rotiri gratuite

De ce oferă platformele cu jocuri rotiri gratuite?

Cei mai mulți jucători se întreabă același lucru: ce beneficii primesc site-urile care oferă constant bonusuri la înregistrare cu rotiri gratuite și bani de joc? Scepticismul și suspiciunile multor persoane pleacă exact de aici. Dacă competitorii de pe piață urmăresc să aibă profituri mari, atunci de ce să riște să piardă o mulțime de bani în promoțiile pe care le fac? Pentru că, în realitate, câștigă foarte mult mizând pe fidelitatea clienților. Jucătorii își vor aminti cu siguranță care este platforma care le-a oferit cele mai bune avantaje la jocuri online și se vor întoarce mai mult ca sigur la ea. Avantajele au și ele forme multiple, iar cunoașterea lor te va duce către succesul pe care îl aștepți la sloturi.

Rotiri gratuite și cerințe pentru jocuri ca la aparate

O rundă gratuită înseamnă că rolele jocului ales de tine se învârt fără să îți consume din suma depusă. De regulă, aceste rotiri gratuite bonus setează automat miza minimă. La Starburst spre exemplu, valoarea monedei de joc va fi 0.01$, prin urmare platfroma va fi taxată pentru cele 10 linii de plată cu doar 0.10$. Dacă oferta este de 20 de rotiri gratuite, în final totul se rezumă la 2$. Cu alte cuvinte, pierderile de bani nu sunt masive, iar site-urile specializate îi încurajează pe cei interesați de industrie să ia parte la acțiune, prin ofertele pe care le propun.

Ce se întâmplă totuși cu câștigurile pe care le au jucătorii? Cele 20 de runde bonus sunt într-adevăr o pierdere nesemnificativă pentru ofertant, însă doar în cazul în care jucătorul nu reușește să facă profit la un joc aparat. Imaginează-ți ce s-ar întâmpla dacă cineva ar reuși să câștige 200$ din cele 20 de rotiri gratis, fără să facă vreun depozit. Aici intervin așa-zisele cerințe de rulaj. Practic, orice sumă câștigată la rundele gratuite trebuie rulată mai departe de un anumit număr de ori, până să poată fi retrasă. De exemplu, să zicem că pe parcursul celor 20 de rotiri reușești să obții 30$. Dacă cerințele de rulaj pe care le impune site-ul sunt de 10x, înseamnă că va trebui să continui să rulezi cei 30$ până ajungi la 300$.

Profitul care rămâne în urma bonusului

Cerințele de rulaj nu sunt atât de dificil de respectat precum sună. Tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenția informațiile pe care ți le dau platformele cu jocuri la fiecare nouă ofertă. Atâta timp cât alegi site-uri cu reguli minime, atunci ai toate șansele să rămâi la final de joc cu o sumă consistentă de bani. Pe lângă asta, urmărește sloturile care au rată mare de payout. Acest RTP sau Return to Player înseamnă procentul care îți revine ție din premiul câștigat. Jocurile celor de la NetEnt au unele din cele mai ridicate procentaje, deci orientează-te către aparatele lor online.

Pe Rotiri Gratuite găsești ofertele de top ale momentului, pe care le-am selectat în baza criteriilor de mai sus. Câștigă fără efort la sloturile tale preferate și bucură-te de avantaje!