Egypt Sky

Egypt Sky demo îți aduce magia aventurilor stil Indiana Jones direct pe ecran! Nu ai cum să te saturi de păcănele cu tematică egipteană, mai ales când sunt atât de bune ca aceasta! O să călătorești pe mări periculoase către secretele din Piramide, care te așteaptă să le descoperi! Bineînțeles, vei descoperi și comorile îngropate adânc cu acestea. Așa că, haide să te pregătim de această aventură cu păcănele Egypt Sky!

Iar dacă vrei să joci ceva asemănător, poți încerca Book of Ra deluxe la noi pe site! De data aceasta, nu vei înfrunta numai secrete pentru a ajunge la câștiguri, ci vei obține și o carte magică!

Joacă Egypt Sky demo și descoperă secrete și comori antice acum!
Click aici sa joci GRATIS Egypt Sky
icon producator
Producător Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
96,30%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
40
icon slot 777
Număr de role
5

Cum joci Egypt Sky demo?

Să te joci Egypt Sky demo este foarte simplu! Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul din dreapta pentru a da start rotirilor norocoase. Poți să vezi asta ca rezolvarea unui puzzle într-o piramidă, cu simboluri ce trebuiesc potrivite! Simte adrenalina fiecărei rotiri și a pericolului ce pândește în colțurile fiecărei încăperi din piramidă!

La Egypt Sky slot ai o balanță de 100000 credite EGT, alături de un meniu unde poți selecta pariul. Ai de ales între 40, 80, 200, 400 sau chiar 800 de credite EGT. Nu uita că, dacă pariezi mai puțin, vei câștiga o sumă care să se potrivească! Dacă pariezi mai mult, vei câștiga automat mai mult! Dar asta înseamnă că și pierderile sunt egale.

După fiecare rotire vei avea de făcut o alegere – să încasezi suma câștigată sau să o dublezi. Dar, dacă nu alegi culoarea potrivită, vei pierde întreaga sumă din rotire! Așa că, alege cu grijă. Aceasta este o funcție specială a Egypt Sky demo – un fel de forțe magice bine intenționate care te ajută să dezgropi secretele Egiptului Antic! Haide să le detaliem puțin, alături de alte aspecte importante.

Structură și simboluri Egypt Sky free

Structura Egypt Sky demo este de 5×4, având un RTP de 96,30%. Volatilitatea este echilibrată, de 3/5. Asta înseamnă că o să beneficiezi de câștiguri medii, într-un interval de timp moderat. Slotul acesta este perfect pentru un stil de joc responsabil. Ai 40 de linii pe care poți să câștigi, sporindu-ți șansele. Simbolurile au valori destul de bune, după cum poți vedea mai jos:

 • Simbolul Wild – substituie orice simbol, înafară de simbolul scatter;
 • Simbolul Scatter – valoare minimă 200 EGT, valoare maximă 800 EGT;
 • Simbolul faraonul –  valoare minimă 50 EGT, valoare maximă 2000 EGT;
 • Simbolul Cleopatrei –  valoare minimă 20 EGT, valoare maximă 500 EGT;
 • Simbolul caleștii regale egiptene –  valoare minimă 20 EGT, valoare maximă 400 EGT;
 • Simbolul corabiei –  valoare minimă 15 EGT, valoare maximă 200 EGT;
 • Simbolul scarabeului –  valoare minimă 10 EGT, valoare maximă 125 EGT;
 • Simbolurile literelor A, K, Q –  valoare minimă 5 EGT, valoare maximă 100 EGT;

Bineînțeles că simbolul faraonului și cel al reginei Cleopatra îți oferă cele mai multe credite EGT! Totuși, mai sunt câteva lucruri care îți afectează câștigurile – funcțiile speciale! Haide să vedem exact cum anume funcționează acestea.

Funcții speciale Egypt Sky demo

Egypt Sky demo se bucură de un stil de joc alert, plin de funcții speciale. Iată mai jos modurile de joc care fac acest slot cu adevărat special:

 • Modul rotiri gratuite – dacă prinzi pe tabla de joc 3 sau mai multe simboluri Scatter, dei declanșa modul de rotiri gratuite. Astfel că, 3 simboluri îți vor aduce 3 rotiri, 4 simboluri vor echivala cu 5 rotiri, iar cea mai mare valoare de 5 simboluri scatter va oferi 7 rotiri gratuite!
 • Simbolul Expandabil –  dacă îți pică un simbol Wild pe rolele 2,3 sau 3, acesta se va extinde pe toate pozițiile rolei. Va rămâne astfel până la finalul rotirilor tale gratuite. Apoi, modul de rotiri gratuite nu poate să fie redeclanșat.
 • Jackpot Cards – este un mod care se desfășoară pe patru niveluri. Nivelul 1 (treflă) este considerat ca având cea mai joasă valoare, apoi ai nivelul 2 (caro), nivelul 3 (cupă) și nivelul 4 (pică), care este cel mai înalt. Oricare din acestea este declanșat aleatoriu, după ce alegi cărți până ajungi la 3 de același fel.
 • Gamble – alegând culoarea corectă între roșu și negru, poți dubla orice câștig egal sau mai mic de 1400 EGT. 

Acestea sunt funcțiile care te vor ajuta în călătoria ta spre adevăr și câștiguri! Dacă mai vrei însă o călătorie, la fel fe palpitantă, încearcă și un Superbet bonus fără depunere! Primești 567 de rotiri gratuite, dintre care peste jumătate sunt la un slot cu tematică Egipteană, la fel de bun ca Egypt Sky Online!

Merită să mergi într-o aventură cu  Egypt Sky demo?

Egypt Sky demo te transportă într-o aventură în timp, în lumea faraonilor și a zeilor mitici. Sub fiecare simbol se ascund comori, secrete și pericole. Vei reuși oare să ajungi la comoară? Sau forțe ascunse te vor opri? Fiecare parte a acestui slot te va duce să explorezi Egiptul Antic.

De altfel, Egypt Sky demo este creat de EGT: unul dintre cei mai mari producători de păcănele din industrie! Fiind cunoscuți pentru sloturi clasice, dar și pentru cele despre Egiptul Antic, nu ai de ce să-ți faci griji în legătură cu calitatea sau oportunitățile de câștig! Simplitatea designului, armonia culorilor și sunetele întregesc atmosfera și îți fac călătoria de neuitat. 

Sunetul fiecărei rotiri este cel clasic, iar când prinzi în lasso-ul tău un câștig, vei fi întâmpinat de o muzică cu inspirație egipteană. Aceasta se schimbă în funcție de simboluri și sumă – de la ceva mai ușor, la muzică mai rapidă care te umple de suspans, apoi la genul de sunet care apare atunci când descoperi comorile! 

Păcăneaua Egypt Sky EGT este ea însăși o adevărată comoară! Te asigurăm că, nu numai că o să te distrezi copios, dar o să fii și uimit de funcțiile distractive și povestea din spate! Iar dacă vrei să te joci la nivelul următor, slotul este disponibil la Vlad Casino! Poate că vampirul Vlad nu o să te acompanieze din cauza soarelui puternic, dar îți va da o mână de ajutor fără vreun dubiu!

Concluzii

Un aventurier bun se pregătește foarte bine înainte să se avânte în Egypt Sky demo! Așa că, acest articol este perfect pentru tine. Ia-ți harta și pregătește-te de una dintre cele mai distractive călătorii! Te asigurăm că nu o să regreți. Acestea fiind spuse, îți urăm mult succes la păcănit!