...

The Story of Alexander

The Story of Alexander demo este, și trebuie să admitem, unul dintre cele mai bune sloturi istorice disponibile jucătorilor. Atenția la detaliu, povestea intrigantă și culorile vii te transportă direct în acea lume. Alexandru cel Mare este pe cale să cucerească lumea – croiește-ți destinul într-o eră a războaielor și imperiilor pierdute! Strânge comori de tot felul și construiește-ți și tu un imperiu al tău!

Nu uita că avem disponibile pe site și păcănele mai clasice, precum Shining Crown gratis! Astfel, poți menține tema bogățiilor și aurului în continuare, dar într-un joc ceva mai simplu. Acum, hai să îți spunem tot despre The Story of Alexander slot!

The Story of Alexander demo - un slot cu aventuri și lupte antice!
Click aici sa joci GRATIS The Story of Alexander
icon producator
Producător Joc
EGT
icon scatter
Simbolul Scatter
DA
icon jackpot
Jackpot Progresiv
DA
icon slot rtp
RTP
96,02%
icon rotiri gratuite
Rotiri Gratuite
DA
icon linii de plata
Linii de plată
5
icon slot 777
Număr de role
4

The Story of Alexander demo: construiește-ți un imperiu!

În The Story of Alexander demo ești transportat în Macedonia, unde un tânăr rege trebuie să stabilizeze un întreg regat după asasinarea tatălui său. Tu îi vei urmări povestea și dicta viitorul cu spin-urile tale! Până la urmă, orice campanie de război are nevoie de resurse. Apropo, călătoria te va duce și în Egipt – dacă o să te impresioneze, încearcă Egypt Sky demo! O să călătorești chiar și mai întrecut, în Egiptul Antic, unde poți să descoperi o grămadă de secrete.

Fundalul este reprezentat de către vegetația ce înconjoară castelul. Tabla de joc din The Story of Alexander gratis este din marmură sculptată cu modele grecești, iar simbolurile sunt extraordinar de detaliate. Îl poți vedea chiar pe Alexandru, comorile și artefactele din palatul său, dar și oamenii din curtea sa. Atmosfera vie pare că te transpune și mai mult în acest imperiu, unde strategiile militare geniale se îmbină cu frumusețea și armonia.

Muzica epică adaugă la această atmosferă, iar graficile sunt animate foarte fluid. Calul este gata să te poarte într-o aventură epică, elefanții sunt îmbrăcați în haine iar fiecare artefact, sabie sau cufăr are o aură magică în jur. Până la urmă, producătorul The Story of Alexander demo este chiar EGT, acum cunoscut sub numele de AmusNet Interactive! Așa că, ai calitate garantată!

Cum mergi în bătălie cu The Story of Alexander EGT?

The Story of Alexander demo te va purta prin toată lumea – prin cuceririle regelui, devenit acum împărat, din Europa până în Africa și Asia. Dar, până la urmă, ai nevoie de un plan de bătaie, nu? Astfel că, noi îți vom povesti totul despre cum merge acest slot. Între timp, tu îți vei putea face strategia potrivită stilului tău de joc!

Pentru a începe să joci, dă click pe rotița din dreapta ecranului. Extensia din sus te lasă să alegi un număr de rotiri automate, care pot să fie până la infinit. La sfârșitul unei runde, aceasta se transformă într-un buton de GAMBLE, cu ajutorul căreia poți să îți dublezi câștigul.

Cu ajutorul meniului de jos poți modifica miza din jocul de păcănele istorice The Story of Alexander. Poți să alegi între 50, 100, 250, 500 și 1000 credite EGT. Ai destule credite în sold ca să te joci cum vrei tu cu pariul. Să joci este destul de ușor, dar să știi că mai sunt lucruri de care să ții cont – hai să vedem despre ce este vorba!

The Story of Alexander demo – structură

Structura din The Story of Alexander demo este ceva mai diferită față de jocurile cu care te-ai obișnuit produse de EGT. Ai o strcutură de 5×4, alături de 50 de linii de câștig. Acestea sunt flexibile – poți alege 1, 10, 20, 30 sau 50. Atenție, totuși! Dacă schimbi numărul, și mizele disponibile se vor schimba. RTP-ul este de de 96,02%, destul de măricel pentru jocurile acestui producător, și nu numai. Dacă iei ca exemplu Columbus Deluxe slot, produs de Greentube, vei observa un RTP mai mic. Asta nu înseamnă că scad șansele de câștig! Volatilitatea este medie, deci rata câștigurilor raportate la timp este echilibrată.

Simboluri disponibile

The Story of Alexander demo are simboluri foarte interesante, care prind viață chiar sub ochii tăi. Valorile lor sunt și ele bune. Simbolul lui Alexandru cel Mare plătește cel mai bine, valoarea sa minimă fiind de 10 credite EGT, iar cea maximă de 250 credite. Aceleași valori le are și simbolul lui Parysatis, soția sa, care încearcă să-și evite soarta – otrăvită de către una din celelalte soții ale împăratului. Pe lângă aceste două simboluri care nu se sfiesc să plătească, mai ai următoarele:

  • Simbolul comorii și al elefantului – valoare minimă 25, valoare maximă 150.
  • Simbolul armurii și vazelor – valoare minimă 20, valoare maximă 125.
  • Simbolurile A și K – valoare minimă 20, valoare maximă maximă 100.
  • Simbolurile J și Q – valoare minimă 10, valoare maximă 100.
  • Simbolurile 10 și 9 – valoare minimă 10, valore maximă 100.

The Story of Alexander demo – ce puteri magice există?

Dacă tot ai parte de acțiune în The Story of Alexander demo, este corect să ne întrebăm – zeii acestor timpuri ce îți oferă? Ei bine, ai următoarele funcții speciale care să te ajute să câștigi mai mult:

  • Gamble: funcția aceasta te lasă să alegi culoarea unei cărți dintre negru sau roșu. Depinzând de ce vei alege, poți să dublezi câștigurile inițiale sau poți pierde totul. Totuși, suma pariată inițial trebuie să fie până în 1750.
  • Free Spins – Dacă prinzi 3 simboluri Scatter, reprezentate de un turn imens pe rolele 1, 2 sau 5, vei avea 10 rotiri gratuite și se va activa funcția Wild.
  • Funcția Wild – în timpul rotirilor gratuite din The Story of Alexander demo, simbolul Wild, reprezentat de un cal care substituie simboluri, își păstrează poziția. De altfel, îți mai poate aduce încă 5 rotiri gratuite, pentru un total de 15.
  • Jackpot Cards – este un jackpot progresiv, unde norocul te va ajuta să alegi între patru nivele. Primul nivel (trifoi) reprezintă cea mai joasă valoare, apoi vin al doilea nivel (romb), al treilea (Inimă) și cel mai mare, al patrulea nivel (pică). Va trebui să alegi cărți dintr-un set de 12 până îți pică 3 la fel. 

Concluzie

The Story of Alexander demo este un slot impresionant, unde distracția se îmbină cu adrenalina și câștigurile cu aventura. Nu poți să îl ratezi! Mergi și tu într-o aventură antică și vezi cu ce te întorci. Iar dacă vrei ceva cu și mai mai multă acțiune, încearcă jocul de păcănele Katana pe Rotiri Gratuite! Mult spor la rotiri!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.