jocuri online cu bonus fără depunere

Cele mai populare jocuri online cu bonus fără depunere

Nu e nimic mai bine decât să pornești la joc cu un super avantaj, fără să fie nevoie să faci un depozit în plus. Jucătorii caută mereu sloturi populare, pentru că știu că vin la pachet cu funcții bonus care să îi ducă mai aproape de marele câștig. Pe site-ul nostru am adunat exact acele jocuri cu care se poate obține maxim de profit și îți spunem în cele ce urmează care sunt acele jocuri online cu bonus fără depunere perfecte pentru început.

Prinde simbolurile norocoase la Starburst

Așa cum l-au gândit cei de la NetEnt software, Starburst îți atrage atenția din prima datorită graficii colorate și a simbolurilor strălucitoare în formă de pietre prețioase. Pe lângă asta, totul se mișcă foarte rapid, deci o să simți într-adevăr adrenalina crescând cu fiecare rundă. Pe ce trebuie tu să te concentrezi în cazul acestui slot? Ca la majoritatea jocurilor cu aparate, există un simbol principal care dă și numele slotului și care aduce cu sine runde bonus. În cazul de față, simbolul Wild Starburst este în formă de stea și activează funția specială cu rotiri în plus. Dacă ai norocul ca o stea să apară pe una din rolele 2, 3 sau 4 din totalul de 5 role, atunci rola respectivă rămâne blocată și primești o rotire gratis în plus.

Jocul îți oferă șansa să aduni mai multe simboluri norocoase pentru un câștig dublu, sau chiar triplu. Cu rola înghețată, tot ce ai nevoie e ca la rotirea gratuită să îți apară încă un simbol Wild. Practic, ai ocazia să joci jocuri online cu bonus fără depunere, iar funcția se poate activa de mai multe ori în timpul jocului, fără să îți retragă nimic din banii tăi.

Zeus III e zeul rotirilor gratuite

Unul din cele mai îndrăgite sloturi rămâne în continuare Zeus, iar programatorii s-au gândit să îi surprindă pe jucători cu o întreagă serie de jocuri online cu bonus fără depunere. Atmosfera Greciei antice e completată de simboluri cu măști și vase de luptă, iar simbolul Wild care înfățișează acropolele orașului este cel care declanșează bonusul cu rotiri gratis. Practic, dacă reușești să aduni 3 sau mai multe simboluri Wild pe role consecutive (2-6), vei profita de 50 de rotiri gratuite.

Vei observa că funcția surpriză la jocuri online cu bonus fără depunere îți schimbă adesea poziția rolelor. Asta înseamnă că ai mai multe șanse să obții combinații câștigătoare la fiecare rotire gratuită. Nu cheltui nimic din banii cu care ai intrat în joc și deja primești oportunități să îi multiplici în timpul slotului! Asta e frumusețea bonusurilor fără depozit la jocuri cunoscute cum e Zeus. E suficient să joci pe bani cu o sumă, oricât de mică, și te bucuri de oferte gândite special pentru cei care vor să se distreze fără riscuri.

Poți oricând să testezi gratuit oricare din jocuri aici pe site și să te convingi singur de posibilitățile de câștig pe care le ai. Descoperă ce alte surprize ai la celelalte jocuri online cu bonus fără depunere!