runde de rotiri gratuite

Runde de rotiri gratuite în seriale

Știm că îți plac serialele și mai ales știm că îți place să combini pasiunea pentru păcănele cu alte pasiuni ale tale. Când există posibilitatea ca jocuri cu bonus online să se întâlnească cu runde de rotiri gratuite, dar și cu artiștii tăi preferați (muzicieni, actori sau staruri din lumina reflectorului), lucrurile încep să arate excelent din perspectiva câștigurilor. Rotirile gratuite vor să-ți aducă mai aproape serialele de pe micul ecran.

Și cum te-ai putea împrieteni mai ușor cu aceste personaje decât mergând împreună în cele mai spectaculoase videosloturi. Topul săptămânii cuprinde filme care au făcut carieră în ultima vreme. De la Game of Thrones la South Park, de la Battlestar Galactica la Dallas sau chiar la Family Guy. Plaja videosloturilor este extrem de bine reprezentată și în lumea show-urilor de televiziune, dar despre asta vom vorbi în continuare.

Runde de rotiri gratuite pentru serialele tale preferate

Și începem să explorăm direct cu cel mai popular serial al ultimilor ani, Game of Thrones. Putem avea încredere în  calitatea produsului, mai ales că jocul a fost adus la lumină de Microgaming, un producător cu o cotă de piață excelentă. Slotul realizat după serialul HBO vine cu un sistem 5*243 (5 role și 243 de metode de a câștiga). Ceea ce îți promitem încă de la bun început cu acest videoslot este faptul că nu vei primi niciodată spoilere.În materie de free spins, Microgaming a fost foarte generos.

Îți poți alege de partea cui vrei să lupți în Urzeala păcănelelor. Să fie Lannister, Baratheon, Sark sau Targaryen? Fiecare dintre aceste opțiuni vine cu avantajele lui și cu povestea sa. Știm că abia aștepți un nou sezon din Urzeala Tronurilor și acest joc poate să facă mai ușoară așteptarea. Rămâne să descoperi tu care sunt acele jocuri cu bonus online și dacă Game of Thrones intră în selecția ta finală de la Oscarul videosloturilor.

Cine nu a văzut măcar un episod din South Park? Cine nu îi iubește pe Cartman, Kenny sau Kyle? Videoslotul este produs de gigantul NetEnt și vine cu un RTP (return to player rate) de 96.7%. Sistemul propus de suedezi este 3*25 (3 role și 25 de variante de câștig). Și acest joc propune multe runde de rotiri gratuite, dar și alte opțiuni interesante. În acest sens ne-a atras atenția feature-ul intitulat Kyle Bonus Spins.

Acest procedeu îți poate aduce 10 rotiri gratuite. Pentru că ne interesează foarte mult experiența pe care o ai în timpul jocului, am vrea să știm care este episodul tău preferat din South Park. Grafica și sunetele sunt alte puncte forte cu care se prezintă acest videoslot. Jocul cuprinde și replici celebre din serialul american. Ne amintim desigur de “Can I get a wh..wha..what!“, “Beefcake!!“, “I’m so Happy“, “Squeeze him between your festive buns“ sau, de ce nu, God damn hippies!”.

Jocuri cu bonus online, Dallas, Family Guy și Battlestar Galactica

Pentru cei ami tineri, un serial ca Dallas poate fi doar o poveste frumoasă, însă pentru cei care erau în preajma majoratului în anii ’80, Dallas reprezintă o referință culturală semnificativă. Slotul video ce readuce în atenție serialul Dallas este produs tot de cei de la Netent. Dacă nu cunoști povestea familiei Ewing și disputele dintre J.R. și Bobby, credem ă ai avea nevoie de câteva seri de binging.

Una dintre atracțiile acestui joc o reprezintă runda intitulată Ewing Oil Bonus Game. Poți să te bucuri de jocuri cu bonus online prin 10 niveluri diferite de pariere și cu șase feluri de mize. Cum ne-a obișnuit deja, NetEnt nu dezamăgește nici de această data în privința RTP-ului. 96.7% ți se pare o cifră foarte bună sau e de-a dreptul fabuloasă? Vrei rotiri gratuite pentru serialul/videoslotul Dallas? Nimic mai simplu. Poți primi 10, 15 sau chiar 25 de free spins în funcție de evoluția jocului.

Dacă îți e dor de seriile animate, revenim imediat la unserial mult îndrăgit. Niciodată South Park nu va funcțționa la fel fără tovarășul de joacă numit Family Guy. Știm că îți plac toți mebrii familiei Griffin, dar care este cel mai amuzant?

Cele mai îndrăgite seriale

Să fie Peter, cu glumele sale random sau Brian cu sarcasmul și cu incorectitudinea politică? Să fie Meg, mereu complexată sau copilul geniu malefic Stewie? Videslotul celor de la IGT (International Game Technology). Jocul este disponibil și pentru platformele mobile. Versiunile de Android și de iOS merg foarte bine. Ce poate fi mai antrenant decât să învârtim rolele în așteptarea noului sezon din Family Guy?

Primul episod e pe drum și va rula începând cu 30 septembrie pe rețeaua americană de televiziune FOX. Șansa de a juca un slot progresiv, alături de un procent al RPT-ului (96%) extreme de ridicat sunt două argumente forte pentru a încerca Family Guy de la IGT. Câte runde de rotiri gratuite ești dispus să încerci?

Ultima propunere de azi este o legendă printre fanii genului science-fiction. Vorbim de Battlestar Galactica, serial ce a fost transformat în păcănele de un alt gigant al industriei, Microgaming. Desigur că  jocul nu ar fi fost o reușită dacă nu ar fi fost lucrat extreme de atent la nivel de grafică și sound.

Sistemul propus de Microgaming este unul cu 5 role și 243 de modalități de a câștiga. Nici cele 15 free spinuri nu sunt de lăsat deoparte. Return to Player rate-ul este iarăși un parametru de care ar fi bine să ții cont. 96.6% e cu adevărat un record olimpic. Nu vei vei găsi ceva mai bun în altă parte.

E momentul să facem o recapitulare. Niciun serial nu este complet fără o transpunere în lumea păcănelelor. Runde de rotiri gratuite, jocuri cu bonus online și multă multă distracție. Acestea toate reprezintă cheia succesului pentru o seară senzațională în lumea gamblingului online.

Pentru că este mult mai ușor să te bucuri de Vegas la tien acasă decât să aștepți la coadă în agenție sau în cazinoul de cartier. Lupta sloturilor inspirate de seriale TV poate fi câștigată cu multă perseverență, ambiție, dar și cu ceva noroc. Cere și vei primi un bonus fără depunere. Mult succes!