Garden of Riches

Garden of Riches slot pare scos dintr-un film fantastic, cu o poveste de dragoste epică! Cunoaște personajele și profită de șansa de a revendica o coroană mitică, ce are o valoare incomensurabilă. Ți-am captat atenția? Hai să vedem toate detaliile despre acest joc! De altfel, la noi poți să încerci o grămadă de păcănele online gratis – să înceapă distracția!

Joacă Garden of Riches slot gratis aici!
Click aici sa joci GRATIS Garden of Riches
icon producator
Producător Joc
Novomatic
icon scatter
Simbolul Scatter
NU
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
94,25%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
5
icon slot 777
Număr de role
3

Garden of Riches slot: pietre prețioase, magie și dragoste te așteaptă!

Garden of Riches slot se bazează pe elemente foarte luxoase pentru a te transporta într-o lume la prinților și prințeselor. Simboluri în formă de pietre prețioase, trandafiri din aur, un inel magic și o coroană transmisă din generație în generație aduc magie acestei păcănele. Iar detaliile aurii accentuează în mod clar bogățiile ce se ascund în acest castel! 

De altfel, dacă nu ai aflat deja, Garden of Riches free este produs de Novomatic. Unul dintre cel mai cunoscuți producători, dar și printre cei mai creativi! Deci, dacă întâlnești un slot de la acest creator de jocuri, să știi că este calitativ. Nu sunt așa de populari și apreciați degeaba! Queen of Hearts Novomatic este un alt joc similar de la ei, pe care merită să îl încerci!

Cum joci Garden of Riches gratis?

Să joci Garden of Riches slot este destul de intuitiv. Folosind butonul pe care scrie START poți să începi să rotești. Dacă nu vrei să o faci manual, treci direct la butonul AUTO, care va da rotirile pentru tine. Simbolul domniței este cel mai important, deoarece îți poate aduce runde de joc în plus sau chiar un jackpot!

Dacă te simți norocos, Garden of Riches demo îți oferă șansa să îți dublezi câștigul cu riscul de a pierde tot prin funcția GAMBLE. Este important să ții minte că nu poți să utilizezi această funcție dacă ești în timpul rotirilor gratuite, ai un câștig mai mare de 2000 sau folosești funcția AUTO. Cel mai bine este să dai rotirile manual și să te decizi dacă vrei să riști sau nu.

De asemenea, poți seta pariul dorit folosind butonul pe care scrie „Miză Totală” între 2,00 și 15,00. Asta îți permite o experiență customizabilă, potrivită pentru orice buzunar. Apropo, dacă vrei să încerci încă ceva de la Novomatic, dar de data aceasta cu 40 de linii de câștig, poți să alegi Mega Joker! Cu atât mai bine dacă îți plac păcănelele mai clasice.

Garden of Riches slot – structură și simboluri

Garden of Riches slot are o structură foarte des întâlnită, de 5×3, unde 10 linii fixe de câștig te pot ajuta să iei premiul cel mare acasă. RTP-ul este de 94,25%, iar volatilitatea este mare. Asta înseamnă că vei câștiga mai rar dar când o veo face, suma o să fie consistentă. Simbolurile plătesc destul de bine chiar și pe miza minimă, după cum poți vedea:

  • Simbolul domniței –  valoare minimă 2,00, valaorea maximă 100.00.
  • Simbolul prințului –  valoare minimă 1,00, valoare maximă 40.00.
  • Simbolul coroanei, inelului și trandafirului – valoare minimă 3.00, valoare maximă 30.00.
  • Simbolul A și K – valoare minimă 2.00, valoare maximă 20.00.
  • Simbolul Q, J și 10 – valoare minimă 1.00, valoare maximă 10.00.

Destul de bine, nu? Dacă vrei să continui cu o poveste chiar și mai dulce, poți încerca Sweet Bonanza demo! Acum, hai să vedem care sunt funcțiile care te vor ajuta să câștigi!

Funcții speciale din jocul de păcănele tematice Garden of Riches

Garden of Riches slot nu are multe funcții speciale, dar sunt câteva mecanisme ce te pot ajuta să câștigi mai mult și des:

  • Jackpot – dacă îți pică o tablă full de simboluri ale domniței o să câștigi un jackpot uriaș, de peste 10 000 de credite!
  • Gamble – ți-am zis deja că poți să-ți dublezi câștigul. Dacă folosești butonul de Gamble o să ai de ales între 2 cărți colorate – negru și roșu. Dacă alegi corect sau greșit depinde de noroc!
  • Rotiri gratuite – dacă îți pică între 3 și 5 simboluri ale domniței vei avea de dat 10 rotiri gratuite, din partea casei!

Deci, cu Garden of Riches demo nu te poți plictisI! Ai atâtea efecte sclipitoare și simboluri interesante cât să te țină ocupat destul!

Concluzie

Garden of Riches slot este o păcănea tematică interesantă, care îmbină romantismul cu misterul. Iar noi în mod clar o recomandăm! Dar, dacă vrei ceva cu mai multă aventură, încearcă Book of Ra free! Aici nu te vei întâlni cu nobilimea, ci cu mumii și zei antici. Orice alegi, noi îți urăm succes la rotiri!