...

Dragon Reels

Dragon Reels slot aduce distracție înflăcărată și adrenalină maximă, în stil asiatic! Artificii, curtezane denumite „Yiji”, împărați, muzică și spiritul unui dragon antic te așteaptă să rotești la acest slot produs de nimeni altul decât EGT. Acum că ai calitate asigurată și oportunitate de a câștiga, hai să îți povestim cum exact joci Dragon Reels demo!

Păcănelele EGT sunt foarte îndrăgite de jucători de pe tot globul, fiind unul din producătorii cu vechime, specializați în sloturi clasice. Un exemplu este chiar Flaming Hot demo! Dar, asta nu înseamnă că nu fac jocuri tematice excepționale, precum această bijuterie.

Dragon Reels slot - salvează festivalul chinezesc
Click aici sa joci GRATIS Dragon Reels
icon producator
Producător Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
96,02%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
5
icon slot 777
Număr de role
4

Dragon Reels slot: dragoni mistici, mistere și festivale!

Dragon Reels slot este o păcănea bazată pe un festival chinezesc, unde un grup malefic vrea să distrugă spiritul dragonului ce oferă binecuvântări. Tu trebuie să ajuți la oprirea asasinatului pentru a îți primi recompensa!

Grafica din Dragon Reels gratis este plină de simbolistică chinezească – lampioane, decorațiuni, artificii și îmbrăcăminte tradițională. Muzica este și ea specifică acestei regiuni, întâmpinând fiecare simbol alături de o animație proprie. Simbolul Wild este de departe cel mai spectaculos și complex, dar vei vedea și tu asta.

Dacă vrei o distracție la fel de înflăcărată, ai și Ultra Hot Deluxe, unul din clasicele industriei de păcănele ca la aparate. Dar, ca să revenim la distracția noastră hot cu dragoni, hai să vedem cum plătește și ce structură are Dragon Reels slot!

Dragon Reels păcănea – structură și simboluri

Dragon Reels slot are structura clasică de 5×3, cu 25 de linii flexibile. Poți să alegi între 1, 4, 10, 20 și 25 de linii de câștig pentru a customiza jocul pentru preferințele tale. Ia în considerare că valorile pariului se schimbă odată cu acestea. RTP-ul este de 96,33%, iar volatilitatea este mare. Adică, vei avea câștiguri mari, dar ceva mai răruțe. Simbolurile  din Dragon Reels EGT plătesc destul de bine, după cum poți vedea mai jos:

 • Simbolul cu dragon – simbol Wild, valoare minimă 100 EGT, valoare maximă 5000 EGT. 
 • Simbolul dragonului auriu – simbol Scatter, valoare minimă 100 EGT, valoare maximă 2500 EGT.
 • Simbolul împăratului – valoare minimă 10 EGT, valoare maximă 1000 EGT.
 • Simbolul curtezanei – valoare minimă 10, valore maximă 750 EGT.
 • Simbolul tobelor chinezești și lampionului – valoare minimă 10 EGT, valoare maximă 400 EGT.
 • Simbolul artificiilor – valoare minimă 10 EGT, valoare maximă 200 EGT.
 • Simbolul A – valoare minimă 10 EGT, valore maximă 200 EGT.
 • Simbolurile K, Q, J, 10 și 9 – valoare minimă 10 EGT; valoare maximă 100 EGT.

Dragon Reels slot – funcții speciale

Dragon Reels slot are niște funcții sclipitoare, care fac jocul în mod considerabil mai distractiv. Iată-le mai jos!

 • Simbolul Wild – substituie orice simbol din Dragon Reels slot, cu excepția lui Scatter.
 • Rotiri Gratuite – simbolul Scatter, dacă pică de 3 ori ori, va declanșa modul Rotiri Gratuite și un multiplicator x2. Dacă mai prinzi încă odată declanșatorul pentru free spins, o să mai primești 5 rotiri gratuite adiționale.
 • Gamble – orice valoare sub 875 EGT poate să fie dublată, dacă alegi culoarea în mod corect a unei cărți. Dacă nu, vei pierde tot. Negru sau roșu – decide și simte adrenalina!
 • Jackpot Cards – Primul nivel (trifoi) are cea mai joasă, fiind urmat de  al doilea nivel (romb), al treilea (Inimă) și cel mai mare, al patrulea nivel (pică). Trebuie să alegi trei cărți de același fel din 12 pentru a avea un nivel selectat. 

Cu Dragon Reels free ai distracție, adrenalină și potențialul unor câștiguri consistente! Dar, dacă tot știi tehnicalitățile, cum joci în mod exact acest slot? Uite mai jos explicația!

Dragon Reels slot – cum joci?

Jocul Dragon Reels slot este creat, totuși, de EGT, cam exact ca The Story of Alexander gratuit, deci se joacă destul de similar. Folosind cercul din săgeți din stânga poți să rotești. Folosind extensia de sus, poți selecta numărul de rotiri care vrei să se dea automat, între 10, 20, 50, 100 și infinit. Același buton te va duce în ecranul de Gamble, unde poți să dublezi ce ai câștigat într-o rundă.

Folosind partea de jos, poți accesa meniul, unde ai mai multe detalii disponibile. De altfel, poți selecta și miza, între 25, 50, 125, 250 și 500 de credite EGT. Pe parcurs poți declanșa funcțiile de mai sus, de care poți să te folosești să câștigi mai mult. Asta este tot! Simplu și distractiv! 

Concluzie

În concluzie, Dragon Reels slot este o comoară orientală, care te ajută să cunoști alte culturi într-un mod distractiv, din care poți câștiga și ceva bani. Dar, ultima parte se poate întâmpla doar dacă joci la cazinouri! Suntem siguri că poți să găsești la noi câteva bonusuri cu rotiri gratuite de care să profiți. Poate chiar la jocuri EGT, din moment ce sunt așa de distractive! Acum, să ai mult spor la rotiri! 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.