rotiri gratuite

Vezi care sunt jocurile online cu bonus și runde gratuite

Punctul culminant pentru jocul online este bonusul. Există diferite tipuri de bonusuri disponibile în mediul online. De la bonus cu depunere, la unul fără depunere sau bonusul unui anumit joc online. Un bonus îți oferă în mare parte rotiri gratuite pe care le poți folosi la jocurile online.

Unele bonusuri pot fi oferite de către firmele de aparate online ca un cadou de bun venit pentru jucătorii începători, dar și o recompensă pentru cei fideli. În general, jocurile online au bonusul lor specific care constă în rotiri gratuite. Citește mai departe articolul și vezi un top al celor mai bune jocuri online care îți oferă bonusuri uriașe.

The invisible man – bonus

Acest joc online este creat de către brand-ul NetEnt și conține caracteristici speciale. Când Griffin Walkng Wilds se întâlnește cu poliția se declanșează 10 free spins. Dacă cele mai multe simboluri se află în partea poliției se activează Spins Police. Aici o să obții 3 runde gratuite.  În cazul în care simbolurile se află pe partea lui Griffin se activează bonusul Griffin’s Rage. Această rundă bonus se află în 3 locații : Lion’s Head Inn, Mansion și Ipping Station. Pălăria de poliție te anunță că s-a sfârșit runda. Caracteristicile din jocul The Invisible Man reflectă perfect tema filmului și se creează o experiență unică de joc.

Pharaoh’s Fortune

Tematica egipteană este cea mai răspândită pentru jocurile online. Dar acest joc se evidențiază prin caracteristici unice. O să te amuzi și distrezi la acest joc online, dar are și o rundă unică. Capul de aur al faraonului este simbolul cel mai căutat de pe role. Dacă nimerești 3 simboluri cu faraonul o să activezi bonusul pentru turneele gratuite. Înainte de a începe runda bonus o să intri în mormântul faraonului, unde ai posibilitatea să mai câștigi câteva rotiri gratuite. Este un joc care îți oferă foarte multe câștiguri! Încearcă și tu acest joc online!

Rocky – rotiri gratuite

Dacă ești fan al legendarelor filme cu Rocky, atunci nu trebuie să ratezi acest joc online. Funcția knockout este un adevărat punct culminant al jocului. Pe prima rolă o să ai o mănușă de box albă, iar pe cea de-a cincea rolă o să ai una roșie. Mănușile de box te ajută să activezi bonusul online. Tot ce trebuie să faci este să alegi unul dintre adversarii lui Rocky, pentru că o să  te lupți în runda bonus. Adversarii lui Rocky sunt: Apollo Creed, Ivan Drago sau Clubber Lang. O să vezi apoi imagini cu lupta dintre cei doi. Imaginile sunt luate direct din film. Pentru fiecare rundă câștigată de Rocky primești o monedă. După cum observi aceasta este caracteristica unică a jocului Rocky. Acesta joc include și funcția Rocky care îți poate aduce un multiplicator de 5x miza. Pe lângă aceste bonusuri spectaculoase, slotul video Rocky se mândrește și cu rotiri gratuite, simboluri suplimentare și plăți duble! Bucură-te de acest joc online și luptă în ring pentru a câștiga premii uriașe.

Jurassic Park

Filmul Jurassic Parc se bazează pe blockbuster-ul lui Spilberg. Acesta include o caracteristică pe 5 niveluri care captează perfect tema filmului. Dacă nimerești 3 simboluri scatter ambra ești răsplătit cu 12 rotiri gratis. Cu toate acestea, nu sunt doar rotiri gratis, 1 din 5 dinozauri o să fie aleși la întâmplare și o să-ți ofere alte simboluri pentru a îmbunătăți runda de rotiri gratis. Bonusul T-Rex oferă caracteristici Wild Reels, unde T-Rex poate apărea oriunde pe role. Un alt bonus, și anume Velociraptor creează Multiplier și Split Wilds. Bonusul Branchiosaurus include multiplicatorii mister. În cele din urmă, bonusul Dilophosaurus include Winning Wilds, unde dinozaurul transformă simboluri aleatorii în simboluri wild. Grafica, animațiile și efectele sonore sunt remarcabile pentru acest joc online. O să te distrezi la acest joc online și nu o să te plictisești pentru că ai o mulțime de bonusuri care te așteaptă! Încearcă chiar astăzi jocul Jurassic Parc și convinge-te de ce premii poate să-ți ofere!

Gladiator Jackpot

Bazat pe filmul istoric, jocul Gladiatorul Jackpot are două caracteristici senzaționale. Pentru început, bonusul Coliseum este declanșat cu ajutorul a 3 sau mai multe simboluri scatter. Această rundă unică poate să-ți ofere până la 12 free spins cu un multiplicator de 3x miza. În plus dacă nimerești mai multe simboluri wild și scatter în timpul rundei bonus o să câștigi și mai mulți bani. Și acum cel de-al doilea este Jackpot Gladiator. O să-ți apară 9 carți și fiecare acordă un premiu în numerar. Ai șansa de a câștiga jackpot-ul progreisiv al acestui joc online. Dacă ai noroc să-l nimerești îți vei schimba viața cu totul! Norocul să fie cu tine! Bafta la jocurile online!

Pink Panther

Acest joc online creat de către cei de la Playtech se bazează pe desenul animat Pantera Roz. Cred că și tu te-ai uitat în copilărie la detectivul roz și inteligent. Sunt prezente 4 tipuri de bonusuri pentru acest joc online. Să începem cu primul, și anume Crack the Code Pink unde o să primești rotiri gratis și multiplicatori. Bineînțeles că avem și un bonus de culoare roz, în care Pantera roz și un little man pictează un perete de numere în roz și albastru. Toate câștigurile roz sunt înmulțite cu pariul total. În runda Wheel of Pink acumulezi premii care constă în free spins. Pentru runda Pink Trail, inspectorul Clouseau urmărește pașii și îți oferă premii uriașe. Jocul include și un jackpot progresiv. Dacă ai ocazia să nimerești Jackpot Adventure o ușă ți se va deschide și vei descoperi diferite personaje din animația Pantera Roz. Toate acest runde gratuite fac acest joc să fie interesant și captivant. Încearcă și tu jocul Pantera Roz și descoperă indiciile care te duc la câștig.

Profită și tu de 25 de rotiri gratis pentru jocurile de aparate online. Ca să beneficiezi de acestea este necesar să te înregistrezi și să-ți validezi contul de jucător! După ce ai finalizat acești pași rotirile sunt ale tale. Revendică-ți chiar astăzi premiul și nu lăsa pe mâine ce poți roti astăzi!Bucură-te de jocuri online ca la aparate! Îți urăm multă baftă!