Plenty on Twenty

Joacă-te acum Plenty on Twenty gratuit pe RotiriGratuite!

Plenty on Twenty free
Click aici sa joci GRATIS Plenty on Twenty
icon producator
Producător Joc
Novomatic
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
NU
icon slot rtp
RTP
95.61%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
0
icon linii de plata
Linii de plată
20
icon slot 777
Număr de role
5

Dacă ești fan sloturi cu grafică distractivă și în același timp vrei tema clasică cu fructe, atunci îți recomandăm Plenty on Twenty Novomatic. Este un joc captivant, cu câteva funcții speciale care îți sporesc șansele de câștig. Nu ne crezi? Joacă și tu Plenty on Twenty gratis pentru a testa un slot superb!

Ecranul de joc la Plenty on Twenty free

Grafica de top și animațiile amuzante sunt primele trăsături care ies în evidență la Plenty on Twenty demo. Fiecare simbol reprezintă un personaj, iar fiecare are propria sa mimică. Acestea sărbătoresc de fiecare dată când se află într-o combinație câștigătoare.

Plenty of Twenty Novomatic este astfel un slot interactiv, care te va distra la fiecare rotire. De asemenea, este și un joc simplu, având structura clasică de 5 role și 3 rânduri. 

Modul de joc este cel pe care probabil îl cunoști de la jocurile pe care le-ai mai încercat. Ai la vedere toate butoanele de care ai nevoie. Trebuie doar să setezi miza și să apeși butonul de start. Există și un buton de joc automat și butonul de meniu. Despre acestea vom discuta oricum mai în detaliu într-un capitol special. 

În afară de butoane, la Plenty on Twenty gratis mai poți vedea informații precum miza setată și soldul curent. Se mai văd, la marginile rolelor, liniile de plată. 

Cât plătește Plenty on Twenty Novomatic?

Plățile jocului sunt decente. Plenty on Twenty demo o rată de câștig de 95,61%. Plenty on Twenty free este un joc care merită încercat și pe bani reali! Are o volatilitate mare, ceea ce înseamnă că jocul plătește rar, dar câștigurile sunt mari.

Plenty on Twenty gratis are 20 de linii de plată fixe, deci nu ai posibilitatea să modifici numărul, adică să joci cu mai puține linii de câștig. Mizele slotului sunt de la foarte mici, 0,2 fise per pariu, la foarte mari. La Plenty on Twenty Novomatic, miza maximă este de 40 de fise per pariu.

Cum se joacă Plenty on Twenty gratis?

Este foarte simplu să te distrezi cu Plenty on Twenty free! Așa cum am menționat și mai sus, tot ce trebuie făcut este să setezi pariul și să rulezi rolele.

Setarea pariului se face prin butoanele – și +. Poți apăsa și pe valoarea mizei pentru a deschide fereastra cu pariurile prestabilite. Acest buton devine butonul Gamble după o rundă câștigătoare. Aceasta este o funcție despre care vom discuta într-un alt capitol. De asemenea, poți seta direct miza maximă.

Pentru a porni runda, apasă butonul Start din dreapta. În timpul învârtirii, în același loc, apare butonul prin care grăbești terminarea rotirii. Dacă runda este câștigătoare, trebuie să apeși pe Încasare, un alt buton care ia locul acestuia din urmă.

Există și un buton on/off pentru modul automat, unde nu mai trebuie să apeși de fiecare dată pentru a porni o nouă rundă și pentru a încasa. Acesta nu are nicio altă funcție, adică nu poți seta un număr de runde și alte condiții de oprire a seriei. De asemenea, nu poți juca funcția Gamble dacă ai setat modul automat.

Butonul de meniu al Plenty on Twenty free se află în partea din stânga. De aici poți consulta mai multe informații despre joc, precum tabela de plăți și reguli și poți face câteva setări generale.

Plenty on Twenty gratis – simboluri și plăți

Simbolurile Plenty on Twenty free sunt cele clasice ale sloturilor, deși înfățișarea lor este inedită. Mai mult, se plătesc în modul tradițional, doar de la stânga la dreapta, dacă se află în combinații de cel puțin 3 simboluri similare pe o linie de plată.

Astfel, poți câștiga următoarele sume:

  • Clopoței: până la 800 de fise;
  • Pepeni și Prune: până la 400;
  • Lămâi, Portocale și Cireșe: până la 200.

Aceste sume sunt cele maxime, pentru 5 simboluri într-o combinație câștigătoare și pentru miza maximă de 40 de fise. Desigur, mai puține simboluri pe o linie de câștig înseamnă plată mai mică. Cea mai mică plată la Plenty on Twenty Novomatic este a Lămâilor, Portocalelor și Cireșelor, unde la 3 simboluri câștigătoare primești jumătate din miza ta.

Mai există și câteva moduri speciale pentru câștig, iar acestea îți vor aduce cele mai bune plăți.

Plenty on Twenty Novomatic – speciale

Deși specialele la Plenty on Twenty demo nu sunt multe, ele îți vor aduce sume frumoase. Jocul nu are rotiri gratis, dar are alte funcții care îți vor rotunji plățile:

  • Simbolul Wild: este reprezentat de Șeptar. Substituie toate simbolurile, mai puțin simbolul Scatter. Separat, dacă se găsește singur în combinații câștigătoare, aduce plăți de până la 2.000 de fise.
  • Simbolul Scatter: este ilustrat prin Stea. Plătește oriunde, indiferent de liniile de plată și de pozițiile sale pe role. Este nevoie de minim 3 Stele pentru a genera un câștig. Plata maximă este de 20.000 de fise, deci mult mai mare decât orice altă plată. Aceasta nu aduce speciala (runda bonus)
  • Gamble: nu lipsește funcția de dublaje (funcția Gamble). Am vorbit mai sus de aceasta, menționând doar locul de unde poți juca. Dar ce presupune Gamble? După apăsarea butonului, se va deschide o fereastră unde va trebui să apeși pe roșu sau negru, acestea fiind culorile cărților de joc. Va fi aleasă, la întâmplare, o carte. Dacă ghicești culoarea, câștigul din rundă va fi dublat. Poți juca mai multe runde de acest fel, iar de fiecare dată, va fi dublat câștigul anterior. Astfel, câștigul poate fi exponențial. Totuși, pentru că se numește ”Gamble”, implică și un risc. Dacă nu ghicești culoarea, pierzi tot câștigul. Așadar, este o funcție care trebuie folosită cu precauție. Dublajele sunt oricum opționale, poți să nu joci deloc.

Concluzii

Plenty on Twenty demo este un joc simplu și captivant prin grafica sa. Cu cele câteva trăsături speciale, va reuși să te țină în priză și să ofere o experiență bună de joc. La fel ca orice joc Novomatic, are un mod foarte simplu de funcționare și este optimizat pentru orice dispozitiv. Astfel, îl poți juca atât pe laptop sau desktop, cât și pe mobil. Așadar, joacă Plenty on Twenty gratis pe RotiriGratuite.ro și câștigă cu ajutorul fructelor, șeptarilor și stelelor!