Classic Blackjack Microgaming

Joacă-te acum Classic Blackjack Microgaming gratuite pe RotiriGratuite!

Classic Blackjack Microgaming
Click aici sa joci GRATIS Classic Blackjack Microgaming
icon slot 777
Număr de role
-
icon linii de plata
Linii de plată
-
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
-
icon slot rtp
RTP
99.9%
icon jackpot
Jackpot Progresiv
-
icon scatter
Simbolul Scatter
-
icon producator
Producator Joc
Microgaming

Dacă te-ai plictisit de variantele standard de Blackjack, Microgaming vine cu o propunere de nerefuzat: Classic Blackjack Microgaming Gold, un joc de masă ce se joacă cu un singur pachet de 52 de cărți și care presupune amestecarea cărților după fiecare mână. Dacă nu ai auzit până acum de această versiune de Blackjack și ești curios, poți încerca Blackjack Classic gratis pe rotirigratuite.ro! Profită de această oportunitate și încearcă-ți norocul și la un altfel de joc de Blackjack!

Classic Blackjack Microgaming – ecran de joc și grafică

Microgaming este de departe producătorul de jocuri care acordă cea mai mare atenție graficii atunci când proiectează un joc. Classic Blackjack Microgaming este un joc de masă online ce îți oferă impresia că te afli într-o sală de jocuri tradițională, față în față cu un dealer real. Masa de joc a fost realizată cu o precizie ireală și o atenție la detalii impresionantă. Echipamentele de joc – cărțile și jetoanele – par la fel de reale, iar sunetele ce însoțesc jocul de Blackjack îți aduc adrenalina specifică. Ecranul de joc nu este încărcat, pe masă există doar echipamentele necesare, iar butoanele au fost amplasate în partea de joc, tocmai pentru a nu-ți distrage atenția. Îți recomandăm să încerci un joc de Blackjack Classic pentru că vei avea o experiență cu adevărat plăcută și vei vedea că îți vei dori să revii mereu la această versiune.

Blackjack Classic – RTP de 99.9%

Acest joc de Blackjack de la Microgaming se poate lăuda nu doar cu o grafică atent lucrată, ci și cu un RTP de 99.9% – cel mai mare pe care îl vei găsi în cazul jocurilor de masă. RTP-ul nu este neapărat un criteriu de selectare a jocurilor de Blackjack, așa cum se întâmplă în cazul sloturilor. Mulți jucători au declarat că pentru ei contează payout-ul și le dă mai multă încredere în producător și în versiunea de joc pe care vor să o încerce. Din acest punct de vedere, putem spune că această versiune de Classic Blackjack Gold iese în evidență printr-un RTP aproape de 100%.

Classic Blackjack Gold – cum joci?

Modul de joc în cazul Classic Blackjack Gold este similar cu cel al jocurilor clasice de Blackjack. Vom vedea mai târziu care sunt particularitățile acestei versiuni, însă pentru început trebuie să știi cum să folosești cât mai bine butoanele de joc. Înainte de a începe efectiv jocul, vei vedea că în partea de jos nu există niciun buton, ci doar jetoanele de joc pe care trebuie să le aduci în mijlocul mesei. Ai mai multe categorii de jetoane – 1, 5, 10, 25, 50, 100 și 200 și poți jongla printre ele cu ajutorul săgeților.

Când ai ales jetonul potrivit trebuie să apeși în căsuța din dreptul tău pentru a paria – fiecare apăsare îți aduce un jeton în plus pe masă. Spre exemplu, dacă alegi jetonul de 5 și apeși de 5 ori, vei vedea că vei fi anunțat că miza ta este de 25 monede. În acest moment apar pe ecran încă 2 butoane – de ștergere a pariului (dacă din greșeală ai apăsat de mai multe ori decât trebuia) sau de împărțire a cărților dacă ești mulțumit cu miza aleasă.

După ce au fost împărțite cărțile, ai 2 opțiuni la dispoziție, ilustrate prin 2 butoane în partea dreaptă a ecranului: poți alege Stand (nu ceri încă o carte, ci ceri să își dezvăluie dealerul cărțile) sau Hit (ceri o altă carte). Dacă prima carte a dealerului este as, ai opțiunea de Insurance pe care o poți accepta sau nu – prin intermediul acestei opțiuni îți asiguri pariul. Chiar dacă pierzi în fața dealerului, primești înapoi jumătate din pariul plasat. O nouă mână începe și tu poți alege să joci cu aceeași miză, prin apăsarea butonului Rebet sau poți plasa un nou pariu. Acestea sunt cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre modul de joc în cazul Blackjack Classic Gold. Începe cu o versiune demo a acestui joc de masă și vezi cum funcționează aceste butoane!

Blackjack Gold – cărți de joc și valori

Când vine vorba de cărțile de joc și valoarea fiecăruia, regulile nu se schimbă. În toate jocurile de Blackjack, cărțile de 1 la 9 vor avea valoarea inscripționată pe carte, iar valeții, damele și popii valorează 10 puncte. În ceea ce privește Asul, acesta îți poate adăuga fie 11 puncte, fie 1 punct, în funcție de situația care te avantajează cel mai bine. Spre exemplu, dacă ai jos un 9 și primești un As, valoarea sa va fi de 11 puncte, nu de 1 pentru că în acest fel ești mai aproape de Blackjack. Nici nu trebuie să îți bați prea tare capul cu valoarea cărților de joc pentru că aceasta oricum este afișată în mod automat pe ecran, pe măsură ce sunt împărțite cărțile.

Blackjack Classic – caracteristici principale

Classic Blackjack Migrogaming are o funcție specială pe care am dori să o menționăm. Ea poartă numele de Double Down și face exact ce sugerează – îți oferă șansa de a dubla pariul dacă crezi că următoarea carte va fi cea care va învinge dealerul. Această opțiune se activează doar în cazul în care mâna ta nu conține niciun As sau dacă As-ul are valoarea de 1, sau dacă ai cărți cu o valoare de maxim 11 puncte. Poți alege să dublezi pariul sau nu – decizia este în mâinile tale. Această funcție de dublaje din cadrul Classic Blackjack Microgaming va face să îți crească nivelul de adrenalină, așa că nu ezita să profiți de ea, mai ales atunci când crezi că ai o mână mai bună decât cea a dealerului.

Concluzii

În concluzie, Classic Blackjack Microgaming este o versiune de Blackjack pe care trebuie să o încerci pentru că are 3 mari avantaje: grafică spectaculoasă și atent realizată, RTP de 99.9% și funcția de dublare a pariului ce îți poate aduce câștiguri mai mari. Dacă nu ești convins, începe cu o versiune de Blackjack Classic gratis pe rotirigratuite.ro – joacă cu bani virtuali și bucură-te de experiența pregătită de acest producător!