rotiri gratuite

Reactivează bonusurile cu rotiri gratuite la sloturi

Există o limită de bonus pe care o poți atinge la sloturi online? Dacă vorbim despre promoții care vin din partea competitorilor de pe piață, acestea îți aduc un număr fix de runde gratis sau bani cash în plus. În schimb, sloturile cu funcții speciale s-ar putea să fie cea mai bună șansă pe care o ai ca să câștigi. Fie că sunt jocuri inspirate din filme sau sloturi clasice cu simboluri colorate, funcțiile cu bonusuri vin cu tot felul de surprize. Cum le activezi și ce profit poți face de pe urma lor îți spunem în cele ce urmează.

Rotiri gratuite în funcție de combinațiile de pe role

Nu totul se bazează exclusiv pe noroc la sloturi, așa cum crede majoritatea celor care s-ar ferit până acum să testeze jocuri online cu bani. În realitate, poți să anticipezi destul de bine momentul în care vei avea o combinație câștigătoare pe liniile de plată. Pe lângă asta, simbolurile care îți apar pe role îți oferă indicii despre premiile pe care le vei primi. Bine-cunoscutele simboluri wild și scatter vin fiecare însoțite de atribute speciale distincte, precum rotiri gratuite sau bani câștigați în urma unor mini-jocuri. De regulă, ai nevoie de trei sau mai multe simboluri wild sau scatter ca să declanșezi rundele bonus. 

Ce trebuie să știi dinainte este că simbolurile wild sunt adesea legat de anumite role ale slotului. Asta înseamnă că trebuie să pice pe anumite poziții ca să pornească mini-jocurile cu premii. La scatter, după cum ne spune și numele, simbolurile sunt împrăștiate pe toate rolele, așadar ai nevoie doar de numărul minim de trei.

Câștiguri repetate

Din fericire pentru tine, bonusurile odată declanșate pot fi reactivate pe parcursul jocului. De fiecare dată când aduni simboluri norocoase pe liniile de plată ai automat rotiri gratuite, care aduc și ele o serie de beneficii. În timpul rundelor gratis, ai mult mai multe scatters și wilds, astfel că fiecare nouă rotire se transformă în șanse duble la câștig. Nu consumi din banii tăi din cont și faci totuși profit. Sună ca afacerea ideală!

Nu uita că succesul la sloturi ține mai ales de cât ești de familiarizat cu jocul în sine. Nu toate simbolurile funcționează la fel, în special la jocuri cu tematică diferită. Multe din ele se încadrează în povestea slotului și nu țin cont de regulile cu care erai obișnuit la alte jocuri cu aparate. Cea mai bună modalitate prin care reduci șansele unui posibil eșec este să joci gratuit. Deși îți dorești să intri direct în acțiune ca să te bucuri de bonusuri cum se cuvine, sfatul nostru este să te pregătești dinainte pentru ce urmează. O să știi când e cel mai bine să mizezi maxim sau să joci prudent cu valoarea minimă a monedei. 

Alege unul din jocurile cu bonus fără depunere de pe Rotiri Gratuite! Ai mereu ceva nou de testat, iar ofertele sunt făcute pentru acei jucători care vor să câștige din prima la sloturi.