rotiri gratuite la jocuri cu dragoni

Cele mai bune jocuri cu dragoni și rotiri gratuite

Dragonii sunt creaturi mistice care apar în diferite culturi din întreaga lume. Se spune că aceștia au puteri diferite în funcție de ce parte a lumii se află. De-a lungul timpului, dragonii au servit drept sursă de inspirație pentru mulți dezvoltatori de jocuri ca la aparate. De fapt, cu greu o să găsești companii care nu au inclus dragonii în colecția acestora de sloturi.

În acest articol de blog o să-ți prezint mai multe jocuri care au ca și tematică dragonii. Jocurile enumerate oferă plăți mari și rotiri gratuite. Unele dintre ele exprimă chiar tematica, altele sunt inspirate din mitologia chineză, dar toate sloturile promit o experiență de joc captivantă datorită caracteristicilor inovatoare și bonusurile pe care le oferă.

Dragonz – rotiri gratuite

Acesta este un joc creat de către firma Microgaming și a inclus dragoni simpatici precum: Flint, Switch, Frost și Gobble care îți vor crește șansele pentru a câștiga premii mari datorită puterilor sale magice. Dragonz oferă 243 de moduri de a câștiga pe un layout de 5 x 3. Acesta beneficiază de patru runde diferite de rotiri gratuite și de o caracteristică inovatoare numită Wild Deal. Această funcție oferă simboluri wild suplimentare ori de câte ori apare un nou simbol wild pe tamburul central.

Dacă nimerești trei sau mai multe Scatters oriunde pe role îți oferă 10 rotiri gratuite. Dragonul Flint va seta tamburul de foc cu până la 10 Flaming Wilds adăugate aleatoriu pe role. Frost va îngheța simbolurile Wild care nu fac parte dintr-o victorie până când va completa o combinație câștigătoare, în timp ce aruncă cu o substanță verde în poziții aleatorii pentru a crea Winning Wilds. Acestea vor rămâne în pozițiile lor atâta timp cât ele formează combinații câștigătoare. Nu în ultimul rând, Dragonul Switch colectează Wilds non-câștigătoare și adaugă Stashed Wilds la poziții aleatorii pe rețea.

Dragon Island

Dezvoltatorii de la NetEnt îți prezintă Dragon Island. Ce face jocul atât de special este caracteristica Win Both Ways, care permite jucătorilor să-și mărească miza pentru a crea combinații câștigătoare de la stânga la dreapta și invers. Iar dacă ai noroc și aliniezi 5 simboluri identice pe o linie de plată îți poți dubla miza și poți câștiga două victorii.

Jocul are 5 tamburi, 15 linii de paltă și conține 3 simboluri Wild – regular, expansing Wilds și Golden Wild. Simbolul Golden Wild apare pe role atunci când funcția Win Both Ways este activată și îți poate oferi un multiplicator de 8 x miza. Trei sau mai multe scuturi de vulcan declanșează 10, 20 sau chiar 50 de rotiri gratuite. În timpul rundei bonus, expanding wilds va apărea pe role împreună cu Golden Wilds pentru a finaliza simultan combinații câștigătoare.

Dragon Champions

Un alt slot fantastic cu tema dragonilor este redat de firma Playtech. Lansat în 2017, Dragon Champions este un joc video cu 4 ture, 6 tamburi și oferă 4,096 moduri de câștig. Pentru a câștiga plăți mari trebuie să te alături unui grup de războinici gata să lupte împotriva dragonului roșu. Acesta este cel mai profitabil simbol pentru acest slot online. Dragon Champions are o caracteristică Dragonfire care se poate activa la întâmplare în timpul jocului de bază. Acesta se va extinde regulat până o să formeze 4 ture de combinații câștigătoare.

Dacă nimerești 3 sau mai multe simboluri Scatter poți câștiga până la 100 de rotiri gratis. În timpul rundei bonus caracteristica Dragonfire se aplică doar simbolului dragonului roșu și poate duce la câștiguri uriașe. Premii mari te așteaptă la jocul Dragon Champions! Joacă-te chiar astăzi!

Fucanglong

Acesta este un slot cu tematică orientală prezentat de către RTG. Se numește Funcanglong și este inspirat din povestea dragonului care este paznicul unei comori ascunse. Versiunea RTG 2017 utilizează o structură de 5 x 4 și All Ways Pays, care îți va permite să ai 1,024 moduri de câștig. Simbolul wild este dragonul care apare pe rolele 2, 3, 4 și 5 pentru a completa combinațiile câștigătoare.

Jocul beneficiază de două caracteristici bonus: Dragon Mountain și Dragon Pearl. Ambele caracteristici acordă 8 jocuri gratuite în timpul cărora puteți beneficia de simboluri wild suplimentare. În timpul funcției Dragon Pearl o să mai ai o șansă de câștig datorită caracteristicii Fucanglong care se extinde pe toată rola și poți obține până la 888 x miza.

Dragon Wins

Cei de la NextGen Gaming au produs acest joc cu 5 role și 40 de linii de plată. Acesta seamănă puțin cu Dragonz produs de Microgaming, dar oferă o gamă de caracteristici și bonusuri complet diferite. Patru dragoni care au diverse culori și fără nume vor apărea pe un diamant și vor crea combinații câștigătoare.

Dacă nimerești 3 dragoni de un fel o să activezi funcția 3 Dragon Spins. Aici o să observi 3 dragoni în diferite culori, precum: dragonul auriu, verde și purpuriu. Este un slot care oferă foarte multe premii. Încearcă și tu acest joc online și vezi ce câștiguri te așteaptă!

Ce este un bonus fără deposit?

Probabil că te-ai întrebat mereu ce este un bonus fără deposit. De regulă, acest tip de bonus oferă rotiri gratuite sau bani. Depinde de fiecare firmă de aparate online. Trebuie să cauți ca să vezi ce firme oferă bani sau rotiri gratuite.

Un bonus fără deposit este benefic, deoarece te joci fără să depui niciun ban. Așadar, nu ai nimic de pierdut dacă folosești banii din bonus ca să te bucuri de jocurile tale favorite! Ia chiar astăzi un bonus fără deposit!

Dacă obții un câștig la orice joc online pe care îl încerci cu banii sau rotirile gratuite de bonus trebuie să verifici termenii și condițiile bonusului pentru a știi exact când poți face o retragere. După cum am mai spus nu ai nimic de pierdut dacă profiți de un bonus online. Te joci fără să îți riști proprii bani!

Profită chiar astăzi de un bonus fără deposit 200 de Ron + 75 de rotiri gratis de la Admiral! Ca să intri în posesia acestui bonus înregistrează-te și validează-ți contul de jucător. După ce ai finalizat acești pași o să primești cei 200 de Ron în cont. Ca să profiți și de 75 de rotiri gratis trebuie să îți verifici e-mailul. Revendică-ți chair astăzi oferta și bucură-te de cel mai bun bonus fără depunere sloturi!