runde de rotiri gratuite

Runde de rotiri gratuite cu animale sălbatice

De fiecare dată când te distrezi la jocuri cu păcănele se întâmplă să cauți varietate. Poate că îți plac sloturile care spun povești sau mai degrabă cele care îți aduc mai aproape serialele sau filmele tale preferate. Ce ai zice de niște de niște runde de rotiri gratuite la sloturile cu starurile tale rock favorite? În ceea ce privește acele jocuri cu aparate, nu există motive pentru care sa eziți. Astăzi ne-am gândit să abordăm minunata lume a animalelor sălbatice, o lume pe care o poți savura mult mai ușor cu un videoslot de la un producător de înaltă ținută.

Cum ar fi ca din când în când să te poți teleporta prin intermediul acestor jocuri direct în sălbăticie? Experiența ar fi minunată, mai ales că ți-ar aduce și ceva fonduri suplimentare în bugetul tău de cazinou online. Vrei să încerci această experiență înconjurat de animale sălbatice? Vrei să aduci atmosfera de safari la tine acasă fără să cedezi nimic din confortul căminului tău? Atunci fii atent la acest top inedit.

Runde de rotiri gratuite la jocurile cu animale sălbatice

Pe locul al treilea se situează videoslotul produs de Pragmatic Play și care se numește Hot Safari. Într-un sistem cu 5 role principale (plus una adițională), 3 linii și 25 de modalități de câștig lucrurile arată foarte bine. În acest videoslot te vei întâlni cu foarte multe animale sălbatice. De exemplu, simbolul Wild este reprezentat de însuși regele animalelor, Leul. Acesta e capabil să îți aducă de până la 100.000 în anumite condiții speciale. Babuinii sunt și ei prieteni tăi cei mai buni. Cine spune că animalele sunt cele mai bune prietene ale omului nu se înșală niciodată.

Te poți bucura de runde de rotiri gratuite cu maimuțele din Hot Safari doar la aceste jocuri cu aparate. Echipează-te cu energie pentru aceste jocuri cu păcănele. În plus, fundalul este completat cu grafică ce redă la milimetru viața din savana africană, dar și cu sunete ce aduc aminte de cântecele tribale de pe continentul african. Echipa Rotiri Gratuite oferă acestui slot nota 8.2/10 pentru toate aspectele menționate anterior.

Locul al doilea în topul de astăzi l-a prins un slot produs de un provider mai puțin cunoscut, care nu este practic partea a tier I. Compania australiană Aristocrat ne propune un personaj extrem de simpatic și de charismatic. Dacă nu i-ai văzut în habitatul lor natural, mai mult ca sigur că îl știi din filmul de animație Kung Fu Panda. Chiar dacă nu este un animal sălbatic în sensul acela, slotul australienilor a primit numele de Wild Panda.

Multe dintre review-urile pe care le-am citit despre acest joc vorbesc de modulul grafic care este absolut sălbatic. Ce ai zice de niște runde de rotiri gratuite la Wild Panda? Construim strategia la jocuri cu păcănele pas cu pas. Vorbim de cinci role și de 100 de modalități de câștig, Un slot asemănător cu Wild Panda este binecunoscutul joc Tiki Torch. Acesta este produs tot de australienii de la Aristocrats. Pentru a obține satisfacție la jocuri cu aparate ai nevoie free spins. Dacă pe ceșle cinci role vei scrie cuvântul magic PANDA. Va fi biletul tău spre lumea câștigătorilor.

Jocuri cu aparate, secțiunea animale sălbatice – and we have a winner

Deși când erai mic toată lumea îți spunea că leul e regale animalelor, ție ți-au plăcut întotdeauna tigrii. Am pregătit pentru tine un videoslot cu celălalt rege al animalelor, tigrul. NextGen Gaming, parte a concernului NYX Interactive AB, a creat slotul intitulat King Tiger Game. Acesta oferă un Return to Player Rate generos în cuantum de 95.05%. Poți să te bucuri de acest joc și pe dispozitivele mobile precum iPhone, iPad, smartphone și tabletă care operează sub sistemul Android.

Cu 20 de modalități de câștig, 5 role și 3 linii. Vioața în sălbăticie poate fi extrem de antrenantă, iar când ea ajunge la tine acasă lucrurile nu pot să nu arate bine pentru tine și pentru jocul tău online. Acțiunea jocului se desfășoară în junglele din India, unde marele tigru se află în control. Jocuri cu păcănele poate fi și teritoriu pentru King Tiger. Pariul minim pentru acest joc este de 0.01 unități monetare, iar varianta maxima este de 40 de ori varianta unitară. Învață jocul cu runde de rotiri gratuite de la experții noștri. Sper că topul nostru a fost pe placul tău și te așteptăm la un alt articol marca Rotiri Gratuite cât de curând.