runde alternative

Runde gratuite: deblochează-le sau ia bonus de bun venit fără depunere

Dintre multiplele avantaje de care toți ne putem bucura la jocuri de noroc online, unul sare în evidență cel mai mult. Este vorba despre runde gratuite!  Acestea sunt un bonus cu care jocurile de sloturi cele mai moderne își răsplătesc jucătorii norocoși. Cum așa? O rundă gratuită deblocată în joc înseamnă, bineînțeles, mai multe șanse să nimerești jackpotul sau linii de plată câștigătoare.

Cu cât jocul se prelungește mai mult, în mod gratuit, cu atât poți să te bucuri mai multă vreme de experiența jocului online fără să fi nevoit să investești bani în plus. Cu cât rotești mai mult, cu atât mai multe câștiguri poți avea!  Rundele gratuite pot fi obținute, de asemenea, și dacă revendici un bonus de bun venit fără depunere atunci când te înscrii pe o platformă nouă de jocuri de noroc.

De regulă, jucătorii noi sunt întâmpinați cu diferite avantaje: de la bani în plus (bonus cu depunere), la coduri promoționale care garantează runde gratuite (bonus de bun venit fără depunere). Nu îți rămâne decât să îți alegi cea mai convenabilă ofertă și să te bucuri de jocul avantajos! Bineînțeles ca majoritatea vrea un bonus de bun venit fără depunere, așa că dacă prinzi o asemenea ofertă, profită de ea neapărat! Cu un astfel de bonus, nu va fi nevoie să investești absolut nici un leu în jocurile la care te vei distra, iar câștigurile îți vor reveni în totalitate.

Poți să beneficiezi de runde gratuite la diverse tipuri de jocuri de noroc online: de la ruletă, la sloturi. Este un lucru bine știut faptul că sloturile sunt cele mai populare jocuri de noroc online din întreaga lume, mulțumită caracteristicii lor de a te ajuta să câștigi bani ușor, uneori fiind vorba chiar de un câștig uriaș – în special în cazul câștigării unui jackpot progresiv. Sloturile online au multe suprize plăcute pe care, dacă le descoperi, îți pot aduce schimbările pozitive la care râvnești.  

De aceea, cele mai importante companii creatoare de jocuri video online dezvoltă jocuri cu concepte din ce în ce mai interesante, care au multe atuuri comparativ cu alte jocuri de sloturi, mai vechi și mai simpliste. Acum, fiecare rotire are mai multe șanse ca înainte să îți aducă un beneficiu nou, cum ar fi free spins (cunoscute altfel ca rotiri gratuite), iar grafica și efectele speciale vor face ca sesiunea ta de joc online să fie una relaxantă, plină de distracție și încântare vizuală.

Cum deblochezi runde gratuite la sloturi online?

Simbolurile pozitive și îndrăgite la sloturile online, Wild și Scatter, nu mai sunt suficiente în ziua de azi pentru a aduce popularitatea unui joc de sloturi. Astfel, creatorii de jocuri de noroc video au venit cu ideea nouă de a crea runde bonus chiar în jocul respectiv, runde care se deblochează în momentul în care nimerești pe ecranul de joc o anumită ordine și un anumit număr de simboluri speciale.

De obicei, este vorba despre trei simboluri Scatter, dar nu este o regulă general valabilă – spre exemplu, în unele cazuri, jocurile bonus sunt declanșate de așa-numitele „simboluri bonus” pe care jucătorii le vor vedea listate în tabela de plată a slotului. Așadar, îți recomandăm să descoperi tu caracteristicile fiecărui joc pe care vrei să îl încerci, aruncând o privire asupra descrierii sau asupra informațiilor pe care le găsești întotdeauna sub simbolul ”i” prezent în ecranul de joc.

În general, rundele bonus în sloturile online pot fi împărțite în două categorii majore, și anume rundele cu rotiri gratuite și bonusurile în jocuri care au o temă comună cu ideea de bază a slotului.

De cele mai multe ori, jocurile bonus merg mână în mână cu plățile garantate, dar mai important, fac minuni atunci când vine vorba de a capta și a păstra atenția jucătorilor. Este firesc, toată lumea preferă să joace gratuit și să descopere surprize avantajoase! Dezvoltatorii jocurilor au dus sloturile la un nivel complet nou, prin crearea de titluri care conțin runde bonus care seamănă cu un joc în cadrul unui alt joc. De obicei, nu sunt necesare abilități deosebite pentru a câștiga în timpul unor runde bonus.  Partea cea mai frumoasă este aceea că în timpul rundei bonus, câștigurile sunt mai mari decât în timpul jocului obișnuit. Rotirile gratuite se vor desfășura la aceleași niveluri de mize și la numărul de linii de plată care au fost puse la bătaie în jocul inițial.  Însă multe sloturi vor acorda o valoare multiplicatoare pentru rotirile gratuite și premiul combinației câștigătoare. Astfel, câștigul final este stimulat de valoarea multiplicatorului.

Cu cât este mai complicat un slot online, cu atât rundele bonus vor fi mai complexe, dar și câștigurile vor fi pe măsură!

Runde gratuite cu bonus de bun venit fără depunere

Platformele online cu jocuri de noroc sunt în strânsă competiție pe piața din România și, de aceea, caută să își atragă clienții cu oferte cât mai avantajoase. Dacă încă nu ai un cont de utilizator pe nici o platformă de acest gen, vei observa o multitudine de oferte – de la bonusuri cu depunere accesibile, până la cele fără depunere, coduri promoționale și rotiri gratuite. Multitudinea de oferte s-ar putea să te copleșească, de aceea este important să știi ce anume îți dorești să obții de la acest bonus.

Nu uita faptul că dacă beneficiezi de un bonus de bun venit fără depunere, chiar dacă nu joci cu banii tăi, asta nu înseamnă că rotirile nu se pot risipi. La urma urmei, fiecare rotire înseamnă niște bani, iar scopul tău este să poți încasa cât mai mulți. De aceea, este important să fii pregătit în momentul în care decizi să joci pe mize reale. Învață cum să îți administrezi atuurile, astfel încât să te poți bucura mai mult de câștiguri decât de pierderi.

Profită și revendică bonusurile fără depunere care îți vor garanta o experiență distractivă și plină de suspans!  Nimic nu este mai plăcut decât să fii răsfățat cu posibilități reale de câștig, pentru un efort minim! Tot ce trebuie să faci este să urmărești site-ul nostru și vei descoperi cele mai atrăgătoare și convenabile oferte, atât de bonusuri, cât și de jocuri. Câștigă bani ușor cu noi!