Dice Roll

Unul din regii clasicelor este chiar Dice Roll demo, fiind apreciat de jucători de pretutindeni pentru simplitatea și câștigurile oferite. Nu a fost nevoie decât de un spin ca fructele să ne capteze de tot! Doar vorbim de farmecul unei runde de joc în stil vintage, ca la primele aparate! Producătorul este unicul EGT, deci așteaptă-te la tot ce e mai bun. Hai să-ți povestim câte ceva despre acest slot!

Dacă vrei ceva mai plin de acțiune și explozii, încearcă Bomb Bonanza demo!

Dice Roll demo EGT
Click aici sa joci GRATIS Dice&Roll
icon producator
Producator Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
95.76%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon linii de plata
Număr de role
5
icon slot 777
Linii de plată
10

Dice Roll demo – o experiență de joc gustoasă!

Faptul că Dice Roll demo este un slot clasic nu înseamnă că este și plictisitor! Grafica este una detaliată, cu un ecran de joc colorat și foarte dinamic. Sunetele și animațiile folosite de EGT la slotul Dice Roll sunt specifice sloturilor clasice. O să te simți ca la sălile tradiționale de jocuri numai auzind sunetul rotirilor. Experiența este, după cum am descoperit și noi, cu adevărat imersivă! EGT nu a dezamăgit nici de data aceasta la capitolul grafică și ecran de joc!

Dice Roll slot – ce structură te așteaptă? 

Aproape atingând media, Dice Roll demo are un RTP de 95.76%. Volatilitatea este de 2/5, deci  vei avea parte de câștiguri ceva mai mici, dar mai desee. Ai și 10 linii de plată fixe care îți vor oferi destule posibilități! Numărul maxim de linii de plată înseamnă și mai multe șanse de câștig, deci nu ezita să profiți de acest lucru. Dacă vrei însă ceva mai flexibil decât Dice Roll gratis, recomandăm Book of Ra deluxe!  

Dice Roll demo – cum se joacă?

Fiind un slot classic, Dice Roll demo se joacă foarte ușor. Este perfect mai ales pentru jucătorii care sunt la început, fiind intuitiv. Vei vedea că vei prinde din mers regulile. Trebuie să fii atent în partea de jos a ecranului pentru că acolo sunt butoanele în jurul cărora se învârte jocul. Uite secțiunile principale din Dice Roll free:

  • Mijloc – În partea de mijloc există mizele, anume 10, 20, 50, 100 și 200 monede. Stabilierea mizei cu care vrei să joci este primul pas pe care trebuie să îl faci – miza va fi selectată prin apăsarea butonului cu suma pe care vrei să o pariezi. 
  • Stânga – Butonul de Spin se află în partea stângă a ecranului și este ilustrat prin simbolul de Play și cele 2 săgeți. În apropierea butonului de Play se află butonul de Info care deschide tabelul de plăți cu regulile de joc. 
  • Sus – Atracția principală a ecranului de joc se află sus – cele 4 jackpot-uri progresive a căror valoare crește pe măsură ce joci. Pracitc, fiecare jucător care se joacă aceest slot în același timp cu tine contribuie la un Jackpot, al cărui mândru posesor poți să fii chiar tu!

Dice Roll gratis – simboluri și plăți

Simboluri dulci te așteaptă la Dice Roll demo, specifice păcănelelor clasice! În afară de fructe, vei mai vedea pe role și șeptari, clopoței, stele și bineînțeles, zarurile. Cele mai bine plătite fructe sunt strugurii și pepenii – 5 simboluri identice pe role îți aduc un câștig de 100 monede! Portocalele, prunele, lămâile și cireșele.

Câștigurile cele mai mari sunt aduse de restul simbolurilor. Steaua joacă rolul de simbol scatter, iar 5 stele îți aduc un premiu de 2.000 monede. Asta da câștig delicios! Simbolul wild este reprezentat de zaruri, iar 5 zaruri îți aduc un câștig de 750 monede. Șeptarii îți aduc și ei un premiu de 350 monede, iar clopoțeii 200 monede.

Aceste câștiguri au fost calculate cu miza minimă. Cu cât crești miza, cu atât te vei bucura de câștiguri mai mari. Aceasta este o regulă generală la orice joc, deci să ții minte acest lucru! Experimentează cu mizele din demo Dice and Roll și vezi ce ți se potrivește! 

Dice Roll demo – caracteristici speciale

Deja ai primit puține informații despre câteva simboluri speciale din  Dice Roll demo. Dar, mai sunt câteva funcții importante de care trebuie să știi! Sunt similare cu cele din Zodiac Wheel slot, un alt joc cee merită încercat!

  • Simbolul Wild – înlocuiește simbolurile clasice de pe role și formează cât mai multe combinații câștigătoare.
  • Simbolul Scatter – nu îți aduce acces la vreo specială, dar îți aduce cele mai mari plăți din joc. 
  • Gamble – Această funcție se activează în momentul unui câștig și îți aduce posibilitatea de a-ți dubla pe loc câștigul dacă ghicești culoarea unei cărți. Practic, vei avea o carte așezată cu fața în jos pe ecran iar tu va trebui să ghicești: să fie roșu sau negru?
  • Jackpot Progresiv – la joc Dice and Roll gratis ai posibilitatea de a pune mâna pe unul dintre cele 4 jackpot-uri progresive puse în joc. Vei avea în față 12 cărți așezate cu fața în jos și va trebui să întorci cărți până vei nimeri 3 cărți de aceeași culoare.Bonusul de inimă neagră este cel mai mare, vânat de toți jucătorii, însă doar norocul este cel care decide! 

Printre atâtea jocuri cu tematici nebune și funcții diverse, un joc ca Dice Roll demo este o oază de simplitate. Un slot lejer, la care nu trebuie să îți bați capul prea mult să înțelegi funcții, este cel mai bine venit după o zi stresantă! Experiența este enorm de palpitantă și îți recomandăm să îl încerci în varianta gratuită la noi pe site!