bazat pe filmul Superhero DC Comics, acesta oferă personaje cunoscute precum: Batman, Wonder Woman, Flash, Aquaman și Cyborg. Pe lângă spectacolul vizual o să te bucuri de caracteristica Super Hero Respin unde poți obține 6 rotiri gratis, wilds suplimentare și posibilitatea de a câștiga unul din cele patru jackpot-uri progresive. Unii spun ca Justice League este cel mai bun slot DC Comics produs de Playtech.

Bonus fără depunere pentru jocurile tale preferate

Profită de un bonus fără depunere și folosește-l la ce joc vrei tu. S-ar putea ca un bonus fără depunere să fie dor pentru un anumit joc online. De aceea este foarte important să te informezi înainte să profiți de un bonus.

Un bonus fără depunere oferă cel mai des rotiri gratuite. Dar sunt bonusuri care au inclusă în promiție și bani reali fără să faci vreun depozit. Pentru un bonus fără depunere nu trebuie îți riști banii, pentru că nu vei depune.

Înainte de a profita de un bonus fără depunere citește informațiile privind cerințele de pariere. Pentru a vedea care sunt termenii și condițiile unui bonus pentru a face o retragere în urma unui câștig. Este foarte important să verifici aceste date înainte de a beneficia de un bonus online.

Profită chiar astăzi de oferta 200 de Ron gratis + 75 de Rotiri Gratuite de la Admiral! Ca să beneficiezi de această ofertă exclusivă este necesar să te înregistrezi și să-ți validezi contul de jucător. După ce ai finalizat acești pași oferta este a ta! Revendică-ți chair astăzi promoția și fii următorul nostru câștigător la aparate online!