French Roulette

Joacă-te acum French Roulette gratis pe RotiriGratuite!

French Roulette NetEnt
Click aici sa joci GRATIS French Roulette
icon slot 777
Număr de role
-
icon linii de plata
Linii de plată
-
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
-
icon slot rtp
RTP
97.3
icon jackpot
Jackpot Progresiv
-
icon scatter
Simbolul Scatter
-
icon producator
Producător Joc
Netent

Ruleta franceză este privită de jucătorii experimentați drept versiunea originală a jocului de ruletă. Acest tip de joc de masă este nelipsit din cazinourile tradiționale, dar și din cele online, fiind extrem de apreciat pentru câștigurile pe care le oferă. Nu de puține ori s-a spus faptul că ruleta franceză avantajează de cele mai multe ori jucătorul – te provocăm să încerci ruleta franceză gratis pe rotirigratuite.ro să te convingi de acest lucru!

French Roulette NetEnt – grafică și ecran de joc

NetEnt este unul dintre producătorii renumiți pentru grafica jocurilor pe care le lansează. French Roulette are o grafică modernă și realistă – ai impresia că te afli în fața unei mese de ruletă reală, într-o sală de jocuri de noroc. Fiecare detaliu este pus la punct pentru o experiență cât mai bună a jucătorului- masa a fost fixată în unghiul potrivit ca să simți ca și cum ai sta la masă. Din punct de vedere al graficii și al modului în care a fost conceput ecranul de joc, putem spune că NetEnt are un mare avantaj față de competitorii săi. Încearcă ruleta franceză gratis și bucură-te de atmosfera inedită creată de acest producător!

French Roulette – RTP de 97.3%

Payout-ul nu este atât de important la jocurile de masă așa cum este la sloturi, însă trebuie să menționăm faptul că French Roulette NetEnt se poate lăuda cu un RTP de 97.3%. Asta înseamnă câștiguri mai mari din start, însă vei vedea că cele mai mari câștiguri la ruletă nu vin din payout, ci din alegerile pe care le faci, iar aici intervin strategiile pe care le poți aplica pentru a face pariuri inspirate și câștigătoare.

French Roulette NetEnt – cum joci?

Înainte de a vedea cum joci ruleta franceză, ar trebui să spunem că există diferențe între această versiune și cea europeană. Diferențele sunt vizibile mai ales la modul în care masa a fost împărțită. Dacă ești obișnuit cu versiunea europeană, îți recomandăm să începi cu ruleta franceză gratis pentru a vedea exact cum sunt așezate zonele de pariere. Ca să joci online French Roulette NetEnt trebuie să te folosești de butoanele din partea de jos a ecranului – jetoanele pentru a paria și masa pentru a plasa pariurile. Tot ce trebuie să faci este să iei un jeton și să îl plasezi pe numărul sau zona favorită – vei vedea că în momentul în care duci jetonul într-o căsuță, ți se va afișa miza minimă și câștigul posibil. Miza minimă este de 0.10, iar cea maximă de 5.000 monede, jetoanele cu care poți juca sunt 1, 5, 10, 25, 50, 100 și 500. După ce ai plasat pariurile, nu îți mai rămâne altceva de făcut decât să apeși butonul de Spin din partea dreaptă-jos a ecranului.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre ruleta franceză, reguli de joc și plăți, poți accesa tabelul de plăți prin apăsarea butonului din partea stângă-jos, ilustrat cu ”i”. Înainte de plasarea pariurilor, îți recomandăm să analizezi și statisticile – o parte din ele vor fi afișate mereu în partea dreaptă-sus a ecranului, însă dacă mergi în partea stângă-jos, lângă butonul de info, există un buton special care deschide o pagină de statistici cum ar fi: procentul de câștig pentru roși/negru, pentru număr par/impar, numerele cele mai frecvent, etc. Profită de aceste statisici și fă pariuri inspirate!

Ruleta franceză gratis – cote de pariere și plăți

Plățile se realizează în funcție de pariurile pe care le faci. Vei vedea în tabelul de plăți că sunt menționate toate tipurile de pariuri și cotele de plăți. În ordinea celor mai profitabile, iată cum arată aceste cote: straight – 35:1, split – 17:1, three line – 11:1, corner – 8:1, six line – 5:1, column și dozen – 2:1, red/black, even/odd, 1-18/19-36 – 1:1. Pariurile care plătesc cel mai bine sunt și cele mai greu de atins. Este mult mai ușor să ghicești dacă numărul câștigător va fi par sau impar sau cuprins într-un anumit interval decât să ghicești exact numărul. Însă dacă folosești statisticile și strategiile pentru jocurile de ruletă și prinzi și o zi norocoasă, s-ar putea să te îmbogățești.

French Roulette – caracteristici speciale

Jocul de French Roulette NetEnt are 2 caracteristici de care ar fi bine să profiți. Vorbim de regulile En Prison și Le Partage. Funcția de Le Partage este specifică jocului de ruletă franceză și spune că dacă bila aterizează pe zero, iar tu ai pariat pe număr par/impar, roșu/negru sau numere mari/mici, jumătate din suma pe care ai pariat-o îți este returnată. În această situație, avantajul casei scade la 1.35%, iar asta înseamnă câștiguri mai mari pentru tine. Funcția En Prison îți ține miza blocată pe un pariu original, iar dacă iese câștigător același pariu, întreaga miză îți este returnată. Aceste 2 caracteristici le găsești doar la jocul de ruletă franceză și îți cresc considerabil șansele de câștig.

Concluzii

În concluzie, dacă ești un iubitor al jocurilor de masă și în special al jocurilor de ruletă, te provocăm să testezi jocul de French Roulette pentru că te vei distra și vei pune mâna și pe niște câștiguri semnificative. Începe cu o variantă de ruletă franceză gratis pentru încălzire, iar în momentul în care crezi că ai găsit strategia câștigătoare, treci la varianta cu bani pentru a te bucura de câștiguri reale!