rotiri gratuite

Primești Rotiri gratuite la cele mai noi aparate de joc cu fructe

Pe vremuri, sloturile aveau doar 3 bobine și cele mai cunoscute erau mașinile cu fructe. Aceste jocuri cu fructe par să fie în continuare printre favoritele jucătorilor. Furnizorii de software găsesc în mod continuu noi modalități de a reinventa jocurile tradiționale de fructe și de a le schimba pentru a oferi noii generații sloturi de calitate superioară.

Totuși, fruit slots rămân în continuare cele mai apreciate și populare. Acestea sunt dovada clară că nu s-a uitat de unde a început totul în materie de jocuri de noroc. Important este să te distrezi, fie că te joci în mediul online, fie în mediul offline. Dar se pare că mediul online devine din ce în ce mai apreciat. Am să-ți explic pe parcursul articolului ce anume este atât de special la firmele de aparate online.

Și în continuare am să-ți vorbesc despre câteva jocuri cu fructe care oferă rotiri gratuite. Acestea sunt produse de către cei mai cunoscuți și apreciați dezvoltatori de software. Fii pe fază ca să vezi ce pot să ofere aceste sloturi!

Fruit spin de NetEnt – rotiri gratuite

Jocul are 5 role și 20 de linii de plată fixe. Fruit spin este un slot video retro cu un câștig maxim de 120.000 de monede. Chiar dacă premiul principal nu a fost atrăgător, locul pe această listă este bine meritat datorită graficii frumoase și caracteristicilor bonus.

  • Pariurile și RTP – Pariul minim pe care un jucător îl poate plasa este 1 monedă pe linie, începând de la 0,1 monede și poate ajunge la suma maximă de 10 monede pe rotație. Selectarea butonului Maxbet va crește automat nivelul de pariere, deși nu va afecta valoarea monedei selectate. Un avantaj suplimentar al slotului Fruit Spin este că are un RTP de peste 96%.
  • Simboluri – Nu este un simplu joc de fructe care are doar o grafică impecabilă. Deși, design-ul este destul de simplu, culorile și grafica sunt clare. Cei de la NetEnt au făcut un efort pentru a crea pictograme destul de interesante ca și aspect. Pictogramele reprezintă o combinație de pietre prețioase și simboluri clasice de fructe, făcând acest joc un amestec tematic interesant.
  • Caracteristici bonus – Aceste bonusuri sunt activate de icoanele speciale. Bonusurile suplimentare din joc includ: Stacked, Rotiri gratuite și Lucky Wheel feature, care pot acorda premii suplimentare sau monede.

Bonusuri la jocul Happy Fruits produs de Mazooma

Un slot video clasic cu 5 tamburi și 20 de linii de plată lansat de către compania Novomatic. Happy Fruits este un joc excelent ce conține un design excelent și bonusuri unice.

  • Pariuri și RTP – Liniile de plată sunt ajustabile, ceea ce înseamnă că poți să modifici pariul în timpul jocului. Cu toate acestea, dacă dorești să câștigi 250.000 de monede este necesar să plasezi suma maximă de 25 de monede. RTP-ul jocului este de 95%.
  • Simboluri Happy Fruits – Simbolurile pot părea un pic brute pentru jucătorii obișnuiți cu sloturile 3D. Însă acest stil de animație Nickelodeon are sens atunci când vine vorba despre jocurile care au ca și tematică fructele. Icoanele reprezintă o combinație încrucișată între litere, cifre și căpșuni. De exemplu, numărul 10 are o portocală în loc de zero, iar litera A este o combinație de litere și căpșuni. Simbolurile care plătesc cel mai bine sunt Wild ( stelele ) și sigla Happy Fruit, care oferă plăți de 250 x miza și 500 x pariul.
  • Caracteristicile bonus – Odată ce combinația a cel puțin 3 simboluri cheie apare pe tambur, bonusul Crazy Streak va fi activat. Tamburii în această caracteristică vor continua să se rotească până când se formează o combinație de 3 tomate. Când se întâmplă acest lucru, bonusul este finalizat și modul de bază va fi reluat. Dacă nimerești 3 simboluri cu șeptarul norocos pe rolele 2-4 se activează bonusul Super7s. În această funcție poți să câștigi până la 500x miza. Splat Bonus este deblocat dacă nimerești 3, 4 sau 5 pictograme Spalt. Poți să încasezi 500x miza dacă ești destul de norocos și aliniezi 5 simboluri Splat.

Jumbo Joker produs de Betsoft

Betsoft este un furnizor de software cunoscut pentru versiunile lui de slot-uri cu teme exotice și Jumbo Joker. Jocul conține simbolurile clasice unei mașinării cu fructe și două seturi de role, fiecare set având 5 linii de plată.

  • Pariuri și RTP – Jumbo Joker se încadrează în categoria sloturilor medii, având un RTP în jur de 95%. Gama de pariuri este inclusă între 0,02 monede până la 10 monede pe rotație. Numărul de monede și valoarea monedei poate fi selectată manual sau cu ajutorul funcției Max Bet, care setează automat numărul maxim de monede.
  • Jumbo Joker simboluri – În afară de simbolul special Joker care deblochează jocul bonus, Jumbo Joker conține pictograme tipice unui joc de fructe, și anume: cireșe, lămâi, portocale și pepene verde. Simbolurile sunt plasate pe un fundal 3D, oferind o experiență autentică de aparate ca în mediul offline.
  • Caracteristicile bonus – Două seturi separate de role nu sunt ceva pe care le poți găsi foarte des, iar acest slot are o dinamică complet diferită față de variantele standard de 5 role. Câștigurile pe care le generezi pe setul inferior de bobine, pot fi colectate imediat sau pot fi jucate pe bobina superioară, care are limite mai mari și plăți uriașe. Bonusurile din joc includ: Premii Mystery care sunt activate de simbolul Joker. Pentru victorii care depășesc 20 de monede, Jumbo Meter este activat și jocul este transferat către rolele superioare cu miza minimă de 20 monede.

După cum ai observat jocurile ce conțin tematica fructelor au diverse bonusuri și rotiri gratuite. Poți încerca și varianta gratuită de joc pentru a vedea cum se joacă aceste sloturi online.

Noi veni astăzi cu o propunere pe care nu ar trebui s-o ratezi! Profită chiar astăzi de 200 de Ron + 75 de rotiri gratis de la Admiral! Ca să intri în posesia acestui bonus online este necesar să te înregistrezi și să-ți validezi contul. După ce ai finalizat acești pași, banii sunt în contul tău. Ca să beneficiezi și de cele 75 de free spins trebuie să îți verifici adresa de e-mail. Revendică-ți chiar astăzi oferta și bucură-te de jocurile tale preferate cu bonusuri și rotiri gratuite!