jocuri cu bonus fără depunere

Ce jocuri cu bonus fără depunere alegem săptămâna asta?

Noi ne plictisim foarte repede de sloturi care nu aduc nimic nou, fie că vorbim de grafică sau de funcții speciale cu bonusuri. Tocmai de aceea ne asigurăm că la noi pe site ajung cele mai noi creații ale programatorilor cunoscuți din industrie. Săptămâna asta ne-am amintit cât de mult ne plac acele jocuri cu bonus fără depunere cu simboluri extrem de colorate și role care se mișcă rapid. Ne dau senzația că luăm parte la acțiune și că trebuie să fim foarte atenți la simbolurile valoroase și la toate combinațiile care se formează pe liniile de plată. Starburst și Illuminous se încadrează perfect în această descriere și par a fi desprinse din aceeași poveste cu pietre prețioase. Care ți se potrivește ție cel mai bine?

Starburst și stele norocoase

Starburst este deja un slot popular în rândul altor jocuri cu bonus fără depunere. Simbolul său Wild este ușor de recunoscut, tocmai pentru că apare extrem de des pe liniile de plată și aduce cu sine câștiguri incredibile. Ai nevoie de un singur astfel de simbol în formă de stea, pentru ca ulterior întreaga rolă pe care apare să fie cuprinsă de simboluri Wild identice. Astfel se declanșează funcția specială Starburst, iar jucătorul primește o rundă gratuită de fiecare dată când apar stele pe orice poziție de pe role. În timpul rundei gratuite ai șansa să aduni alte simboluri Wild și să îți dublezi sau chiar triplezi câștigurile. Cu fiecare nouă stea Starburst, primești încă o rundă bonus. Ceea ce ne atrage pe noi la acest joc este tocmai frecvența cu care apar simbolurile cu valoare ridicată. Să nu uităm de șeptari și celelalte pietre prețioase!

Illuminous și runde gratis la jocuri cu bonus fără depunere

Multă lume aseamănă Illuminous cu Starburst, însă nu într-un sens rău. Dacă jocul despre care am vorbim mai sus a stârnit atât de multe reacții pozitive, atunci de ce să nu te inspiri și să creezi ceva și mai bun? Illuminous păstrează tematica cu pietre prețioase și se bazează la rândul lui pe simboluri wild norocoase. Acestea apar chiar mai frecvent decât la Starburst și de data asta oferă ceva mai multe rotiri gratuite. Unde mai pui că jocul are chiar două simboluri wild diferite, iar unul din ele acționează pe post de scatter. Cu alte cuvinte, te poți trezi cu simboluri wild pe orice poziție de pe role, iar acestea vor înlocui simbolurile de care ai nevoie pentru a face o combinație câștigătoare.

Rundele gratuite se activează de fiecare dată când reușești să aduni 3 sau mai multe simboluri wild pe liniile de plată. La cât de des apar, nu ar trebui să fie o problemă. Vei primi 5 rotiri gratis și o altă avalanșă de simboluri wild la jocuri cu bonus fără depunere. Un motiv suficient de bun să testezi slotul în varianta gratuită și să te convingi singur de posibilitățile pe care le ai de a face profit. Compară cele două jocuri și alege-l pe cel care îți oferă beneficiile de care ai nevoie!