Haul of Hades

Astăzi suntem aici ca să îți spunem despre o nouă păcănea – anume Haul of Hades gratis! Trebuie să recunoaștem că Novomatic s-a întrecut pe sine de data aceasta! De fapt, să fim chiar foarte onești cu tine, nu doar cu această păcănea, ci cu mult altele. Poți să verifici chiar tu niște păcănele Maxbet tentante, printre care o să găsești chiar și sloturi de la Novomatic, precum acesta propus de noi!

Să știi că poți să găsești varianta gratuită a Haul of Hades slot la noi pe site, ca să îl încerci înainte de orice pas mai mare. Imaginează-ți că citești harta Tărâmului de Dincolo înainte să te aventurezi în el – o să știi deja cele mai bune cotituri și drumuri. Așa că, dă la schimb un bănuț pentru trecerea peste râul Styx care te separă nu numai de Lumea Viilor, ci și de câștigurile tale, și aventurează-te în regatul lui Hades. Dacă vrei, poți să înfrunți câinele cu trei capete care păzește intrarea din spate, dar noi nu recomandăm!

haul of hades gratis print
Click aici sa joci GRATIS Haul of Hades
icon producator
Producător Joc
Novomatic
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
96,01%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
40
icon slot 777
Număr de role
5

Merită să joci Haul of Hades Novomatic?

Noi suntem de părere că da, Haul of Hades gratis merită fiecare rotire! Și suntem gata să îți argumentam și de ce. Păcănelele bazate pe mitologie au început să prindă din ce în ce mai multă popularitate, fiind jocuri unde poți câștiga sume ca cele din palatul Olimpului! 

Tărâmul în care ești transportat este unul sumbru, cu diferite nuanțe de gri și verde peste negru. În depărtare se află chiar palatul celui care guvernează această dimensiune, Hades, zeul morții și rege al Lumii de Dincolo. Tabla de joc are un stil care lasă să se vadă trecerea timpului, arătând cât de antică este lumea în care este plasată. Uneori un corb, semn al sfârșitului, trece prin partea superioară a ecranului. Sunetele aripilor lui sunt destul de puternice, la fel și sunetele tunetelor și fulgerelor, care luminează tabla de joc. O altă sursă de lumină este reprezentată și de butoanele care îți arată numărul de linii, care acționează și drept torțe. Muzica întregește ambientul, făcând totul să pară o aventură epică ca în filmele și poveștile cu semizei.

Nu o să fii singur, totuși! O să te întâlnești cu Atena (zeiță a înțelepciunii și curajului), cu Zeus (zeul cerului și regele tuturor zeilor) și Persefona (regina Lumii de Dincolo și zeița primăverii) pe parcursul călătoriei tale spre un jackpot mortal. În același timp, pașii tăi sunt urmăriți chiar de către Hades. Înfruntă provocările care îți ies în cale cu păcănele Haul of Hades gratis! Totuși, dacă sloturile cu zei nu sunt pentru tine, noi avem o altă sugestie! Poți încerca Lucky Lady’s Charm Deluxe Novomatic, unde aventura este înlocuită de o oază pașnică și multă relaxare!

Structură și simboluri Haul of Hades gratis

Structura Haul of Hades gratis este cea obișnuită, de 5×3, având un RTP de 96.01% – asta înseamnă că suma cumulativă/ jucători este destul de mare! Volatilitatea jocului este scăzută, ceea ce înseamnă că vei câștiga ceva mai puțin, dar des. Nouă ni se pare potrivit pentru tematica slotului – câte un câștig la fiecare încercare de pe drumul spre comoara lui Hades!

Acum, hai să vorbim despre simboluri! Acestea par antice, iar culorile nu sunt uniforme, arătând trecerea timpului. În Haul of Hades demo ai următoarele simboluri, gata să te asiste sau să te încetinească în aventura ta:

 • Simbolul lui Hades – valoare minimă de 0,04, valoare maximă de 0,50 credite
 • Simbolul Atenei – valoare minimă de 0,05, valoare maximă de 0,30 credite
 • Simbolul lui Zeus – valoare minimă de 0,03, valoare maximă de 0,40 credite
 • Simbolul Persefonei – valoare minimă de 0,05, valoare maximă de 0,20 credite
 • Simbolul Haul of Hades – valoare minimă de 0,10, valoare maximă de 10,00 credite
 • Simbolul A – valoare minimă de 0,05, valoare maximă de 0,15 credite
 • Simbolul K – valoare minimă de 0,04, valoare maximă de 0,14 credite
 • Simbolul Q – valoare minimă de 0,03, valoare maximă de 0,13 credite
 • Simbolul J – valoare minimă de 0,02, valoare maximă de 0,12 credite
 • Simbolul cu numărul 10 – valoare minimă de 0,01, valoare maximă de 0,11 credite

Dacă prinzi simbolul lui Hades, care este simbolul Wild, întreaga coloană te va anunța de acest lucru! De altfel, când prinzi simboluri consecutive cu zei, vei putea să le vezi întreg corpul și îmbrăcămintea demnă de o zeitate!

Funcții speciale ale Haul of Hades gratis

Haul Hades gratis este un joc destul de simplu, așa că nu putem spune că are enorm de multe funcții speciale. Dar, cele prezente au fost foarte bine executate de Novomatic și noi ți le vom prezenta ție în continuare:

 • Simbol Teanc Mare – acestea apare aleatoriu cu fiecare rotire, iar figura va fi a unuia din cei patru zei. El crește șansele de câștig și ocupă un întreg rând.
 • Bonus joc gratuit – pe rolele 2, 3 sau 4 pot apărea simbolurile Free Spins. Dacă toate pozițiile de pe aceste role prezintă acest simbol, vei câștiga 7 rotiri gratuite! La acestea va fi ales și un simbol teanc mare pentru toate jocurile câștigate. 
 • Gamble – cu funcția gamble (dublaje) poți să îți dublezi câștigul, sub o singură condiție – trebuie să alegi culoarea potrivită. Vei avea de ales între negru sau roșu, așa că bazează-te pe instinctul tău și fă selecția corectă!

Destul de simplu, nu? Când ai funcțiile explicate, e mult mai ușor să urmărești rolele, deoarece știi exact ce ar trebui să pice ca să declanșeze un Big Win. Acum hai să trecem la ceva concret – cum se joacă Haul of Hades slot?

Haul of Hades gratis – cum joci?

Timpul să îți explicăm cum se joacă exact Haul of Hades gratis! Primul și primul lucru pe care îl faci este să dai pe butonul de start – acesta o să declanșeze rotirile, pe care poți să le pui pe modul automat folosind butonul mai din stânga. Folosind meniul poți să vezi succint informații despre acest slot, inclusiv valori, cele 40 de linii de plată și descrieri ale funcțiilor. Dacă prinzi o rotire norocoasă, butonul din care selectezi miza se va transforma în unul de Gamble, prin care ai șansa de a dubla câștigul. Și, dacă tot am explicat deja ce fac funcțiile mai sus, nu există motiv să nu începi cu prima ta rotire!

Concluzii

Noi sperăm că ți-a plăcut Haul of Hades gratis și că ești complet lămurit privind slotul! Suntem convinși că o să ajungi un expert în păcănele mitologice în scurt timp – și dacă tot vorbim de păcănele cu zei Haul of Hades și altele de genul acesteia, mai avem un joc similar pentru tine! La noi pe site găsești Power of Gods: Hades demo, ca să mai alternezi între păcănele cu tema ta preferată!