Age of Troy

Avem o nouă păcănea, care ne-a surprins plăcut încă de la prima rotire – anume, Age of Troy demo! Aceasta îmbină istoria puternicului oraș al Troiei și a intrigilor sale cu mitologia și distracția pe care numai sloturile pot să ți-o ofere. Înfruntă monștrii periculoși și alte făpturi mitice ce străbat pământul pentru câștiguri legendare! 

După cum te-ai obișnuit, o să vorbim concret despre cum joci Age of Troy demo, dar și despre structură, ce simboluri și ce funcții îți pune la dispoziție. Dacă ești, totuși, un „suflet bătrân” și preferi ceva mai clasic, avem ceva ce se potrivește perfect și gusturilor tale. La noi pe site poți încerca More Dice & Roll EGT, un joc cu fructe și șeptari captivant! 

Joacă Age of Troy demo acum! Complet Gratuit!
Click aici sa joci GRATIS Age of Troy
icon producator
Producător Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
96%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
20
icon slot 777
Număr de role
5
8.45
L1213854W001295

Age of Troy demo – cum joci?

Să te joci Age of Troy demo este foarte ușor! Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul cu cercul compus din săgeți pentru a da o rotire. Uită-te la simbolurile care se învârt și vezi dacă ai câștigat! Până la urmă, ai 20 de linii posibile pe care poți să câștigi, așa că șansele sunt destule. Dacă ai prins un câștig bun, poți să îl și dublezi. Alege roșu sau negru și vezi dacă ai o intuiție norocoasă! 

Atât de simplu este să joci Age of Troy pacanele gratis! Acest slot are și câteva funcții speciale, de care tu poți să profiți ca să câștigi și mai mult. O să îți explicăm tot ce trebuie să știi despre acestea în continuare!

Structură și simboluri Age of Troy EGT

Age of Troy demo are structura obișnuită de 5×3, alături de un RTP de 96%.  Volatilitatea este de 5/5, adică vei câștiga mai rar, dar mai mult. Pare că se potrivește și cu tematica jocului, unde după multe evenimente ajungi în final la comoară! Interfața este aurie, semănând puțin și cu coloanele din templele grecești. Simbolurile pe care poți să le regăsești au și ele un specific grecesc, atât în felul în care personajele arată, dar și în simbolistică:

 • Simbolul calului troian – este un simbol Wild, care substitute orice alt simbol, cu excepția celui Scatter.
 • Simbolul templului – simbol Scatter, oferă rotiri gratuite.
 • Simbolui lui Paris – valoare minimă 10 EGT, valoare maximă 1000 EGT.
 • Simbolul Elenei – valoare minimă 50 EGT, valoare maximă 500 EGT.
 • Simbolul corabiei – valoare minimă 20 EGT, valoare maximă 400 EGT.
 • Simbolul coifului – valoare minimă 20 EGT, valoare maximă 400 EGT.
 • Simbol cornului abundenței și simbolul vază grecească – valoare minimă 10 EGT, valoare maximă 200 EGT.
 • Simbolul A și Simbolul K – valoare minimă 5 EGT, valoare maximă 100 EGT.
 • Simbolul Q – valoare minimă 5 EGT, valoare maximă 100 EGT.

Cu Age Troy slot ai simboluri care plătesc mult, pe 20 de linii, iar distracția e garantată. Dar, nu sunt singurele lucruri care fac jocul să fie distractiv. Acum, e timpul să vorbim despre ce funcții fac acest slot unul atât de apreciat!

Funcții speciale din Age of Troy free

Age of Troy demo îți pune la dispoziție o multitudine de funcții care fac aventura chiar și mai mitică! Ele sunt făcute special ca să te ajute să câștigi mai mult, deci suntem absolut siguri că te vei bucura când le vezi. Iată mai jos o listă a acestor funcții!

 • Modul rotiri gratuite – acest mod este declanșat atunci când 5 simboluri Scatter sunt oriunde pe tabla de joc. Vei beneficia de 12 rotiri gratuite cu simboluri Wild, adică acel cal troian, stivuite. Acestea sunt jucate folosind pariul și numărul de linii declanșatoare.
 • Modul Jackpot Cards – aceasta este o funcție de joc cu patru niveluri, anume treflă, caro, cupă și pică. Oricare din din acestea pot fi câștigate în timpul Jackpot Cards, după alegerea a trei cărți aleatorii de același fel. Cu cât nivelul este mai mare, cu atât premiul din Age of Troy demo este mai mare!
 • Modul Gamble – este un mod din ce în ce mai întâlnit în jocurile de noroc, care poate dubla câștigurile! În acest caz, poți dubla orice câștig egal sau mai mic de 3500 EGT. Doar selectează culoarea care crezi tu că o să pice, apoi simte adrenalina și vezi dacă ai dublat sau ai pierdut tot!

Aceste funcții speciale ce se regăsesc în Age of Troy demo întregesc atmosfera jocului, ca să ai parte de chiar și mai multă distracție. Mai mult, poți să te gândești la acestea ca fiind puterile tale magice!

Deci, merită să joci Age of Troy demo?

În Age of Troy demo te trezești direct între două tabere – Grecii și Spartanii, imediat după ce prințul Paris al Troiei o răpește pe Elena. De aici, poți profita de situație oricum dorești pentru a ajunge la bogățiile ce au rămas nepăzite! Acompaniat de o muzică de fundal palpitantă, de funcții speciale care să te ajute și de spiritul tău de aventurier, începe-ți călătoria acum! La final te așteaptă chiar cornul abundenței al lui Zeus, care să îți ofere orice dorești.

De la emoțiile pe care le simți când rotești, până posibilele câștiguri, Age of Troy demo este un slot care merită încercat. Doar este făcut chiar de EGT, unul dintre cei mai mari producător de jocuri din industrie!  Și, cine știe, poate o să devină preferatul tău! Iar dacă vrei să îl încerci direct pe bani, poți să o faci la diferite cazinouri. Spre exemplu, dacă intri să citești păreri Frank Casino, o să vezi multiple oferte pentru rotiri. De ce să nu revendici și tu unul pentru Age of Troy slot și să profiți?

Concluzie

Acum că ai citit și te-ai informat, ești complet gata să te distrezi cu Age of Troy demo! Mitologia este un specific care pentru noi, echipa Rotiri Gratuite, cuprinde jocuri cu detalii incredibile. Ia ca exemplu Haul of Hades gratis, un alt joc care merită să fie jucat! Acum, ce mai aștepți? Succes la rotit!