20 Hot Blast demo - în topul jocurilor ca la aparate EGT!

Dacă vrei ceva care să te facă să te simți ca în epoca de aur a păcănelelor, 20 Hot Blast demo este răspunsul potrivit pentru tine! O capodoperă a EGT, acest slot este replica mai mult sau mai puțin exactă a primelor păcănele apărute pe piață. Așa că, dacă vrei o experiență cât mai retro cu putință, ai găsit jocul de păcănele clasice online potrivit!

20 hot blast demo logo
Click aici sa joci GRATIS 20 Hot Blast 
icon producator
Producător Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
NU
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
95.87%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon linii de plata
Linii de plată
20
icon slot 777
Număr de role
5

Merită să joci 20 Hot Blast demo?

Deci, este 20 Hot Blast demo un joc atât de bun precum se aude? Ca să îți răspundem la această întrebare, urmează să îți zicem câte ceva despre acest slot. În primul rând, de cum dai click pentru a începe jocul, vei vedea fructe delicioase, specifice acestui tip de păcănele. Totuși, mai este un element surpriză, rar întâlnit chiar și la păcănele clasice – simbolul BAR! Ei bine, așa știi că urmează să joci ceva distractiv. 

Fundalul este roșu, cu flăcări pe fundal, iar culorile de accent sunt diferite nuanțe de portocaliu. Asta completează atmosfera hot, dar și animația pentru care păcănelele clasice sunt cunoscute – flăcările ce cuprind simbolurile al fiecare câștig. 20 Hot Blast gratis a ales să combată focul cu și mai mult foc, rezultând într-un joc extrem de distractiv și fluid.

Producătorul este nimeni altul decât EGT, cunoscut pentru cele mai bune jocuri clasice de pe piață. Asta nu înseamnă că restul nu sunt calitative, chiar din contră! Dacă nu ne crezi, poți încerca Aztec Forest demo ca să te convingi!

Cum joci 20 Hot Blast EGT?

Dacă vrei să joci 20 Hot Blast demo ca un profesionist, trebuie să știi care sunt părțile centrale ale unui slot. Uite mai jos care sunt „controalele” de care te vei folosi:

 • Butonul Start – este cel care formează un cerc din săgeți, cu două extensii: în sus și în jos. Folosind extensia din sus, vei putea să selectezi câte rotiri vrei să fie date automat. Dar, ca să pornești tu o rotire la 20 Hot Blast demo, dă click direct pe săgeți!
 • Meniul din partea inferioară – folosind cele 5 butoane de jos, poți selecta miza pe care vrei să joci. În stânga, vei vedea soldul cu care vei juca.
 • Meniul – cele trei linii paralele din dreapta-jos deschid un fel de mini-ghid. În cadrul acestuia vei putea vedea care sunt cele 20 de linii de câștig fixe, valoarea simbolurilor și alte informații despre 20 Hot Blast slot.

20 Hot Blast demo este foarte ușor de jucat. Nu trebuie să îți faci griji că arată totul prea complicat, nu știi ce fac butoanele sau poate schimbi ceva esențial la joc. Poți oricând să revii la acest ghid!

Simbolurile din 20 Hot Blast demo 

Structura din 20 Hot Blast demo este una clasică, de 5×3 – iar simbolurile nu se abat de la acest stil vintage! Uite mai jos exact care sunt acestea și cum plătesc:

 • Simbolul bombei (Wild) – simbol expandabil, te ajută să câștigi mai mult, substituind alte simboluri.
 • Simbolul sacului cu bani –  minim 100 EGT, maxim 10000 EGT.
 • Simbolul 7 – minim 5 EGT, maxim 3000 EGT.
 • Simbolul BAR roșu – minim 20 EGT, maxim 250 EGT.
 • Simbolul BAR verde – minim 10 EGT, maxim 150 EGT.
 • Simbolul BAR portocaliu – minim 10 EGT, maxim 150 EGT.
 • Simbolul portocalei și priunei – minim 5 EGT, maxim 75 EGT.
 • Simbolul cireșelor și lămâii – minim 5 EGT, maxim 50 EGT.

Combină acestea cu un RTP de 95,87% și o volatilitate medie. Nu numai că  vei juca 20 Hot Blast gratis ca la aparate, ci ai șansa de a câștiga și pe cinste, cu puțin noroc! Iar dacă simți că poți scoate mai mult din simboluri, îți recomandăm să încerci 100 Super Hot gratis!

Funcțiile speciale din 20 Hot Blast gratis

Doar pentru că 20 Hot Blast demo este un joc clasic, asta nu înseamnă că este și plictisitor. Vei observa câteva funcții interesante, care te vor ține pe vârfuri la fiecare spin. Acestea sunt:

 • Toppling Reels – atunci când prinzi un câștig, simbolurile din liniile superioare lasă locul unui nou rând de simboluri să cadă. Acest proces continuă până când nu mai sunt combinații câștigătoare.
 • Wild – simbolul Wild, adică cel al bombei din 20 Hot Blast demo, apare pe a doua, a treia și a patra linie. Acesta se extinde, fiind un substituent al oricărui alt simbol, cu excepția simbolului Wild.
 • Jackpot Cards – cu ajutorul acestui mod, vei putea câștiga unul din cele 4 jackpoturi progresive. Cu cât numărul crește, cu atât crește și valoarea. Pentru a selecta un nivel, trebuie să alegi trei cărți din doisprezece cu același simbol.
 • Gamble – dacă vrei să îți testezi norocul chiar și mai mult, în 20 Hot Blast demo vei putea să dublezi sau pierzi câștigul dobândit. Bine, ia aminte că suma maximă ce poate să fie dublată este de 700 credite! Tot ce trebuie să faci este să alegi culoarea pe care crezi că o va avea cartea respectivă.

Concluzie

În mod clar, 20 Hot Blast demo este un slot ce merită să fie încercat de orice jucător. Acesta ia elemente clasice și le adaugă o întorsătură modernă, făcând totul chiar și mai distractiv și plăcut. Grafica și efectele speciale sunt fluide, iar culorile se potrivesc perfect. Deci, atmosfera ca la aparate este de neegalat! Încearcă-l și tu la noi, 100% gratuit!