Dice Roll

Joacă-te acum Dice Roll gratuit pe RotiriGratuite!

Dice Roll demo EGT
Click aici sa joci GRATIS Dice&Roll
icon producator
Producator Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
95.76%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon linii de plata
Număr de role
5
icon slot 777
Linii de plată
10

Dice Roll demo EGT este un slot clasic, cu fructe, care a urcat rapid în topul preferințelor jucătorilor pentru că oferă un grad ridicat de adrenalină, dar și câștiguri mari. Dacă nu ai încercat până acum acest joc, ar trebui să o faci cât mai repede, mai ales că există varianta Dice Roll gratis pe rotirigratuite.ro!

Dice Roll – grafică și ecran de joc atractiv

Chiar dacă Dice Roll EGT este un slot clasic, grafica este una modernă, cu un ecran de joc colorat și interactiv. Rolele cu simboluri ocupă tot ecranul, deci nu vei fi distras de nimic în cadrul jocului, așa cum se întâmplă la sloturile tematice cu fundaluri încărcate. Sunetele și animațiile folosite de EGT la slotul Dice Roll sunt specifice sloturilor clasice și ne duc cu gândul la atmosfera din sălile tradiționale de jocuri. Dice Roll demo este un slot curat, cu simboluri desenate într-un mod realist și cu niște culori plăcute, ce nu obosesc ochii. EGT nu a dezamăgit nici de data aceasta la capitolul grafică și ecran de joc.

Dice Roll EGT – RTP de 95.76% și 10 linii de plată

Mulți jucători se uită la RTP în momentul în care aleg un slot, iar acest lucru este de înțeles pentru că payout-ul mare aduce câștiguri mai mari. Dice Roll are un RTP de 95.76%, mai mic decât media, însă vei vedea că nu vei părăsi jocul fără un câștig pentru că secretul în acest caz stă în caracteristicile speciale. Dice Roll free are și 10 linii de plată fixe – asta înseamnă că vei juca mereu cu 10 linii de plată, nu vei putea selecta un număr mai mic. Numărul maxim de linii de plată înseamnă și mai multe șanse de câștig, deci nu ezita să profiți de acest lucru. Încearcă Dice Roll gratis și vei vedea că RTP-ul mai mic nu va influența în niciun fel câștigurile tale.

Dice Roll free – cum se joacă?

Dacă faci parte din categoria jucătorilor începător, îți recomandăm să începi cu varianta Dice Roll demo pentru a te obișnui cu butoanele și funcțiile de joc. Nu este nimic complicat, Dice Roll are un mod de joc intuitiv, vei vedea că vei prinde din mers regulile. Trebuie să fii atent în partea de jos a ecranului pentru că acolo sunt butoanele în jurul cărora se învârte jocul. În partea de mijloc există mizele – 10, 20, 50, 100 și 200 monede. Stabilierea mizei cu care vrei să joci este primul pas pe care trebuie să îl faci – miza va fi selectată prin apăsarea butonului cu suma pe care vrei să o pariezi. Butonul de Spin se află în partea stângă a ecranului și este ilustrat prin simbolul de Play și cele 2 săgeți. În apropierea butonului de Play se află butonul de Info care deschide tabelul de plăți cu regulile de joc. Atracția principală a ecranului de joc se află sus – cele 4 jackpot-uri progresive a căror valoare crește pe măsură ce joci. Îți vom explica mai târziu cum poți pune mâna pe un jackpot la Dice Roll free, însă până atunci, exersează în cadrul unui joc Dice Roll gratis, joacă-te cu mizele și cu butoanele pentru a vedea cum se întâmplă magia pe role!

Dice Roll gratis – simboluri și plăți

Dice Roll EGT este un slot clasic, iar asta înseamnă că vom găsi pe role simboluri clasice – fructe. În afară de fructe, vei mai vedea pe role și șeptari, clopoței, stele și bineînțeles, zarurile. Cele mai bine plătite fructe sunt strugurii și pepenii – 5 simboluri identice pe role îți aduc un câștig de 100 monede, urmate de portocale, prune, lămâi și cireșe – 5 astfel de simboluri îți aduc un câștig de 50 monede. Câștigurile cele mai mari sunt aduse de restul simbolurilor. Steaua joacă rolul de simbol scatter, iar 5 stele îți aduc un premiu de 2.000 monede. Simbolul wild este reprezentat de zaruri – 5 zaruri îți aduc un câștig de 750 monede. Șeptarii îți aduc și ei un premiu de 350 monede, iar clopoțeii 200 monede. Bineînțeles, aceste câștiguri au fost calculate cu miza minimă. Cu cât crești miza, cu atât te vei bucura de câștiguri mai mari. Joacă Dice Roll free și ajustează mizele pentru a vedea cum oscilează și câștigurile!

Dice Roll demo – caracteristici speciale

Am ajuns și la partea favorită a jucătorilor – opțiunile de joc speciale de la Dice Roll care îți aduc premii și mai mari. Am menționat deja simbolurile speciale, wild și scatter, însă nu am spus exact care este rolul lor. Simbolul will înlocuiește simbolurile clasice de pe role și formează cât mai multe combinații câștigătoare care îți cresc sumele din cont. Simbolul scatter nu îți aduce acces la vreo specială, dar îți aduce cele mai mari plăți din joc. O funcție interesantă cu care te poți juca în cadrul Dice Roll gratis este cea de dublaje sau funcția gamble. Această funcție se activează în momentul unui câștig și îți aduce posibilitatea de a-ți dubla pe loc câștigul dacă ghicești culoarea unei cărți. Practic, vei avea o carte așezată cu fața în jos pe ecran iar tu va trebui să ghicești: să fie roșu sau negru?


Nu în ultimul rând, la Dice Roll EGT ai posibilitatea de a pune mâna pe unul dintre cele 4 jackpot-uri progresive puse în joc. Runda jackpot mistery se declanșează în mod aleator, iar în momentul în care se întâmplă asta, poți fi sigur că vei câștiga unul dintre cele 4 jackpot-uri. În cadrul acestei runde bonus, vei avea în față 12 cărți așezate cu fața în jos și va trebui să întorci cărți până vei nimeri 3 cărți de aceeași culoare. Valoarea bonusului va corespunde culorii alese. Bonusul de inimă neagră este cel mai mare, vânat de toți jucătorii, însă doar norocul va decide câștigul final. Joacă Dice Roll demo și bucură-te de aceste funcții, iar în momentul în care vezi că totul merge bine, nu ezita să treci și la varianta pe bani pentru a pune mâna pe câștiguri reale!


În concluzie, Dice Roll free este un slot ce face parte din categoria jocurilor de la EGT pe care trebuie neapărat să le încerci. Poți profita de oportunitatea oferită de rotirigratuite.ro și să joci Dice Roll gratis, cu bani virtuali, pentru a avea parte de o experiență plăcută, interactivă și plină de adrenalină!